Yangin tupu ve Aku takviye kablosu aldim.
Printable View
Yangin tupu ve Aku takviye kablosu aldim.
Park sensörü, trafik seti ve akü takviye kablosu aldım. Özellikle park sensörü çok ucuz gelmişti bana 40 TL'ye aldım ama takmak için elektrikçi 50 TL istedi şaşırdım !
Sabah erkenden bitiyormuş bu tip ürünler (Park Sensörü v.s) bu nedenle merkezlerini aradım sabah, telefon numaramı aldılar ve 10 dk. sonra arayıp bana yakın olan bir mağazada adıma ayırtıp gün içerisinde alabileceğimi söylediler. Müşteriye olan ilgileri beni şaşırttı, hiç beklemiyordum...
* Bu arada BİM'in açılımı "Birleşik Mağazalar A.Ş" diye biliyorum.
Bİmde ki çalışan kisi üstelik müdür olmus daha adını bilmiyor hayret ki ne hayret evet dogrusu birleşik marketlerdir. kimisine göre ise Birleşik istanbul marketleri, kimine görede büyük istanbul kmisine göre de bu istanbulun marketi anlamına da gelmektedir
Sabah ekmek almaya giderken uğradım bir adet temizlik seti aldım.Zaten önceki yıkama eldiveninide bimden almıştım:D
ben de gittim hepsi bitmiş oglana oyuncak aldım :D
Az önce bizim buradaki BİM markete gittim,ne ararsan vardı,koltuk arkası organizer aldım sadece...
Mikrofiber bez ile telefon tutucu aldım.Bezler gayet güzel, tutucuyu henüz test edemedim.Park sensörüde alacaktım ancak şu tamponların delinme işi beni soğutuyor, ayrıca renk uyumu için boyama v.s işlemleride var, montajı da kendisinden pahalı.
bizim burdada hepsi vardı koltuk arkası dalgası hariç. temzlik seti aldım bende
bnde kullandım aynı malzemeden şeffaf cam kapak sökülüp içine fotograf vs koyabiliyorsunuz ben Beşiktaş logosu koymuştum...:cool:
Fakat Nokia 5800 da kullanmak zor tuş kilidi düğmesi yan dayanakların altında kaldığı için tuş kilidini açmak mümkün olmuyor. bilginiz olsun...
Hiç bşy kalmamışş :D