Hakan abi geçmiş olsun,
Daha büyük bi hasar vermemişler Allahtan.
Abi yapma be öyle bi yazdınki uygun çince dersi aramaya başladım nettenBi kelebek camı için degmez be abii
![]()
Şaka bi yana Forum istanbul gibi bir çok AVM nin otoparklarına kamera belki 3-5 sene sonra. Zaten parası olan veriyo vale'ye bakmıyo arkasına yine olan sana bana..
Hakan abi geçmiş olsun,
Daha büyük bi hasar vermemişler Allahtan.
Geçmiş olsun siz ucuz atlatmışsınız benzer bir olayda 1,5 sene önce (ozamanlar bende palio vardı) benim başıma gelmişti cuma namazı için araçı masko caminin oraya park ettim araça geldiğimde kapıların kitli olmasığını fark ettim ancak hırsızlık aklıma bile gelmedi açık unutmuşumdur dedim önemsemdim akşam eve geldiğimde fotoğraf makinesini almak için torpidoyu açtığımda makinenin orda olamadığını fark ettim ve aracı inceledim sol ön kapının kilidinin ve etrafının bozulmuş olduğunu gördüm sonuç olarak kilit değişti kapı düzeltildi komple boyandı keşke benimde sizin gibi camı (ön cama bile razıydım) kırsalardıda kapıya dokunmaslardı araç daha 10.000 falandı ve orjinalliği bozulmuştu bu yüzden makine falan umrumda değildi ancak kapıya çok üzülmüştüm bide üstüne 9 günde arabasız kaldık serviste kaldı araç fotoyu buraya ekliyorum
![]()
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
cok geçmiş olsun hakan bey hakikaten kulağaıma kupe olsun kesinlikle kapalı otoparka part etmem bundan sonra keşke avm muduruyle konuşsaydınız zararımı karsılayın dıye sert cıksaydın neyse bu son olur ınsallah
avm müdürü sanmıyorum zararı karşılasın olayın benim yaptırım gücümle bir sonuca varmayacağı aşikar. Ancak Saden aldıgım ses sistemini içime sinmediği için iade ettim gidip başka bir yerden 200 lira daha ucuza aldım. Bunu da dilekçeme ekledim.
Araçlarınızı kapalı otoparka parkedebilirsiniz ancak girişlere yakın yere parketmeniz gerekir bir de forum istanbulda ikeanın altına değil de bir alk kata onlere dogru parkederseniz kamera desteği de olur bu hırsızlara caydırıcı oluyor.
Üst katlara da kamera takılması lazım forum istanbul 1 milyar dolarlık bir alışveriş merkezi bu bir kusur ve kabul edilemez üstelik de etrafı çepe çevre varoş oradan akın akın çeteciler geliyorlar zaten bu mekanlara önce buna bir onlem almalılar bir sürü işsiz gücsüz serseri boş boş geziyor sokaklarında.
Arkadaşlar Forum İstanbuldan Mailime başvurumun cevabı geldi.
Bu bile dikkate alınıyorsa benim açımdan sevindirici bir olay.
Sayın Hakan Onur,
Öncelikle Forum İstanbul'u ziyaret edip, '' görüş ve önerileriniz '' formunu doldurarak, değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Alışveriş merkezimizde yaşamış olduğunuz talihsiz olay için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Sizlere yeni güvenlik firmasıyla hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. Yeni güvenlik personellerimizin böyle üzücü olayların yaşanmaması için daha dikkatli olacaklarını bilginize sunarız.
Otoparkta bulunan güvenlik kameralarının sayılarının arttırılması için ilgili departmanlarla görüşmelerimize devam etmekteyiz.
Gelecek dönemlerde kamera sayılarının arttırılması için çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız.
Görüşlerinizin bizim için önemli olduğunu ve tarafımızca değerlendirmeye alınıdğını bilmenizi isteriz.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve hizmetlerimizi istekleriniz doğrultusunda şekillendirebilmek için görüşlerinizden yardım almaktayız.
Saygılarımla,
Sedef Ozcan
Customer Service Manager
Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetimi
Tel. +90 - 212 - 443 13 57
GSM. +90 - 530 - 353 19 12
Fax. +90 - 212 - 443 13 99
Email: sozcan@multi-development.com
URL : Forum İstanbul AVM
[ Adres:Kocatepe Mahallesi Paşa Caddesi 34045 Bayrampaşa/İstanbul]![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri