Tjet motor 220 gördüm devir 5500.
Printable View
Tjet motor 220 gördüm devir 5500.
bir hafta önce aldım fire dynamic 8v 77bg punto. henüz kaç basıyor deme fırsatım olmadı ama bu kadarını beklemiyordum. en son 1.2 motor 55 bg clio ile 190 görmüştüm, bakalım puntoyla ne görcez. (UYARI: bu deneme trafiğe kapalı otoyolda, yağmursuz-bulutsuz havada, yeni lastiklerle yapılmıştır:) )
150den sonra tam anlamıyla bayılıyor bu motor. Helal olsun 190 beklemiyodum valla :)
Valla başka bir açıdan bakarsak hız için ya da agresif kullanım için yaratılmış bir motor değil FIRE. Alırken Multiair mi bunu mu alsak diye düşünmüştük. Multiair alsaymışız 10 numara olurdu diye tahmin ediyorum. Yine de buna şükür :)
Buda benim grande punto 8v 77hp 200 km/h ;)
Hoşgeldiniz tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız sizi daha iyi tanırız..
bu hızı hangi yokuşta yaptınız :)
Vay be milete bak.Fire motorla 190-200 km hız yapanları görünce gerçekten benim araçta mı bir sorun var diyorum.En son eğimli yolda 175 yapmıştım.1 yıl önce 1.6 103 hp palio ile eğimli yolda 190 yapmıştım.Zaten fazla da gitmedi ama fire motorla 200 ü görünce gerçekten şaşırdım.Fire motora helal olsun valla.
bu hizlar yokus asagıdır yoksa imkansız bende evo ile dizel ile istanbul otobanında 190 ı gordum yokus asgi oldugu icin biraz tirstim daha devam ederdi