ıkı bıra??
Printable View
ıkı bıra??
Kesinlikle doğru bir şey bu,%100 katılıyorum
hmm...işte bunu yapması hakikaten kötü olmuş.Neyse bundan sonra adımlarını dikkatli atarsın olur biter sonraki ilişkilerin için...
Zeynel abi çok güzel söylemiş hani önerilerini...Müzik konusunda seni kendine getirecek şeyler istersen yardımcı olabilirim.Elimin altında gerçekten büyük bir arşiv var ama tabi rock ve metal seversen...gerçi şöyle bir durum da var,ben lisedeki kız arkadaşımdan ayrıldıktan sonra kendimi çok fazla bu tarz müziğe sardım,tabi ki bu da kendime olan güveni geriye getirdi :) haberin olsun işe yarar :)
Faruk sağol kardeşim Rock metal cok fazla dinlemem ama hobilerime vericem kendimi başka türlü aklımdan cıkaramıyorum
resim çizebilirsin photoshop yapabilirsin:)
HİTCH (aşk doktoru) diye bi film var will smith'in oynadığı izlemediysen onu izlemeni tavsiye ederim. bence elde edilmicek kadın yoktur edemeyen erkek vardır =)
boşver hocam bak sen manisada oturuyomuşsun hemşerimsin bende celal bayarda okuyo biz toplantı düzenliyip kafa dağıtalım
Faruk sen o cd'leri bana gönder ablacım. Benimde kafamı dağıtmaya ihtiyacım var iyi olur :)
kardeş ne diyim ki şimdi üzüldüm diyebiliyorum ancak
ilacı zaman ama bırak ayları, yılları saatler bile geçmiyor böyle durumlarda aylar nasıl geçecek
böyle durumları kızlar daha kolay atlatıyor arkadaşlarına anlatıyor birlikte ağlıyor zırlıyor dertlerini paylaşıyorlar ammaaaaa gel gör ki erkek adam öyle değil hep içine atıyor
yapacak bişe yok gerçek dostlarınla takıl hiç yalnız kalma
!eğer anlarsa yada anlayabilirse O'na verilecek en güzel cevap görmemezlikten gelmek olacaktır..
ama hersey bir yana her şer'de bir hayır vardır. belki çok daha kötü biri hatta hayatınızı alt üst edecek biri olacaktı hayatınızda ,fakat Allah 3 sene boyunca bu şekilde korudu sizi..
Allah bunları unutturacak mutluluklar versin inşallah..
biz erkekler bi kızı reddetik mi çeker gideriz ordan ama kadınlar bu konuda............. hem red eder hem umut vermeye devam eder (sebebide ortada begenilmek hoşlarına gidiyor duygusal olduklarından ruhlarını besliyorlar böylece) size tavsiyem çivi çiviyi söker başka bi kız ile takılın göreceksiniz içiniz yenilenecek resmen
Aşk'tan kimse ölmez bi zaman sonra batsada acıtmaz..takma kafana ömür çok kısa....
Yasemin ablacım 130-140 GB müzik dosyasını kaç tane CD ye sığdırabilirim :D direk olarak senden harici hard disk alsam daha iyi olacak :D
Ha yazdıklarımdan yollarım sana birkaç tanesini bolca dinlersin,ama söyleyeyim hız yaptırabilir :) keza yetişeceğim yere acele ediyorsam bu müzikler çok işime yarıyor :D
valla herkes bişeyler yazmış
herkese saygım sonsuz
bu aşk meşk olayını en dibinden yaşamış biri olarak sunu dıyebılırımkı
kım ne derse desın,ne onenırırse onersın sen yine bildiğini yapcaksın yine bildiğine inancaksın.Zaten tavsiyeyle,öğütle yön verilcek bişey olsa adı aşk olmazdı.İnsan kendini kaybettiği için,en büyük zaafını edindiği için,kendi kontrolünü kaybettiği için acı vermiyor mu aşk zaten?
neyse uzattım biraz zor bi durum ne diyim yara kapanır izi kalır,umarım izin ufak olur eğer gerçekten aşıksan....
Herkes birilerine aşık olur ama hıç hesapta olmayan ayrılıklar yada olumsuz yanıtlar ınsanı elınden elma şekerı alınmıs cocuk gıbı huzune bogar.
Dün (yıllar öncesı) ki halım keşke bugün olabilseydi işte o zaman kaybettiklerim kazandıklarımdan cok daha az olur du. Kumar da böyle kazanırken herşey iyi kaybedince herşey kotudur.
Bence kaybetme ile kazanma arasındakı duygusal dengeyı tam olarak kurdugunuzda ve bunu tum hayatınıza uygulamaya basladıgınızda ıste o zaman aşk meşk gıbı palavradan acılar sıze bos gelecektır.
Çok yakışıklı bır arkadaşımla bu konuyu konustugumu anımsarım söyle demıstı : Guzel bır kızı 10 dakka ızlerım sonra yakınlasırım baktım guzel bır tepkı verıyor daha ılerı gıderım ve arkadaşlık kurarım ıs daha ılerı gıder çıkmalar baslar ıste cıkma sırasında kızın verecegı tepkı cok onemlıdır bır cok ınsan kızların tamam attım sepete havasında bır dusuncesı olur halbukı kızlar da ınsandır onların da sevgılı ve dost ıhtıyacları vardır. Kadınlar genelde erkek arkadas olmasını severler ama erkekler konusunda sevgılılık onlar ıcın cok secıcılık gerektırır mantık olarak bız erkekler cok fazlayız ve hepımız guzel kadın pesındeyız o yuzden bızım yerımıze gecmeyecek yerımızın doldurulmayacagı mantıgı bıze hep yanlıs yaptırıyor. En ıyı bız degılız en ıyı secıcılıktır kadının secmesıne ızın verıp ona saygı duymak en guzelı olacaktır. demişti.
Bız ne zannedersek zannedelım erkek olarak dar cerceveden bakıyoruz bır kız yuzumuze gülerse onu tavlarım havasına gırıyoruz halbukı kızlar zor degıl asıl zor erkeklerın mentalıtesını degıstırmekte yatıyor bız erkekler aslında cok duygusalız ama dar cerceveden duygusalız.
Kadın erkek ılıskılerını evrensel boyutta gormemız lazım daha genıs acıyla ele almamız lazım ondan sonra dar acılara ınılebılır yanı bu artı eksılerı eleyerek kesın sonuclara gıdebılmek ıcın en onemlı sey.
Kusura bakmayın yıne uzun yazdım ancak her kıza asık olunmaz asık olunacak kıza da oynamak gerek dedıgım gıbı genıs acıyla yaklasmak onemlı yoksa herkes bırılerıyle sevgılı olur ayrılır bunlar hayatta var evlıler de ayrılıyor o vakıt ayrılmayı beraberlık gıbı kabul etmelıyız evrende duygu denen sey bız ınsanlara ozel sadece bızlerde var olan bırsey degıl hayvanların da duygusu var ama mantık ve zaka suzgecınden gecmıyor bu dusunceler ınsan ıse karar verme yetısı olan bır canlıdır rabbım bızlerı guzel yaratmıs onumuze tum malzemeyı koymus tum sıkıntılar ve uzuntulerı ve bızlere atlatabılecek zekayı vermıs gerısı hıkaye.
Sevgılı arkadaşım kafandan atmak zor bılırım bızım zamanımızda bunları anlatabılecek bır ınternet bıle yoktu yanı bız kımselere pek anlatamazdık acı ceker dururduk bos seyler gercekten.
Ha bır de şuna degınmeden edemeyecegım napolyon un unlu sozu var para para para
Bir de bizim unluler var yuzune bakınca beş para etmeyecek insanlar bal gıbı kızlarla gezıp dolaşıp oynasıyorlar top magazınlerde cıkıyor hanı. Siz bir sorun mantıgınıza sızce onların yasadıgı gerçek bir ilişki mi menfaat ilişkisi mi?
3-5 sene sonra ayrılanlar falan neyse lafı uzatmadan daha fazla gerçek anlamda aşk ancak sizi bulur sız onu bulamazsınız bu yuzden pek aramakla vakıt geçırmeyın zaman ıcerısınde yuzunu sıze gosterecektır.
Saygılarımla.
ben hiç aşik olmadim zordur heralde :D
Kısa ve net uzak dur o kızdan..
Yada soyle dövelım sevgılısını...
Bunlar boş işler...Zaten ondan sana yar olmazmıs arkadaşım...Belkı bakarsın kısa bı zamanda onu unutturan bırı cıkar karşına..Bir kız ıcın uzulmeye degmez...Gözyasına kurban olsun o senın :d
Ben sana harici hdd göndereyim sen ona yüklersin o halde Faruk. Bir kaç tanesini yine de mail olarak alabilirim senden. :)
Hız konusuna gelince zaten sınırları zorluyoruz bu parçalardan sonra cezalar tavan yapacak desene :) :)
Hehehhe sen kim aşk kim. Olsaydın şaşardık zaten :) :)