Saat kaçta buluşuyoruz ve tahmini kaç kişi katılıyor? Benim evim beylikdüzünde (bilen bilir neresi olduğunu :D) ben katılırım yol falan dinlemem gelirim. Ama işin ciddiyeti nedir. gidipte 10 kişi görürsem inancım kalmaz o da ayrı.
Printable View
Saat kaçta buluşuyoruz ve tahmini kaç kişi katılıyor? Benim evim beylikdüzünde (bilen bilir neresi olduğunu :D) ben katılırım yol falan dinlemem gelirim. Ama işin ciddiyeti nedir. gidipte 10 kişi görürsem inancım kalmaz o da ayrı.
Arkadasım su an facebokta Tüketıcı dernegınden 100 kısı var ,akaryakıt zammına protesto edenlerden (face grup) cıddı bır cogunluk gelıyormus ,kalabalık olması beklenıyor zaten taksım meydanını bılırsın 10 kısı olsan bıle aktıf bır yer goren herkes katılır dıye dusunuyorum bu arada katılacam deyıpte katılmayanlar olursada yapacak bısey yok Forumdan Coskun abı ıle bır gorus ıstersen baska katılım varmı forumdan
Tüketıcıler bırlıgı Facebokk Huseyın beyle ıletısıme gecebılırsın forumda konuyu kendısı acmıstı zaten
lınk:
Facebook'a Hoş Geldin
lınk:
TÜKETİCİLER DERNEĞİ (TÜDER)
Merkez:Bakırköy/İst. www.tuder.net bilgi@tuder.net 0 212 543 72 57
BENZİNE ZAM, TÜKETİCİYE GAM!
TÜKETİCİLER "KARA" BAĞLIYOR!
Son bir hafta içinde, akaryakıt fiyatlarına iki kez zam yapıldı ve 97
oktan benzinin litre fiyatı 4 lirayı geçti. Litresi yalnızca 1,20 lira
olan benzinin gerisi vergi olup, dünyanın en pahalı benzinini Türkiye
Tüketicileri kullanıyor ve en yüksek vergisini yine Türkiye Tüketicileri
ödüyor!
Dünyada ham petrol fiyatları, 2008'deki rakamların gerisinde iken, dolar
yükselmemişken bu zam neden diye soruyoruz ve ekliyoruz:
DÜZENLEME VE DENETLEME YOKSA, EPDK NEDEN VAR?
EPDK YA GÖREVE, YA EVE !
ENERJİ BAKANLIĞI, TÜKETİCİNİN CEBİNDEN ELİNİ ÇEK!
MALİYE BAKANLIĞI, "GELİR" İSTİYORSAN KAYITDIŞINA EL AT,
"GÜCÜN TÜKETİCİYE YETECEK ve BU BÖYLE GİDECEK SANMA"!
Benzine zam demek; iğneden-ipliğe zam demek !
VAY TÜKETİCİNİN HALİNE!...HAYDİ TÜKETİCİLER!
Çok zorunlu olmadıkça arabalarımıza binmiyor, bir yan ürün olan benzini
almıyor, gelen benzinleri depolayacak yer bulamayanları da BENZİNİ
UCUZLATMAK ZORUNDA BIRAKIYORUZ!
ARABALARIMIZA "KARA" BAĞLIYORUZ !
Az önce haberlerde seyrettim bir grup e 5 i bir dakikalığına trafiğe kapattı akaryakıt zamlarını protesto için ve diğer vatandaşlar da onlara katıldı.Cidden çok güzel bir eylemdi ama 5 dakika falan olsa daha çok dikkat çekerdi :)
Gerçekten güzel bir eylem...
Habert**Ktede yayınlandı BBp lıler yapmıs ama haberde yol kapattıkları ıcın gosterıcılere dıger suruculer korna ıle tepkı gosterdı dedı acaba korna cıdden eylemı yapanlara tepkı ıcınmıydı yoksa destk ıcınmı
Zaman18 Aralık Cumartesi · 13:00 - 16:00
YerTaksim Meydanı / İstanbulOluşturan:Tüketiciler Birliği
Daha Fazla BilgiAkaryakıta yapılan zamlara dur demek,
Tepkim var demek ve bu tepkiyi tüm kamuoyuna duyurmak için
Taksim Meydanı'ndan Eminönü'ne kadar yürüyoruz. Katılımınız bizim çin çok değerlidir. Lütfen katılmaya çalışalım ve arkadaş listemizi muhakkak davet edelim.
Durmak yok yola devam ama benzin yok kaldık yayan"
"Double yol double kazık"
18 Aralık 2010 günü saat 13:00 'da Taksim Meydanında heykelin önünde buluşuyoruz.
TÜKETİCİLER BİRLİĞİ
İletişim için: 0 212 524 82 82 - bilgi@tuketiciler.org
www.tuketiciler.org
şu kafasına benzin pompası tabancası dayamış adam figürünü biri ekleyebilir mi arkadaşlar??
HABERT****K te ara haberde spıker E5 ı kapattılar akaryakıt zammı ıcın polıse yakalanmamak ıcın 1 dk surdurup kactılar dedı ve dıger arac sahıplerı destek vermeyıp yolun kapatıldıgı ıcın bu kısılerı korna calarak protesto ettıler dedı.
Pankartta su yazıyor ama bızım gıbı dusunuyorsanız 1 dk boyunca KLAKSON CALINIZ yanı dıgerlerıde destek vermıs ama hbrturk TV pankartı acanlara yoldakıler destek vermeyıp onları protesto ettıklerını soyledı yandas kanal
Zeynel abi ben bu akşam star ana haberde izledim Uğur Dündar farkıyla...Haberde işte protesto eylemi böyle olur diye övgüyle söz etti...
Abicim işte yazının değil de sadece o adamın olduğu bi figür görmüştüm sanırım bizim atalayın msn sindeydi...belki facesinde vardır...:Do figürü kullanıp bu arabada dünyanın en pahalı benzini kullanılmaktadır yazıcam...Multijet ama yine de benzin yaziiim :)
arkadaşlar Nihat Sırdarı dinleyenler bilir her sabah 8de her akşam ise saat 7de dörtlüleri yakıp eyleme katılıyoruz sizde katılın
Sabah saat 8:00'de 'Nihat'la Muhabbet', akşam ise saat 19:00'da 'Nihat'la Sivrisinek' programlarıyla dinleyiciye ulaşan Sırdar, protestonun fiyatlar düşünceye kadar süreceğini ifade ediyor.
Damat Havası'yla protesto! - HTEkonomi