ben bugün 48 gördüm ama çekmedim resmini..yarın çekerim nasılsa yine görücez aynı sıcaklığı![]()
ben bugün 48 gördüm ama çekmedim resmini..yarın çekerim nasılsa yine görücez aynı sıcaklığı![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
İstanbul, Saat 18:00
![]()
bugun net 52 dereceyi gördüm antaLyada tam 13:30 da ancak aksiLik yanımda makina yoktu fotosunu çekemedim.
direksiyonumun üstü kavLadı, kabarcıklar oLuştu. garanti kapsamında degişir mi biLmiyorum.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Benim direksiyonda da kabarcıklar oluştu ve derinin bir kısmı toplanıp büzüldü. Yalnız sıcakla alakası yok, önceden olmuştuHer durumda garantiye girer bence. Neyse konuyu daatmıyalım
![]()
bence güneşten oLdu kabarcıkLar. çünkü öne hep güneşLik koyuyordum bugun aksiLik unuttum güneşLiği. sadece güneş gören tarafLarda kabarma var. direksiyonu aLt göLgede kaLan tarafLarı normaL düz :/
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bu olası kabarma olaylarına karşı camı tam kapatmadan biraz açık bırakmak olumlu etki eder mi acaba ?
vaLLa en güzeL çözüm şu camın önüne içten bir güneşLik koymak.
brandaLara baktım pek hoşuma gitmediLer. focus için branda buLdum bizimkine oLur mu biLmiyorum. beyaz amerikan bezinden sadece üstünü kapatacak şekiLde bir bez yaptırmayı düşünüyorum. bezin metresine 6 miLyon istediLer. 4mt 60cm bizim puntoLarın uzunLugu .. 30 miLyon ediyor 15-20 de terzi işi tutsa.. ortaLama 50 miLyona haLLoLur sanırım.
Benim direksiyon kabarcığı elimdeki terden oluştu. Sol kısımda hani baş parmağı yerleştirdiğimiz yer var ya, o bölge işte. Mayıs ayında, daha sıcaklar bastırmadan olmuştu.
tarih : 16.06.2007 yer eskisehir.
bunda haric gecen yil agustosta ve dün 46 dereceyi gördüm.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
bugün dudullu imes civarında 5dklık turdan sonra 43 dereceyi gördüm daha sonra dolandıkça sıcaklık 42 oldu sonra hemen 41e düştü herhalde sensör havadar bi yerde![]()
Eklenti 633
Ben aracımı hastanenin otoparkı yakın olmasına ragmen 5 dk yürüyorum , gölge olan bir yere bırakıyorum. sabah 10 dan, akşama kadar gölge gelince arabam resmen , bayram yapmış dinlenmiş ve soğuk oluyor
Ön cam için standart güneşlikler kısa geliyor,
GP'nin ön camına uygun güneşlik nereden bulabiliriz arkadaşlar yada alan varmıdır?
Teşekkür ederim.
"What we do in life, echoes in eternity"
sevgili ahmet bu konunun yeri burasımıözelden sorunu cevaplıyorum
![]()
ben 1 metreye 2 metre ebadında polarlı bez aldım onuda cama biraz büyük gelecek şekilde kestim.. ön iki kapıya kıstırarak da camın üsten tamamıyla kapanmasını sağlıyorum ve önünü direk güneş yönüne çevirip yanlardanda güneş almasını engelliyorum.. süper oluyor vala.. ben aynı bezi kışında kullanıyorum sabah kalktığımda buzda olmuyor.. artı yanda geçen araçlar toz duman etmiyor ön camı.... size bir ara resimlerinide koyarım...
Konu dejavu tarafından (11/08/2007 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
"Özel" mesaj için teşekkür ederim femoli,
Konu sıcaklık ile ilgili diye soruverdim burada![]()
"What we do in life, echoes in eternity"
rica ederim ne demek bu gün 44 gördüm makina yoktu yanımda maşallah bu ne yawww![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri