bir iki güncelleme yaptım :) tarihe göre bakabilirsiniz.
Printable View
bir iki güncelleme yaptım :) tarihe göre bakabilirsiniz.
Erkan süpersin.Paylaşım için teşekkürler.Herkezin iyi yaptığı birşeyler elbette olacak yeterki yapmak istesin ve geyret etsin.Kimi insan vardır ki senin satırlara döktüklerini hisseder ama dizeleri bir araya getiremez,lakin okuyunca ...işte bu... der. sayende bir duble helâldır bana... Teşekkürler.
Afiyet bal şeker olsun Gurur abi :)))
Gel !!! Gelde gir koynuma Ölümde olsan. Azrail olda indir bedenime Orak. Zaten değilmi yüreğim bir çöl havasında Çorak. Gel!!! Gelde gir kanıma. Yaşamaya umutsa göz yaşlarım, akıtayım ömrünün örtüsüne. Gel !!! Gelde gir koynuma ölümde olsan. Sabah uyandığımda açamayacakda olsam yeni doğan bir güne gözlerimi. Gelme dersem bedensiz, Gelme dersem nefessiz, Gelme dersem namerdim. ( 01-01-2011 )
Hasretinse boynuma dolanan. Ve bir elin hep üzerindeyse tetik. Genzime dolan nefes değilde bir kara dumansa yokluğunda. Neye yarar üzülmek neye yarar düşünmek. Çekersin Hasretini, indirirsin elini, Dolarsın ciğerlerime. Ne yara üzülmek... ( 01-01-2011 )
Varmı şimdi hayatında avuç içlerinden ben gibi öpen. Varmı şimdi yanında ayaklarının altına yol olmaya razı. Varmı şimdi hayatında gözlerindeki kirpikleri sayan, saçlarına yıldız takan, gamzelerine şiir okuyan. Varmı avuç içlerine dualar üfleyen...( 31-12-2010 )
Varlığım Varlığına Armağandır yar. üstü süslü bir kutudadır en son bu can. Toprak altında kalınca Beden. Varlığınla Can bulur bu can ( 30-12-2010 )
Güncellenmiştir ilk mesajda :)
ağzına sağlık kaptan :7
Sağ olasıııın :)
Yar!!! Kara kaş Kara göz vermiş yaradan. Öpsem onları her gece yatmadan. Anlasa içimdeki seni saçların da yıldızlansa saçların. Anlasa içimdeki aşkıda ağlasa biraz gözlerin. Yar!!! kara kaş kara göz vermiş yaradan. Bir kere öpsem onları keşke Yatmadan... ( 02-01-2011 )
Erkan eline & yüreğine sağlık kardeş :)
3 numaraya favorim..
Ben teşekkr edeirm okuyan gözlerinize yorum yazan ellerinize sağlık. Çok yazıyoruım yazmasına da sahipsiz yazılar bunlar :) adressiz kalıyor çoğu o yüzden paylaşmıyorum bazılarını...
Sen!!! Sen benden vazgeçme demiştin. Bir akşam üçtü sen geçiverdin üzerimden. Kala kaldım ardından kan revan. Üzerimi kapattılar bir kaç gazete kağıdıyla. Üzerinde cicili bicili resimler. Altında vaz geçilmiş ölü bir adam. Sen benden vazgeçme demiştin. Sen geçiverdin üzerimden... ( e.k. )
Güncelleeee mürsel :)
hasta ol mrsl:D:D
kaptır :D
döktür mürsel :D
güzel yazmışsın abi :)
Ya Erkan sen bizi öldürecen. Bende sana bunu yaptıranı :D :D :D
Yüreğine sağlık canım :)
naaptın müdür ..!
süpersin Erkan
Facebook'a Hoş Geldin katılın beyler destek oln bize yahu:D:D
Bir sancıdır sensizlik aslında. Üzüm karası gözlere yazılmış bir şiirdir bu sancı. Ana bile taşır evladını 9 ay, sancısı bir kaç saat. Seni taşıyorum gönül rahmim de sancısı bi ömür, gitmesi bir kaç saat....( E.k. )
Teşekkr ederim arkadaşlar. Nacizane izoci kardeşimin desteği ile kurduğumuz bi fun clubümüz var facebookda ordan da takip edebilirsiniz :)
https://www.facebook.com/#!/pages/Erkan-Karakan-Fun-Clup/147084132011954
Offff offff ne diyeceğimi bilemiyorum artık sana Erkan.
:D bir tişikkür yeter