:) Umut dünyası :)
Printable View
arkadaşlar son zamanalardaki bu geyik türü konuların sıklığı bizimde dikkatimizi çekti yönetim bölümünde devamlı bu konuyla ilgili görüşüyoruz
şimdiye kadar hiç bir üyemizi baskı altına almak istemedik sıkı ve katı kurallar uygulamaktan kaçındık hepinizin bildiği gibi forum kuralları bölümünde belirli kurallar ve yasaklar var bunların her birini harfi harfine uygulamaya kalksak inanın ceza almamış üye kalmaz sonuçta biz paylaşım platformuyuz elbetteki her türlü paylaşıma açığız
ama her şeyi tadındada bırakmaktada fayda var
yeri gelir geyik yaparız yeri gelir teknik konuşuruz ama kalkıp gün içinde de 20 tane geyik konusu açmanın bir faydasıda yok
önceki akşam özenle saydım gün içinde tam 21 adet geyik türü konu açılmış bunun yanında da facebooktan alınarak açılanlar var neredeyse facebook sayfasına dönüşeceğiz
üyelerimizin paylaşım yaparken bu konuya özen göstermelerini grandepuntotr yönetimi olarak rica ederiz
Forumumuz bir aile ortamı olduğundan facebookta yada başka biryerde bende dahil çoğu arkadaşımız beğendiğimiz şeyleri aile fertlerimizle paylaşıp bir nebzede olsa yüzümüzde hafif bir tebessüm olsun istemekteyiz... Bundan sonra benimde ve herkezinde yönetimin ricasına uyacağına eminim... Şahsen ben açmamayaözen göstereceğim....
Teşekkürler...
.
arkadaşlar benim yazdığım yanlış anlaşılmasın sakın tekrardan özetleyim tabiki geyik olacak tabiki faceden bilmen nerden bişeyler hepimiz paylaşacağız bu gayet doğal burda zaten sadece araba konuşacak olursak tamamen sıkıcı bir ortam olur ben sadece özen gösterelim diyorum üst üste konu açmayalım
misal ben bir fıkra konusu açtım diyelim tekrar bir fıkra için konu açmayım önceki konuya ekleyim diyorum bilmem anlatabildimmi..
yoksa benim haddime değil şu şunu bu bunu yapsın sen şöyle o böyle yapsın demem diyemem haddimi bilirim herkesin konu açmaya cevap yazmaya gülmeye eğlenmeye sonuna kadar hakkı var yeterki düzenli olsun.
.
Valla bundan sonra ben bişey paylaşmıyacam... Yönetiimin kurallarına uyalım....
maksat konu paylaşmamak değil.. sadece geyik bölümünde günü geçirmek biraz abes kaçıyor..ben de herkesten rica ediyorum..
Kimse geyik bölümünde gününü geçirmiyor eser... Artı gününü geyik bölümünde geçirecek olandan kime ne eser... Bunu anlıyamadım...
Yok orçun bu günlerde pek foruma giremiyorum.. ama anladığım konu fazla açılması şikayet etmişler... bende gününü burada geçirenler var derken onu kastettim...
Adem abi konuyu açarken kısıtlama yapmış... Genellemeye bakılsa çok ıvır zıvır konu açılmaları var... Adamın ilk mesajında araç satıyo... Yada arkadaşımızın biri üye olur olmaz kablo satışına başladı bunlara önlem almak lazım... Sonuçta burası eğlence bilgi platformu... Biz şirket yada herhangi bir kuruluş değilizki geyik olmuyacak... Resimde vidoda paylaşılacakki gülünüp eğlenilsin... Ama aşırıya kaçan arkadaşlarımız yokmu var...
.
orçun ben erdi bey'in telkini ile kısıtlamayı yazdım yoksam isimleride belirterek bir çok konu ile alakalı bir çok şey yazacaktım ama erdi bey bu kadar olmasından yana taraf oldu..
yoksa ben yazacağım konuları isimleride çok iyi biliyorum onlarda kendilerini biliyor zaten olayın aslı seninde dediğin gibi sadece geyik bölümü değil tabi ama ağa ne derse o :D