ben zaten kalitesinden bahsetmiyorum tabiki civic le punto karsılastırılamaz ama benim dediğim hani birini seversin de aslında çokta iyi güzel değildir ama seversin anlamsızca benim kide şuan o :scooter0:
Printable View
Daha öncede biyerlerde yazmıştım, aracımı çok seviyorum ama, Türkiye özelliklede İstanbul bu araçları kemiriyor adeta. Şahsen ben en kısa zamanda Landrover lander düşünüyorum. İstanbulu jip paklar. İmkanım olursa tabii. Yada Focus-Astra dizelleri.
yerden yükseklik gerçekten kötü yolda büyük zevk
nissan qq yı sürdüğüm zaman gerçekten başka bir keyfi oluyor
Arkadaşlar :) yorumlarınız için tşkkr ederim. Bahsettiğim arıza lambası yakıtla alakalı bir durummuş. Tekrar euro dizel ile fullenince rahat bir nefes almış ve arıza ışığı sönmüş konyada bir serviste bilgisayara bağlanmış onlarda aynı şeyi söylemiş :) çok şükür ki bir sorunu yok yani.
Ayrıca konuda anlattığım gibi babam pek sevmemişti benim arabayı süremiyorum hafif gibi geliyor demişti. Az önceki konuşmamız aynen şu.
- Erkan çok az yakıyor bu merettt
- yakar baba
- Siyahından alalım bunun.
- Anlamadım ne siyahı ??
- Bana bana Siyahından alalım bunun :D:D:D
Ve sanırım ki punto gitmez yeride dolmaz. :)
Bir aksilik olmazsa pazartesi yada salı günü Megane-2 dizel otomatik bir araç alıcam.
Temiz bir bravo almadıktan sonra kendi aracımdan başka fiat almam, dizel GP'ler gösterişin en ekonomik şekli.
aracımı sattım gibi.. yarın noter işlemlerini halledeceğim...
benimde aklımdaki araç Peugeot 3008 Premium Pack (cam tavan,dizel, otomatik)....biraz daha müsait olup yazın muhtemelen alırım diye düşünüyorum..
Varsa paran BMW 320d,
Yeteri kadar varsa Alfa 159 JTD
Az varsa Bravo 120 hp multijet
arabamı satsam günlük kullanım için ufak bi dizel alırım haldur huldur gitmek için. keyif zamanlar için ise forda ranger xlt alırdım. tabiki big foot lastikli :)
erkan punto gidince mercedes gelecek daha onunla bununla uğraşmaya gerek yok :D
Mercedesinde de Ferrarisinde de elektronik arızalar oluyor. Hatta yolda kalanlar bile oluyor. GP de olması çok çok doğal. Benim Bravonun da kaloriferin hava klapeleri bozuldu. parça değiştirdiler sorun düzeldi şimdi de ses yapıyor. Nasıl çözücem bilmiyorum. servise gelip gitmekten bıktım bu sorun için.:help:
şansmı kötü kullanmakmı bilmiyorum ama yakınen tanıdığım bi mercedes sürekli sorun çıkarıyo.
motor açısından kompresör kafasına göre devreden çıkıyo, stop edip tekrar çalıştırarak filan devreye giriyo. yapıldı 1 hafta sonra tekrar başladı.
sarı motor lambası yanıyo. katalizör arızalı demişler.
senede 1 kere tavan pompası bozuluyo.
tavanın beyni bozuk kafasına göre yarım açık sanıyo. buda bagajın anahtarla açılmasını gerektiriyo.
sürekli motor suyu eksik diye uyarı veriyo.
sağ koltuk bozuldu bi ara ileri geri gitmiyodu.
kapının camı bi türlü ayarlanamadı bi süre sonra yerinden oynuyo kapanmaya başlıyo. şuan cam fitilden ayrık duruyo ve kapıyı kapatırken arka cama çarpıyo.(bu sorun hasar kaynaklıymış)
hemen aklıma gelenler bunlar :)
Mercedesede laf attık kusur buldukya brawo bıze :D