https://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?CategoryID=264013&sp=brand%3dnewst ar
hepsi burada böyle bir kampanya yapmış ben daha almadım bizim gp lerde silcek boyutu nedir acaba bilen var mı?
Kampanya oldukça mantıklı ve güzel geldi paylaşmak istedim.Yorumlarınızı ve silecek ölçülerini beklerim.
bunları bilmiyorum ama ben 30 iraya aldım orjinal deil hic hoslanmadım 1 sene kullandım iz yapmaya basladı
Bende 30 tl ye aldım, orjinal değil. Daha yeni taktım eyvallah güzel siliyorda (tarrrr) diye ses yapıyor. Uyuz olmuş durumdayım..
bu gibi seylerde orjinal almak lazım hem uzunomurlu hemde tar tur basımız agrımaz ama iste orjinalde pahalı diye yanasmıyoruz
25 TL ye orijinal aldım. Gayet memnunum.![]()
Ben de Mehmet'ten aldım ama malesef benim arabada çok iz bırakıyordu gittim değiştirdi, yeni takılan iz bırakmıyor derken bir gün sonra yine malesef iz bıraktı ben de servise gittim opar marka aldım hem de takım halinde almak zorunda değilsiniz çok güzel 22 liraya aldım büyük olanını çok iyi siliyor. Mehmetten aldıklarımı da depoya kaldırdım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
daha bugün arabamın şasi numarasına göre aldım tamamen orjinal fabrika çıkışlı takılı olan ürün 65tl verdim ama mükemmel temizlik ve inanın silerken tık ses bile yok
silecekleri gıcırtı yapan arkadaşlar nereden ne marka aldıklarını söylerse sevinirim zira hastayım o sese![]()
Geçen sene Femoliden aldım silecekleri ve hala kullanıyorum memnunum... Hatta serviste 4 kere değiştirdim ard arda ama sonuç alamamıştım...
Bizim puntoların silecek boyutları nedir?
bilen var mı?
66 cm 40 cm ama onemli olan boyut degil uyumluluk tur emin![]()
bu soruna usta femoli devreye girip cevap verecektir...![]()
Aslinda silecek cok acaip bisi bir cok kisi takar ayni marka ayni urun kimi memnun kimi menunsuz , memnun olmayanlar hemen yazar soyler memnun olanlar susar , acaba silecek aynida beklentilermi farkli
Satilan urun orj degil tabikide orj de dahi mukemmellik aramyin bu biraz psikolojik orj olmayan urun psikolojisi mutlaka bir sorun olacak kesin bir yerinde bisi vardir inceleemesi ve sonunda belli bile olmayan yada orj taktiginizda dahi silecegin geri gelirkenki biraktigi suyun izini bile hata sayan arkadaslarimiz olabiliyor . Elbetteki sonucta allah yapisi deil kul yapisi fabrikasyon bir sorunda cikarsa onada diyecek bisiyimiz yok![]()
Biraz avukatlığını yapmış gibi olucam ama Mehmet,ten aldığım bir üründe sorun çıktı ve sorunun kesin sebebi kargomu gelirkenmi yoksa takılırkenmi olduğu belli olmamasına ragmen sorgusul sualsiz yerine yenisini yolladı.Bu olay sattığı malın arkasında durmaktır.Elbette her satılan mal kusursuz olacak değil içlerinde hatalı üretilenlerde olabilir.Mühim olan sonuçtur yani aldığınız üründen memnun kalmak.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri