geçmiş olsun..
bu arada dikkatli olun yaptığınız çok çok tehlikeli..
Printable View
geçmiş olsun..
bu arada dikkatli olun yaptığınız çok çok tehlikeli..
çok geçmiş olsunn.Allah beterinden saklasın inşallah. valla katılıyorum insan gibi araba kullanmak çogu zaman makbule gecmiyor. insanların üstüne üstüne gidince ancak kenara çekiliyorlar. sellöktör yapıp 4lüleri yakınca olmuyor işte.. neyse Allah yanına bırakmaz kmsenin..tekrar gecmiş olsun
acil durumlar için emniyet şeridi yapmışlar kullandırmıyorlar ben geçmeyeyim diye yolu yarılayıp gidenlermi yanından geçince arkamdan selektör yapanlarmı arasın ne kadar ilginç bir milletiz biz Allahım ya sen sabır ver
Çok geçmiş olsun mertim
geçmiş olsun yegen cana gelmesin candan değerli değil.bu konu da haklisin maalesef yapacak bir şey yok herşey devlette bitiyor o kadar mobese radar vs getiriyosun bunlari madem can mal trafik güvenliği için getirdin madem neden yillardir ortalikta hala böyle herifler var bizlerin modifiyesini sislerine ivirina zivirina bakacagina her gün katledercesine giden bu heriflerin ehliyetlerine el koy da canımızdan malimizdan olmayalim :)
Geçmiş olsun kardeşim umarım baba da bişey yoktur araba bi şekilde hallolur...O emniyet şeridini yok yere işgal edenlerin zaten şoför olduğuna inanmıyorum ben sadece arazide araba kullanmayı öğrenmiş balta diyebiliyorum...
geçmiş olsun mertcim...
geçmiş olsun Mert.. Allah beterinden korusun...
büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun Mert kardeşim Allah daha beterlerini göstermesin buna da şükür diyelim.Bu arada ben hergün ambulans görüyorum kozyatağı E-5 te ambulansa bile yol vermiyolar ya da yol vermek isteyene şerit değiştirmesine izin vermeyen kişilikler mevcut.
geçmiş olsun kardeşim...
insanlar trafikte hep ben önde gideyim boşluğu ben doldurayım diye düşündüklerinden ben de çok çıldırıyorum 15 dk.lık eve dönüş yolum 40 dk oluyo bazen inip birini pataklıcam en son o trafikte...
herkese teşekkür ederim önemli bir sağlık sorunu yok sadece maddi hasarlı bir kaza öndeki aracın ani fren yapmasıyla araba spin atmış ters dönmüş karşıdan tırın geldiğini görünce geri vitese takıp kendini tarlaya atmış büyük ihtimalle arabanın altında sorun vardır olsun cana gelen mala gelsin diyorum tekrar sesleniyorum emniyet şeridini ihlal edenlere yarın öbür gün inşallah sizde aynı şeyi yaşarsınız Allahınızda bulun akşam bana zor anlar yaşatanlar veya yaşatmaya çalışanlar Allah belanızı versin...
çok geçmiş olsun. önemli olan size birşey olmaması. çok haklısın. insanlar çok saygısız olmuş. büyük şehirde araba kullanmak çok büyük eziyet. helede benim gibi alışkın olmayanlar için. ne zaman o trafige girsem çıldırıyorum. önümde var 100 araba arkamdakiler korna çalıyor. boşuna gürültü sanki korna çalınca trafik hemen açılacak dügün konvoyu gibi korna çalan çalana.. zaten trafigi tıkayanda yanlış araba kullanma adam önüme kafa çıkartıyor otomatikman ben duruyorum arkadakiler duruyor.. dolmuşcular vede taksicilere zaten ayrı yol yapmaları lazım . bütün yolların kendilerinin oldugu kanısındalar zaten.. zor büyük şehir trafigi kendi tuhaf kuralları var...
Geçmiş olsun mert,babanda bir şey olmaması sevindirici,araba bir şekilde düzelir zaten.
Sadece emniyet şeridinde manyak yok ki abi,ortalarda kamyonlar da manyak.Birkaç gün önce az daha bi Axor beni önüne alıyodu bariz,bir anda görüp kurtardım arabanın arkasını kamyonun önünden.Emniyet şeridinden gidenlere zaten çok kızıyorum,bi de bakmadan şerit değiştirenler var,onlar da fena,kaç defa yan yana geldik,hani biraz daha birimiz yaklaşsa arabalar yandan birleşecek...
Bizim en ERKEN şekilde trafik eğitimine ihtiyacımız var,trafik kültürünün gelişmeye ihtiyacı var başka türlü olmaz bu iş.Ben avrupada kimsenin kaza olduğu sırada emniyet şeridini kullanarak geçtiğini görmedim,direk ambulans geçti gitti oralardan
geçmiş olsun mertt
Geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış babanızın. Allah beterinden saklasın. Trafik magandaları o kadar fazla ki maalesef. İki gün önce akşam iş çıkışında ben de bu zihniyetteki insanların aciz davranışlarına maruz kaldım. Yağmur bardaktan boşalırcasına yağıyor, silecek son kademede bana mısın demiyor. Önümüzü zor görüyoruz. Fren mesafesini korumak adına fazla yakın gitmiyorum ama arkadaki araç sanki 32 derece sıcak yaz akşamında araç kullanıyor herhalde ki etkilenmiyor kendisi.. Sellektör, korna tacizinin ardından beni sağımdan geçerek arkada bırakıyor. 500 metre sonra bir araca arkadan çarpmış şekilde gördüğüm ford minübüs kullanıcısını saygıyla anıyorum. Çarptığın adamın suçu neydi??
evet o magandalar yüzünden tırın altında kalıyordum herif girmiş emniyet şeridine tamponuna yapışmışım kornaya basıyorum selektör yapıyorum banamısın demiyor artık tampon değdi değicek aynadan çakıyorum selektörü yok çekilmiyor sonra bi anda çekildi bende emniyet kapalı herhalde trafik var zannettim onun arkasından girdim sola aynadan baktım tır selektör yapıyo kornaya basıyor arka tamponumda sonra en sola girdim attım kendimi tekrar en sağa girdim bu arada arabanın arkası baya bir kaydı topladım sonra anladım emniyet açıkmış bu herif bana bilerek yapmış bunlar yüzünden insanların canı yanıyor işte