kadish galadriel zeka özürlü diil
Printable View
kadish galadriel zeka özürlü diil
çok gereksiz bir konuşma yapıyosunuz ama hadi hayırlısı bakalım :)
:)
Lütfen tartışmayın.
konu yanlış yere açılmış olabilir. moderatörler gereğini yapmış. huzuru bozmaya gerek yok lütfen uzatmayın.
Hayırdır arkadaşlar? bayanlar sürekli atışma halinde. gerginliğe lüzum yok bence.
dikkatimi çekti de.. bugünkü gerginliklerin odağında aynı (gp si olmayan) kişiler var (!)
yaptığım herhangi bi yoruma avukatlık edilirse, bende hakkımı savunmak için gereğini yaparım..
herneyse hakkaten anlamsız bi mevzu, uzatılmasına da gerek yok.. mümkünse cevap hakkı doğmasın artık bana! kimsenin lüzumsuz işler için boşa harcayacağı vakti olduğunu sanmıyorum..o bakımdan artık tıp! mümkünse..
hoşgeldınız aktıf forumlar arkadaşım
:busted_cop:------:busted_cop:------:busted_cop:
Toprak öncelikle hoşgeldin ve iyi forumlar! GP ye olan sevgi ve bağlılık sebebi ile arkadaşlarımı anlayabiliyorum. Senin aracıda gördüm, güzel. Kazasız belasız inşallah. Şirket aracı fiestaları da çok kullandım. Güzel ama GP kadar değil. Birkaç sefer fiestalarla oynaştık, ama egsoz solumak onlara nasip oldu. 1.3- 90PS- 6ileriyi yüksek süratlerdeki ara hızlanmalarını test edersen beni daha iyi anlarsın.
Tekrar hoşgeldin!
ardarda ben aracınızı test ettım gercekten guzel gıdıyor sozum yok.ama fıestalar bıle kendı aralarında farkedıyor ben herzaman derım bı aracın gucunu soforde etkıler dıye.... punto test surusunde kullandım araclarınızı
Evet. Haklı olabilirsin.Yaktığın yakıtın hakkını verebilmek de hüner işi...
yakıt bol:)
hahah:) guzel cevap
valla benım aracım cok yakmıyor benzınlıye gore ve 17 olmasına ragmen ızmıte 30 mılyıonla cok rahta gıttımgeldım hala benzın varıd yane
toprak arkadaşım araban güzel benimde gp den önceki arabam fiesta tdcı dı cok memnundum ama seninki daha güzel
tesekkur ederım.bırgun gp alırsam onuda yaparım ınsallah