kadish galadriel zeka özürlü diil
Printable View
kadish galadriel zeka özürlü diil
çok gereksiz bir konuşma yapıyosunuz ama hadi hayırlısı bakalım :)
:)
Lütfen tartışmayın.
konu yanlış yere açılmış olabilir. moderatörler gereğini yapmış. huzuru bozmaya gerek yok lütfen uzatmayın.
Hayırdır arkadaşlar? bayanlar sürekli atışma halinde. gerginliğe lüzum yok bence.
dikkatimi çekti de.. bugünkü gerginliklerin odağında aynı (gp si olmayan) kişiler var (!)
yaptığım herhangi bi yoruma avukatlık edilirse, bende hakkımı savunmak için gereğini yaparım..
herneyse hakkaten anlamsız bi mevzu, uzatılmasına da gerek yok.. mümkünse cevap hakkı doğmasın artık bana! kimsenin lüzumsuz işler için boşa harcayacağı vakti olduğunu sanmıyorum..o bakımdan artık tıp! mümkünse..
hoşgeldınız aktıf forumlar arkadaşım
:busted_cop:------:busted_cop:------:busted_cop:
Toprak öncelikle hoşgeldin ve iyi forumlar! GP ye olan sevgi ve bağlılık sebebi ile arkadaşlarımı anlayabiliyorum. Senin aracıda gördüm, güzel. Kazasız belasız inşallah. Şirket aracı fiestaları da çok kullandım. Güzel ama GP kadar değil. Birkaç sefer fiestalarla oynaştık, ama egsoz solumak onlara nasip oldu. 1.3- 90PS- 6ileriyi yüksek süratlerdeki ara hızlanmalarını test edersen beni daha iyi anlarsın.
Tekrar hoşgeldin!
ardarda ben aracınızı test ettım gercekten guzel gıdıyor sozum yok.ama fıestalar bıle kendı aralarında farkedıyor ben herzaman derım bı aracın gucunu soforde etkıler dıye.... punto test surusunde kullandım araclarınızı
Evet. Haklı olabilirsin.Yaktığın yakıtın hakkını verebilmek de hüner işi...
yakıt bol:)
hahah:) guzel cevap
valla benım aracım cok yakmıyor benzınlıye gore ve 17 olmasına ragmen ızmıte 30 mılyıonla cok rahta gıttımgeldım hala benzın varıd yane
toprak arkadaşım araban güzel benimde gp den önceki arabam fiesta tdcı dı cok memnundum ama seninki daha güzel
tesekkur ederım.bırgun gp alırsam onuda yaparım ınsallah
Yanlış anlaşılmasın ben Fiat ın Ford dan iyi bir marka olduğunu savunmuyorum, hatta Ford un daha kaliteli otomobilleri olduğunu da kabul ediyorum. İşin gerçeği şu ki GP ye Fiat markasını yakıştıramıyorum(GP ile imaj değişir umarım). Zaten GP argesinin %70i Almanya Opel de tasarlanmış bir araç(kısa süreli ortaklıkları zamanında)...
Dostum aslında Fiat iyi bi marka çok artı yünleri var GP'de bence Fiat için dönüm noktası oldu.
Fiatın tek ve çok büyük kaybı şahinler doğanlar.Fiat denilince bilmeyenin aklına bunlar geliyor ondan.Yoksa ferrarinin motorunu yapanda Fiattır ;)
Haklısın! Ama ben teknoloji olarak konuşmadım, kuşlar da gelmedi aklıma kaliteyi kastettim. Fiat marka standart otomobillerin kalitesi ve sağlamlığı bence yetersizdi(GP öncesi). Düşünebiliyormusun ilk Euro N-Cap dan 5yıldızı daha yeni aldılar.
Pardon tutamadım kendimi :)
.Doblo var mesela palio da var.ama
Dönüm noktası bence GP.Y
olda olanlar var.Varda var :)
Aman üstad Fiat grubundan bahsediyoruz.Arkadaşlarımın da dediği gibi hep Türkiye'de üretilenler akılda kaldı.
Hiç kimse nasıl motor ürettiğine bakmıyor (bu sadece bir örnek) mesela.Araçlarımızdaki ister benzinli olsun ister dizel olsun sınıflarının en iyi,en az yakıta en yüksek performans veren motorlarıdır.Bunu zaten hepimiz çok iyi biliyoruz.
Kısacası Fiat,en azından ben takip etmeye başladığımdan beri, hep ilkleri getirmeye çalışmıştır.Bize Ford a saygı duymak düşer sadece.
Bence bu araç kesinlikle bu grubun çatısı altında olmalı.Gerçekten yakın zamanda Fiat ın ne olduğunu hep beraber seyredeceğiz. :friendship: :ok:
Dostluğa ve arkadaşlığa davet ediyorum herkesi :ok: :friendship: FRİENDS :tabe: :bye: :flag: :baris: :dont: :ssss:
bir kaç gündür tartışma hiç eksik olmuyo arkadaşlar..rica ediyorum insanları forumdan soğutmayın ve özel tartışmalarınızı insanların içinde yapmayın..
arkadaşlar lütfen biraz sakin olalım yakışmıyor size böyle tepkiler Bülent A. neden bu sinir abi valla anlayamıyorum.:( lütfen bu topicte son olsun bu gerginliği sonlandıralım..silinmesi taraftarı değilim ama gidişat bu.