Fıjjjtttt---booo oommmmm---paa tttt tttt ( Havai Fişek Gündüz olduğu için görünmüyo yannız)
Aman efenim Gizem hanım hoş Geldiniz Sefa getirdiniz efenim,ne şeref ne şerefff
335. ÜYEMİZ SİZ OLDUNUZ....
Fıjjjtttt---booo oommmmm---paa tttt tttt ( Havai Fişek Gündüz olduğu için görünmüyo yannız)
Aman efenim Gizem hanım hoş Geldiniz Sefa getirdiniz efenim,ne şeref ne şerefff
335. ÜYEMİZ SİZ OLDUNUZ....
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
:bigdance2:
ayy çok teşekkürr ederimmm, merhabaaa :bye:
bende aranızda olmaktan çok mutluyummmans:
aktif forumlar, bol çeneler diliyorum kendimee :biggrinking:
çok kıymetli hissettim kendimi gerçektennn :heyo:
karşılama da emeği geçen tüm mod. lara saygılarımı sunuyorummm:You_Rock_Emoticon:
son olarak puntişimi çookk sevdiğimi söyliyerek sözlerimi noktalıyorum, sağolunn, sağoluunnnnn
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Hahahahahahaha
Karnım ağrıdı beeee
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Şu puntişşşş lafı yok mu yavv--femolinin dediği gibi karizma direk reset yauu...
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
abi o gizemin puntişii. bizde yok valla puntiş falan. gizem hanım aramıza hoşgeldiniz 335 olduk demek vayyyyy bee.![]()
***GFB***
hala 700 daha önemli sinyalleri alıyorum ama aaaaaa
en önemli rakamdı 335! yolun yarısı yaww
neyse, tekrar teşekkür ediyorum, aranızda olmak gurur verici
bu arada evet sadece benim kızım puntiş !
Ben Gizem in üye sayısını sallamıştım arkadaşlar :poster_oops: Kendisi bizzat 536. üyemiz :ok:
Hoşgeldin Gizem
Bir de konu genel bölümüne taşınırsa o zaman daha iyi olur bence![]()
ayy yanıltıcı bilgiler vermeyin banaaa
kaçsam kaçım yaw, önemli olan her kaç isem gelenin ben olması aa aaaaa
O ne yaw arkadaşlar kafayımı yediniz bu kadar şımartılırmı sora indiremeyiz puntiş miş heh bidefa onu arabası kirli hiç temiz bakmıyor ikincisi dur bulcam neydi yaww
olsun gene de puntişi seviyoruz bizzzzzz:
:bigdance2:
Ne Mutlu Türküm Diyene!
:tyson:![]()
an: güçç bende artıkkk
bide zeynep de![]()
yakında kLup fiLan da kurarsınız artık.
gpTR bayanLar kLübüne hoşgeLdiniz : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
:busted_cop:ii iii iiiyykkkk ( Acı Fren) :busted_cop:
tehdit mehdit yok, boşuna gaz vermeyin :p
üstelik sadece benim arabam pun-tiş-dirr!!
aman arkadaşlar sakın ha gizeme bulaşıyım felan dimeyin ben bile uğraşamadım ona göre tehlikeli..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri