yıkamacı oldum ben... şu an femoli nin arabasını yıkıyorum... ne pismiş araban femoli...
Printable View
yıkamacı oldum ben... şu an femoli nin arabasını yıkıyorum... ne pismiş araban femoli...
Elmedin gayet güzel oyun... Bende oynuyorum....
orçun iki tane araban var
ikisinide yıkadım.
eser bende senin arabanı yıkıyorum zift yapmışsın çıkmıyor wd-40 kullanıyorum alırım ekstramı :D sırada orcun var :P
eeee.. bu oyunda herkes birbirinin arabası yıkıyor herhalde...
güzel yıka mehmet... beğenmezsem yine yıkarsın ona göre...
Eyvallah eserim... Yıkaman güzelde camları leke bırakıyorsun... :D:D
olurmu orçun hiç boş durmuyorum ki... birini bitiriyorum.. sen hemen gene yanaşıyorsun.... bir de iki tane araban varr...
hepsinin anahtarını aldım.... femoli, hüseyin, faruk, rusty... he he...
:D:D napayım be eserim... Sürekli geziyoruz arabayla tozlanıyo... LPG taktırdım Mustang'ime o yüzden sürekli gezip duruyorum :):)
benim arabamı niye yıkamıyonuz bakayım. kış ayları da geliyo yola tuz atacaklar boyaya zarar verecek, cila isterim ben :)
Elmedin ve Mehmet abinin arabalarını yıkıyorum :D Mehmet abi yazık gariban 2008 yarise biniyo :D
İki tane var gormedinmi o hobi arabam :D
farketmez abi accordla gel :D silveradoyu görmüosun herhalde orda koç gibi :D 500 performans var:D
pickup hastası olduğum için oyundaki bütün pickupları satın aldım :) hepsi birbirinden şahane oldu :) . inşallah ilerde gerçeği de olur ama imzamdaki gibi bişey olmasını isterim :D
Ah Elmedin ahhh....
o degilde abime de bulastırdım bu oyunu,
o da oynuyo.isin kotu tarafı abimi ise aldım paso araba yıkatıyom dukkanda,kendimi kotu hissettim ya...
yaktınız beni ya. Nereden çıkarttınız bu oyunu başıma...:D
dün gece bende baktım.. :D bir 2 boya koruma filan yaptım elmedin senin araçlara ama az para veriyorsun kardeş olmuyor boyle :D
arkadaşlar 1 hafta boyunca arabalarınızı bedava yıkatıcam bunu kutlamam lazım. az önce rusty ile anahtarına kapıştım ve cillop gibi skyline kazandım :D . zavallı rusty'ye evine gitmesi için minibüs parası bile brakmadım :D