subaru ve evola superb bir mi iki spor arabaya karşı bir amiral gemisi:D A4 ü zaten passat solluyor passatıda superb:punk0000::punk0000:
Printable View
superbde adam akıllı bi motor seçeneği bile yok..orhanı tanıdığım için gidipde 1.4 tsi 122hp superb almaz zaten ;)
Audi / S Serisi / S4 / OTOMOTİV`DEN 2004 AUDİ S-4 AVANT 4.2 V8 QUATTRO sahibinden.com'da
buyrunuz 62.000tl bunu almayıpda gidip 50-60 liraya sıfır 122hp superb alanın aklından şüphe ederim ben =)
2006 yılında grande puntolar B sınıfı için nasıl az bilindik ve buna karşın başarılı bir modelse Superb'de D segmenti için aynı konumda şu an. Uygun fiyata kalite için Superb'yi ciddi düşünürdüm. 1 ay önce AutoShow'da ciddi 6 rakibine karşı 2. bitirmişti değerlendirmeyi.
İnsignia*yı tek geçerim (ALFA 159 HARİÇ) 1.6 180 bg...lpg taktırmama şartıyla...
adam akıllı motor seçeneği mi yok 2.0 TDI 140-170hp 1,8 TSI 160hp, 1,4 TSI 122hp yakında 1,6 TDI Bluemotion 105hp daha ne olsun parası olana motor seçeneği çok, illa 60 bin tl ise 1.6 Turbo cosmo insignia en iyi seçenek dizel aranıyorsa c sınıfında dop dolu bir araç alınır.Bu bütçeye en iyi ''0'' seçenek bunlar:)
tabii insignia da tartışılmaz bir araba fakat aynı paraya mercedes c 180 var benim arkadaşım amg almıştı turbo insignia ile aynı para diye
ama kesinlikle katılıyorum skoda cok basarılı aklımıza gelmeyecek bilmedigimiz bircok ozellıgı var
valla benim 25.000 tl lik t-jet o bütün motor seçenekli superbleri geçeer gider =) o paraya bi araba alıcaksamda kendi kanaatim skoda almam =)
amaç hakketen konforsa güç değilse düşünülebilir ama 60.000 skodaya fazla bence =) vw alırım onun yerine
altımda 1,8 tsı makine olacak t jet beni geçecek yakarım arabayı valla:D:D
bu arada belirtmek isterim 2,0 TDI 170hp DSG superb 87 binken 2,0 TDI 170hp passat 107 bin 2 araçta en full versiyon.Ve superb konfor olarak passattan üstün bir araç çoğu test otoriteleri söylüyor bunu:) 20bin tl fazla vermeye değer mi?
benimki fabrika çıkış..bilmeyen kimse egzozdan başka bişey olduğunu anlamazki :D
1.4 180 ler alır =) çünkü aracım 180hp değil..
en iyisi fire motor sağdan sağdan gidiyorum:D
konuyuda dağıttık neyse uzatmayalım fazla:)
ertuğ ne alakası var Allah aşkına :) ?
fiyat/performans demek bildiğimiz performans manasında değil. bilgisayarcı olduğum için ağız alışkanlığından dolayı bir parçanın / ürünün fiyatına göre yaptığı işlem-işlev-verdikleri denir :)
superb ile evo, subaru karşılaştırması komik olmuş - olur zaten...birisi konfor için diğerlerininde ne için olduğu belli.
D sınıfı araç düşünen zaten konfor düşünür. D sınıfı araç alıpta dur şunu tokatlayayım diyen 1000 de 2 3 kişi falandır.
bildiğiniz baba arabası işte yaa :)
olen ertuğ yarım okumuşun konuyu babaya alıyoruz oğlum ne yapıyım ben
D segmenti aracı :D
Mesajlardan anladığım kadarı ile baya superb taraftarı var :D yarın gidip bu seferde tsi ile test sürüşü yapıcam bakalım nasıl bir his vericek. Öncelik performans değil öncelik yakıt/konfor :D
insignia diyen arkadaşlar için 1lt benzinle 10 km gitmek bize lüks.
vectra c 1.9 cdti 150 hp de olabilir ;)
insignia derim(siyah veya beyaz) tek geçerim veya bmw :) gerisi yalan