bence müşterinin sorunu araçla degil.verdigi sözün arkasında durmayanb servis ve bayinin.bence opel bu servis ve bayi hakkında derhal mahmemeye başvurup bayuliklerinide iptal etmesi lazım.şahsen imkanım olsa ve bu gün araba alacak olsam insignayı tercih etmezdim.çünki aynı bayi ve servis aynı şewyi banada yapacaktı.
hakikaten iyi bir şekilde tepkisini koymuş.Ben Ankara'da bu aracın aynısına LPG uygulaması sorulduğunda Insignia Turbo'lara LPG uygulaması yapılmıyor cevabını duymuştum.Burada servisin de kesinlikle hatası var.Tutup da niye LPG yapılamayacak bir arabaya LPG yaptırtsın...gerçi bunlar alacakları paraya bakarlar onu da düşünmek lazım...İyi ki opel i bırakmışız zamanında,yoksa daha ciddi sorunlarla karşılaşabilirdik.Babamın eski aracı olan Vectra'nın beynini değiştirmek zorunda kalmıştık bir yıl kullanımdan sonra
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
ne işin olur allahın opeliyle başka markamı yoktu memlekette o paraya...en nefret ettiğim araç opeldir...
Çok yazık olmuş ama o arabayı alıyosa benzine katlanacaktı yada dizel alıcaktı.Nolursa olsun servisin sözünde durmaması gerçekten ayıp.Adama da helal olsun tepkisini güzel bir biçimde yansıtmış![]()
bu arada insignialar 1.8 değilde 1.6 160 veya180 hp değilmiydi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri