:D En güzeli yahu,bizim öyle bir şansımız yok ne yazık ki,(İç Anadolu)...
Tabi Allah ömür verirde bi aksilik olmazsa inşallah yapacaz tatili :ok:
Printable View
:D En güzeli yahu,bizim öyle bir şansımız yok ne yazık ki,(İç Anadolu)...
Tabi Allah ömür verirde bi aksilik olmazsa inşallah yapacaz tatili :ok:
yine küllerin arasından çıkan bi başlık :)
bu sene nerdesiniz beyler
"Side Selge Beach"
hep bodrumdayız abi yaz kış:) tatile çıkamıcaz sanırım bu yaz yine...
Kemer'deki Limak Limra hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Bende forever bodrum u sorayım bari
Valla Bodrumda 3 otele gittim bugüne kadar Joy,La Blanche ve Magic Life..La Blanche rezaletti tek kelimeyle yemekleri soğuk içkileri sahte yani 4 tekila içip araba kullanan arkadaşta alkol çıkmadı siz düşünün :D Joy ve Magic Life ise baya iyiydi kesinlikle tavsiye ederim özellikle Joy ;)
bodrumda;
1-Wow
2- kervan saray
3-Rixos
4-magic life (merkeze uzak)
bu hotellerden kaliteli hotel bulamassınız:) biraz tuzludur yanlız:)
bu arada bodruma gelicek arkadaslar gelmeden once msn yada ozel mesajla bana ulassınlar görüşelim bodrumdaki aktif olan Gptr uyesi ben varım birtek:)
beni gormeden gitmeyin:)
Antalya Çıralıda Alican pansiyon var otel değil ama otelden de güzel bi yer geçenlerde oteller doludyu bizde pansiyonda kaldık ama otelden daha daha güzeldi
Bu arada birçok iyi otel damsız rezervasyon yapmama durumuna gelmiş. Damsız tatil planları yapmayı düşünen arkadaşlara duyurulur. Tur şirketine muhakkak sorun. Sonra iptal durumuna getirmesinler işi.
Açıkçası HD otel işi bana da biraz soğuk geliyor. Geçen yıl Fethiye'de küçücük bir otele yerleşerek ve geniş bir bölgeyi gezerek geçirdiğim tatil, toplam tüm 5 yıldızlılarda yaptıklarımdan daha zevkliydi. Bakalım belki yine öyle birşeyler yapabilirim bu sene, kısmet.
HD oteller lüks bir toplama kampı aslında. Gittiğin bölgeyi bırak, otelin dışındaki yolu bile bir girerken, bir de dışarı çıkarken görüyorsun.