Artık böyle şeylere şaşirmiyorum bile iyilik yapmanin cezasi pahaliya patliyor çünki![]()
2008 yılı ramazan ay'ı orucun ilk günü tepee aracımla bankanın önüne park ederken boyu 1,50 cm civarında olan pikme bir bayana çarptım hiç bişey olmadı zaten hastaneye götürdüm filmler tahliller tomografiler derken dünyanın işiyle uğraştım birde polis cabası zaten davacı olmadı karşı taraf uğraşmadan bitti dedim.
ama bugün gelen bir tebligatla ne olduğumu şaşırdım hastane masraflarından 4,50 tlsini sgk karşılamıyormuş bunun için haciz kararı çıkarılmış avukat masrafları faizleri ıvır zıvır bi sürü bişey yazmışlar toplam ödemem gereken rakam 850,00 tl olarak bildirmişler 7 gün içinde ödemezsem hacize gelceklermiş.
ve bu arada bana 4,50 tl için hiç bir ödeme emri veya sözlü hiç bir tebligatta bulunulmadı..
avukat arkadaşımla görüştüm az önce itiraz edecez dedi biraz uğraşacaz dedi ne gerekiyorsa yap dedim istersen 8500 tl masraf yap ama bu parayı ödemem dedim. günaha girilirmi girilmezmi yorumu size ait..
Artık böyle şeylere şaşirmiyorum bile iyilik yapmanin cezasi pahaliya patliyor çünki![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
abi öncelikle geçmiş olsun
kararlıgın için de ayrıca tebrik ederim
insanları okadar yıldırdılarki herkes çaresiz ödüyor böyle saçma rakamları hakkını arayan insan sayısı okadar azki
umarım abi bu kararlılıgın sonuç getirir
umarım itirazınızın karşılığını alırsınız ama inatlaşarak hem 850 TL'nin çok çok üstünde de masraf çıkarmayın kendinize hem de onca strese girmeyin...
tşk ederim canım..
bana tebliğ edilmeyen bir borç için böylesine bir parayı alma hakları yok gerekirse bu parayıda öderim daha üst mahkemelerede giderim bu işi basınada lanse ederim gidecek para varsa zaten gider ama bu haksızlığı kabul etmem.
valla babam avukat olduğu için biliyorum bazen insanların bi ömrü heba oluyo adliyelerde ve çok basit şeyler yüzünden neler yaşıyolar. onun için diyorum umarım itirazınızın karşılığı olur da hemen çözülür yoksa bitmez bu devletin saçmalığı...
abi geçmiş olsun ya. çok üzücü bir durum. bence de bi yanlışlık olmalı. önce tebligatta bulunulmalı. abi kararlılıkla git üstüne derim. avukat arkadaşın yardımcı olacağını düşünüyorum. benim de bu duruma benzer bişey başımda. kredi yurtlara dilekçe vericem, kabul edilmezse dava açıcam ne olursa olsun. üstüne gitmedikçe eziyorlar resmen. tekrar geçmiş olsun abi.
Adem geçmiş olsun. Olumlu haberler alacağımızı umuyorum. Sen yine iyisin bir tanıdık yolda rahatsızlanan kişiyi hastaneye kaldırmış. Hastane polisi onun yaptığını düşünerek tanıdığı içeri almış. Taki diğer adam kendine gelip onun suçsuz olduğunu söyleyene dek. Birde ölseydi vay haline![]()
![]()
tşk ederim alperim..
yasemin zaten bu kadının bir kızı vardı müzik öğretmeniymiş hast. geldi ortalığı ayağı kaldırdı davacıyım dedim seni hapislerde süründürcem rezil bir insandı davacı olmaktan son anda polis arkadaş vazgeçirdi yoksa birde öyle uğraşacaktım..
İşte böyle yapıyorlar sonrada yolda gördüğün olaylara duramıyorsun bile. kaçmak en sağlamı diyorsun.
Geçmiş olsun Abi bence yapılmayan tebligatta bile teslim edildiğine dair bir kaç isim çıkar karşına. onların senden olmadığını filan ispat edene kadar uğraşırsın. ama ben o meblağı ödiyeceğini tahmin etmiyorum.
Kesin o kızının başının altından çıkıyordur bunlar. Millet olayı büyütmeye ve uğraşmaya ne kadar hevesli![]()
Adem abi geçmiş olsun öncelikle ama 1,50 boyundaki bir bayana pigme demen hiç hoş değil açıkçası.
Çok geçmiş olsun... Devletle uğraşılmaz ama inşallah sonuç istediğin gibi olur...
Allah yardımcın olsun Adem abi...Ülkeyi soyup soğana çeviren dünyanın vergisini kaçıran şrfsizler elini kolunu sallayarak dolaşa dursun devlet hakkıyla hukukuyla iş yapanın peşine düşsün...Pes!
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
geçmiş olsun
her zamanki gibi BURASI TÜRKİYE HERŞEY OLUR diyorum şaşırmamak lazım geçmiş olsun..
geçmiş olsun..diyecek hiç bişey yok gercekten sinir oldum![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
pigme olayyını ben farklı dusunmustum neyse kısa boylu bir bayan demekkigonlunu ferah tut tebligat olmadıgı icin sorun olmaz ama ugrasırsın o ayrı. yalnız bir de suna bak oturdugun mahallenin muhtarına bole gelen bişey var mı seni bulamayıp muhtara bırakırlarsa teblig edilmis sayılıyor diye biliyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri