Üstad hayırlısı olsun.Sizin gibi değerli bir insanın çok daha iyi yerlede ve iyi imkanlarda iş bulacağına hiç kuşkum yok.
15 yıl gibi uzun bir zaman emek verdiğim ve çalıştığım iş yerimden
patronla yaşadığımız tartışma sonucu ayrılmak zorunda kaldım
çok üzülmeme rağmen bu kararı vermek zorundaydım
parada bir yere kadar insanlar gururu ve onuru için yaşarlar
12,08,2010 tarihi itibarı ile işsizler ordusunun bir neferi olarak
boş boş gezeceğiz anlaşılan bir süre
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Üstad hayırlısı olsun.Sizin gibi değerli bir insanın çok daha iyi yerlede ve iyi imkanlarda iş bulacağına hiç kuşkum yok.
coşkun abi her işte bir hayır vardır sen daha iyi yerlere layıksın![]()
abi geçmiş olsun..ama hiç kendini üzme arkadaşlara katılıyorum..kendini bilir bi insan olarak ve bilgi birikimin ile seninle çalışmak isteyen bır cok yer bulacağına inanıyorum..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Herşeyde hayır vardır abi... Senin üzülmene gerek yok senin gibi bir insanı havada kaparlar.. Eski patronların otursunda düşünsün senin gibi birini kaybettikleri için....
15 yıl çok uzun bir süre. Umarım işsizliğiniz uzun sürmez.
geçmiş olsun abi, dediğin gibi parada bir yere kadar.
hayırlısı olsun, yalnız bu kadar tecrübe, bilgi ve deneyimin olduğu sürece bu istenmeyen süreç çok uzamaz![]()
senin için hayırlısı ne ise o olsun Coşkunum.. Allah her zaman rızkımızı verir bir yerlerden. arkadaşların dediği gibi 15 sene çok uzun bir süre böyle bitmesi hiç hoş değil. aynı sektörde olan diğer firmalardan bu haberi duyan olursa çok işsiz kalacağını sanmam ben..
hayırlısı olsun abicim
sende bu donanım bilgi olduktan sonra yeni iş yakın diyecem ama
canım ülkemde nedense işi bilmek artık pek fayda getirimiyor
Geçmiş olsun Coşkun, üzüldüm ama hayırlısı neyse o olsun. Umarım bu durum uzun sürmez ve en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun.
geçmiş olsun abi herkes yazmış ama bende tekrar edeyim
hiç canını sıkma biz seni biliyoruz en kısa zamanda daha iyi bi işe başlarsın.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Çok geçmiş olsun Coşkun bey.Her şerde bir hayır vardır derler.Daha iyi iş bulacağınızdan hiç şüphemiz yok kendiniz sakın üzmeyin siz değil sizden ayrılanlar üzülsün.
coşkun abi , özel sektörde oluyor mağlesef böyle şeyler sen istersen 30 yılını ver bi dakka yoruldum sırtımdan ininde anında kötü adamsın. ama iyi bir iş bulabileceğine eminim. tazminat konusunu halletmişsindir inşallah? 15yıl*760,50 iyi para eder aman ihmal etme coşkun abi emeğinin hakkını al eğer vermezlerse söle çalışma bakanlığına şikayet dilekçeni ben hazırlıyım.
en kısa zmanda iş b ulurusn inş...
Patron zihniyetiyle hesaplamışsınız(aldığı aylık ücretin brutünden değilde asgari ücretin brutünden,işverenler fazla sigorta primi ödememek için çalışanları bakanlığa asgari ücret alıyormuş gibi gösterirler)
Bu arada hayırlısı olsun abi,biraz dinlen kıymetini bilecek başka yerde başlarsın kısa zamanda
geçmiş olsun abi denilen gibi her işte bir hayır vardır. daha iyileri olur inş
Hayırlısı olsun abi biraz dinlen 15 yılın acısını çıkar.
Tabi bir yerde inceldiği yerden kopartmakta fayda var yoksa sağlam yerlerde gidiyor.
hayırlısı inş. kardeş üzülecek darılacak bişey yok insanın olduğu yerde herşey olur..
en kısa zamanda en iyi işi bulursun inş.
[QUOTE=sowhat788;359206]Patron zihniyetiyle hesaplamışsınız(aldığı aylık ücretin brutünden değilde asgari ücretin brutünden,işverenler fazla sigorta primi ödememek için çalışanları bakanlığa asgari ücret alıyormuş gibi gösterirler)
ben minimumdan hesapladım ama daha yüksekten bildirildiyse daha güzel tabikifakat işveren her zaman minimumdan yatırır bunuda ispatlamak zordur. benim hesap net değil çünkü gün gün hafta hafta hesaplamak gerekir bunuda coşkun abi isterse seve seve hesaplarım.çünkü emek kutsaldır bunu bilir bunu sölerim
Konu suvari_84 tarafından (14/08/2010 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir.
Hem iyi hem kötü olmuş abi neyse her şer'de bir hayır vardır ama boşluğunu dolduramazlar sanıyorum senin gibi tecrübelisi kolay kolay bulunmaz...Kendine iyi bak birazda dinlen Allah gönlüne göre versin...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri