Geçmiş olsun çoşkun aradım açmadın moralin bozuk sanırım. Bu da geçer hayatta herşey var ne yazık ki.
Printable View
Geçmiş olsun çoşkun aradım açmadın moralin bozuk sanırım. Bu da geçer hayatta herşey var ne yazık ki.
Dile kolay 15 sene... Allah hayırlısını versin. Umarım en kısa sürede daha iyi bir iş bulursun veya iş seni bulur.
sağlık olsun coşkun,şu ramazan günü bundada bir hayır vardır,allah sana daha güzel bir iş nasip eylesin biraderim...
Gecmis olsun abi, cok uzuldum.
Öncelikle geçmiş olsun :(
Bir ey sorayım dedim özel sektör ecrübem olmamasından ve sadece merektan..
Patronun şöförlerden kesin dediği cezalar kırmızı ışıkta geçme, aşırı hız vs. gibi şeyler mi yoka yurdumun güzide polisinin inat ve çıkar uğruna inatlaşıp kestikleri mi?
Yani şöföre bu yüküşu saate kadar ulaştır a nasıl ulaştırsan ulaştır dendiyse elbette kesilen hız ceasını şirket ödemesi lazım da şöför kendi kural hlali yaptığında ödemeyi şirket mi yapıyor?
Cidden meraktan soruyorum, polemik çıkarmak maksatlı değil...Çalıştığım devlet kurumu yapılan hata şahsi nedenlerle yapıldıysa çatır çatır ödetiyor da...
Hayırlısı olsun Coşkun Bey..Tazminati da alabiliyor olmanız işin iyi tarafı..E birkaç seçenek de bulunmuş..Hayırlısı olsun ..Saygılar.
Her iste bir hayir vardir coskun, umarim en kisa zamanda ALLAH (CC) in yardimi ile tekrardan bir is bulursun
Çoşkunum nedesem boş şimdi, Gerçekten çok üzüldüm, Madden ve manen yanındayım bunu bil yeter...
Coşkun sağlığın yerinde olsun yeter.
Sağlık olduktan sonra çalışana iş çok.
Sen değil, senin gibi birini kaybedenler üzülsün.
En kısa sürede istediğin gibi bir işe sahip olman dileğiyle...
Coşkun abi hayırlısı neyse o olsun senin için üzülsekte ağlasakta boş burda dünya kadar kardesin var yanındayız bunu bilmen yeterli sen yeter ki canını sıkma.
Coşkun ben de üzüldüm gerçekten.Sevdiğin, çok emek verdiğin bir işti.Öncelikle hayırlısı olsun diyelim ama inancım o ki patronun yaptığı yanlışı anlayarak seni tekrar isteyecektir...
eğer şöförlerin senin malını aracını kendi aracı gibi kullanıyorsa
senin işin için gecesi gündüzü belli olmadan kelle koltukta direksiyon sallıyorsa
ve senin yükünü yetiştirmek için uykusundan ailesinden feragat ediyorsa sende yeri geldiği zaman bazı şeyleri görmezden gelip sineye çekeceksin
hep bana hep bana dersen olmaz
senelik izinleri kaldırıp ben size parasını ödeyeceğim sizde izine çıkmayacaksınız diyorsan ve bunuda şöförlerin hiç bir şey demeden kabul ediyorsa ve çalışan şöförlerin + ları - lerinden fazlaysa trafik cezası ister kendi suçu olsun ister olmasın bu devamlılık arz etmiyorsa adam 6 ayda
105 bin kilometre yaparak bir ceza yediyse bunu şöförden kesemessin kesmemelisin kesersen o şöför yarın öbürgün sazı eline aldımı senin yedi ceddini keser bu işler böyledir maalesef bhende içlerinden geldiğim için böyle bir şeyi kabul etmem kendime haksızlık patrona yalakalık olurdu
neyin profesyonelliğinden bahsediyoruz pardon
15 senemi vericem iş hayatımın nerdeyse yarısı
oda kalkıp tazminatın üstüne yatacak bumu profesyonellik
yoksa yetki verdiğin kişiye güvenmeyip koskoca şirketin patronu olup trafik cezalarının neden şöförlerden kesilmediğini soracaksın bumu profesyonellik
Hayırlısı neyse o olsun. Sen üzme canını sıkma yeter.
Coşkun'cum bir süredir on line olamadığımdan konuyu yeni okudum. Bizler Allahımızdan herzaman her şeyin Hayırlısını istemiyormuyuz. Yüce Rabbim de bizlere hep rızkın ve nasibin hayırlısını veriyor. O halde geçmişe fazla takılmadan yine herzamanki dürüstlüğünle yeni rızıklar aramaya bak. Göreceksin karşına çıkan nasipler de daha mutlu daha huzurlu olacaksın. Sendeki bu tecrübe ve çalışkanlıkla sakın özgüvenini yitirme. Allaha emanet ol.
Hayırlısı olsun.İnşallah en kısa sürede daha iyi bir iş bulursun.
hayırlısı neyse o olsun abi... senin gibi bilgi ve deneyimli birisinin daha da iyi yerlere geleceğini umuyorum saygılar...
abi Allah hayırlısını versin vardır bi hayır. bi ekmek kapısı kapanır biri açılır. umarım dilediğin gibi olur.
her şeyde bi hayır vardır diyelim Coşkun sen değil onlar düşünsün sensiz ne yapacaklarını en yakın zamanda ''yeni işimde ilk günüm'' başlıgını görmek ümidiyle sağlıcakla ve huzurla kal...