19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cila Uygulaması ve 2700 Km : İzmir, Kemer, Kaş...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Standart Cila Uygulaması ve 2700 Km : İzmir, Kemer, Kaş...

Merhaba

Tatil tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kaş'ı görmeyenler için herkese tavsiye ederim. Geçen sene tüm ege kıyılarını 13 haftasonu boyunca gezdim bozcaada fethiye arası sorunuz olursa bilgim varsa paylaşırım.

2.5 senedir 1 hafta izin alamamıştım 1 hafta izin alarak 9 gün tatile çıktım. İstanbul'dan Punto'ma atladım cuma akşam trafiğinde izmir'e gittim. Körfezi dolaştım yol çok yorucuydu tek şofördüm yanımda bir bayan arkadaşım vardı.
    İzmir'de ailemle güzelce görüştüm babama işlerinde yardım ettim bol bol çeşme'ye gittim geldim Polisaj makinesi aldım. Akşam saatlerinde 2 tane siyah arabamı da bir güzel yıkadım. Qashqai'de sadece küçük rötuşlar yaptım sadece UV korumalı cila ile geçtim. Sonuç mükemmel. Punto'ya gelince sıra rötuş çoktu. Ön tamponu da lötü sürtmüştüm onu elimden geldiğince tamir ettim. Sonra Sonax Çizik gidericili 2. seviye silayı bu kısımlara polisaj makinesi ile uyguladım. Sonra UV korumalı cilayı uyguladım. Sonuç çok iyi.

İzmir'de işler bitince 3.gün gecesi Denizli üzerinden Antalya'ya gittim. Asker arkadaşımı aldım. Antalya'da gezdik. Kemer'e geçtik. Çok eş dostu vardı bizi aslanlar gibi ağarladılar. Bütün gün plaj keyfi yeme içme sonra da geceleri en büyük 'larda eğlendik. Genç arkadaşlara tavsiye ederim Konaklama gezme eğlenme fiyatları çok uygun.

yine 3 gün sonra Kaş'a geçtim (ilk gidişim) Çok güzel bir pansiyonda kaldık. Aile işletmesi bu kadar sıcak ve güzel ortam görmedim. Merak edenler Afrodit Pansiyonu inceleyebilir. Gelir gelmez Öğlen güzel bir lokantada tas kebapı yiyerrek, Liman ağzı denilen plajlara gittik tekneyle. 4 tane birbirinden güzel şirin plaj. Fiyatlar yine çok uygun yedim içtim. Akşam Çarşısında gezdik bitiremedik. Tur acentelerini gezdik genelde.
    2. gün Kekova turuna çıktık. Yol yormasın diye servisle tekneye götürenleri tercih ettik. Herkesin görmesi gereken yerlerden. Mutlaka gidiniz
    Akşam çarşıyı gezdik. Çok yakın arkadaşım 7 ağustosta Ser dalış rekor denemesi yapacak. Şu anda antremanlarda dünya rekorunu kırıyorum umarım rekor denemesi günü bir sorun yaşamaz. Onlarla Son akşam Kaş'ta güzel bir ortamda içerken gaza getirdiler beni. Sen de dal dediler. Ben yarın öğlen 900 kmlik yola yalnız çıkacağımı söyledim bir şey olmaz dediler sana. İlk dalışımı yaptım su altı dünyasından büyülendim. İmkanı olanlar varsa bunu denemelerini öneririm.
    Dalış sonrası Teknede duşumu aldım O şortla 2 gibi yola çıktım. Kaputaj Plajında bir mola verdim. Kalkan'a girdim gezdim. Sonra fethiye, burdur, ısparta, afyon, kütahya, eskişehir, bilecik, sakarya, kocaeli üzerinden istanbul'a geldim. 900 km ye yakın tatil sonrası yalnız gelmek gerçekten de çok zor

buraya 20 fotoğraf yükledim

Link : GP İzmir Kaş

konuya da 4 foto ekledim

1. ve 2. foto tamponun rotüştan önceki ve sonraki hali. Bir de cilananınca çok güzel parladı namussuz
    Konu brabus tarafından (05/08/2010 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

güven öğün
    guven_ogun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    68AG517
    Edilen teşekkür: 64

tatilinizi dolu dolu geçirmişsiniz.ben 3 yıldır kaş'a gidiyorum,geçen hafta oradaydım.ama hala dalma fırsatı elde edemedim.ilk gidişinizde dalarak çok iyi etmişsiniz bence.

Palio 1.2 16v EL
    Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
    Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı guven_ogun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatilinizi dolu dolu geçirmişsiniz.ben 3 yıldır kaş'a gidiyorum,geçen hafta oradaydım.ama hala dalma fırsatı elde edemedim.ilk gidişinizde dalarak çok iyi etmişsiniz bence.
    Çok teşekkür ederim, gerçekten çok güzel tatil oldu. Türkiye'de favori yerlerim arasına girdi. 7'den 70'e kim gitse Kaş'a sıkılmaz. Hem kaliteli bir yer hem uygun 1 hafta boyunca yapılacak aktivite var. 2.5 günüm vardı son gece arkadaşlar içki masasında kandırdılar beni sabah bir baktım dalıyorum. Arkadaşlarımın sponsorları tanıdık düşünürsen ilerde ayarlarım

Su altı dünyası çok güzeldi

05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)

güven öğün
    guven_ogun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    68AG517
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı brabus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim, gerçekten çok güzel tatil oldu. Türkiye'de favori yerlerim arasına girdi. 7'den 70'e kim gitse Kaş'a sıkılmaz. Hem kaliteli bir yer hem uygun 1 hafta boyunca yapılacak aktivite var. 2.5 günüm vardı son gece arkadaşlar içki masasında kandırdılar beni sabah bir baktım dalıyorum. Arkadaşlarımın sponsorları tanıdık düşünürsen ilerde ayarlarım

Su altı dünyası çok güzeldi
    teşekkür ederim.

Palio 1.2 16v EL
    Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
    Linea 1.3 Multijet Emotion Plus Dualogic

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Güzel bir tatil geçirmişsin. 41 numaralı fotoğraf nerede çekildi?

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir tatil geçirmişsin. 41 numaralı fotoğraf nerede çekildi?
    Teşekkür ederim
    41 numaralı fotoğrafı Kaş'tan Fethiye yönüne giderken 1 km sonra çektim. Kaş çıkışı sayılır yani.
    48 de ~20 km mesafedeki Kaputaj plajı

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Teşekkür ederim
    41 numaralı fotoğrafı Kaş'tan Fethiye yönüne giderken 1 km sonra çektim. Kaş çıkışı sayılır yani.
    48 de ~20 km mesafedeki Kaputaj plajı
    Yollar süper olmuş. 2 sene önce gitmiştim daracıktı yollar..

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Ertan çok güzel bir tatil olmuş Allah içine sindirsin.

Arabalarında maşallahı var ancak GP'de bir eksik var. O eksiği bir an evvel tamamlamak lazım

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertan çok güzel bir tatil olmuş Allah içine sindirsin.

Arabalarında maşallahı var ancak GP'de bir eksik var. O eksiği bir an evvel tamamlamak lazım
    Teşekkürler. Yırtındım burada kimse katılmadı bana. 2700 KM'yi yalnız yaptım tek şoför...

Sticker aklımda ilk görüşmede toplantıda isteyeceğim. Kargo ile hiç uğraşmayayım...
    O kadar km yapıyoruz beni de görenler burada yazsın

Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yollar süper olmuş. 2 sene önce gitmiştim daracıktı yollar..
    yol konusunda hiç sıkıntım olmadı
    her yerde yol çalışması vardı ama rahatsız etmiyordu
    bir de kritik yerlerde çok güzel yollar tüneller yapmışlar ben de 7 senedir gidiyorum o taraflara
    şu korkutelindeki yollar da tamamlansa çok iyi olacak
    Konu JASMINE tarafından (05/08/2010 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Teşekkürler. Yırtındım burada kimse katılmadı bana. 2700 KM'yi yalnız yaptım tek şoför...

Ee bayan arkadaşım vardı diye yazmışsın verseydin o kullansaydı en azından İzmir'e kadar rahat gelirdin.

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

abi nabtın ya gitmedik yer kalmamıs..bu konuyu kilitleyip kaldırabilirmiyiz mümkünse lütfen çalışıyoruz arkadasım biz , böyle bir fırsatımız yok..gidenler var gidemeyenler var ayıptır işin şakası harika bi tatil yapmıssın oldukça moral depolamışsındır..
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı krakercocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi nabtın ya gitmedik yer kalmamıs..bu konuyu kilitleyip kaldırabilirmiyiz mümkünse lütfen çalışıyoruz arkadasım biz , böyle bir fırsatımız yok..gidenler var gidemeyenler var ayıptır işin şakası harika bi tatil yapmıssın oldukça moral depolamışsındır..

Eyvallah Fırat,
    ben de 2.5 senedir ilk defa 1 hafta izin aldım. böyle dolaştım her yeri. Geçen sene İzmir'deyken çok daha güzeldi ama her haftasonu bir yere kaçıyordum. Değerini bilin İzmir'in 2-3 saat mesafede onlarca yer var...

bir dahakine artık daha çok gaz veririm siz de gelirsiniz. Bu kadar yolda beni tek şoför bırakmazsınız hem eğlence gezme az uyku garantisi var

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ee bayan arkadaşım vardı diye yazmışsın verseydin o kullansaydı en azından İzmir'e kadar rahat gelirdin.
    Kardeşimin kız arkadaşıydı açıkçası iyi tecrübeli bir şoför kullanmazsa yolcu koltuğunda şoförden daha çok yoruluyorum
    Maşallah kız da hiç durmadan konuştu, trafik de vardı körfezi de dolaştım süper bir yolculuktu yani
    vurdumduymaz olup arka tarafa geçip uyuyabilsem keşke
    Konu JASMINE tarafından (05/08/2010 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

güzel tatil geçirmişsin kafani dinlemiişindirbu son foto arabayı yıkadığın yer izmirde mi?
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı evolodi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel tatil geçirmişsin kafani dinlemiişindirbu son foto arabayı yıkadığın yer izmirde mi?
    teşekkürler
    ISPARTA - PO orası
    Önce bir aracı ıslattılar
    bir makine var 1 TL atıyorsun komple köpük atıyor araca
    sonra o tüm kiri çözüyor. Çok çok kirdi aracım sonra suyla duruladıklarında tertemiz oldu

Onur Yılmazer
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½

teşekkürler
    ISPARTA - PO orası
    Önce bir aracı ıslattılar
    bir makine var 1 TL atıyorsun komple köpük atıyor araca
    sonra o tüm kiri çözüyor. Çok çok kirdi aracım sonra suyla duruladıklarında tertemiz oldu
    Bornova kipanın orda BP var.aynı muhabbeti orda yapıyorum ben benzittim de oraya izmir diyince aklima geldi sorayım dedim.güzel uygulama ama iç temizlik içinde 1TL aıtoyusn süpürge ile 5dk.temizliyosun.köpükte 1TL ama 1dk.yıkadıktan sonra mikrofiber bezs ile kuruladin mi cillop gibi oluyor araba.

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı evolodi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bornova kipanın orda BP var.aynı muhabbeti orda yapıyorum ben benzittim de oraya izmir diyince aklima geldi sorayım dedim.güzel uygulama ama iç temizlik içinde 1TL aıtoyusn süpürge ile 5dk.temizliyosun.köpükte 1TL ama 1dk.yıkadıktan sonra mikrofiber bezs ile kuruladin mi cillop gibi oluyor araba.
    bunu öğrendiğim iyi oldu
    10 dkda orada yıkayabiliriz o zaman arabayı
    ben izmirde hep kendim yıkıyorum köpüklü ama içini de temizlersem 30-40 dk yı buluyor

Onur Yılmazer
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½

bunu öğrendiğim iyi oldu
    10 dkda orada yıkayabiliriz o zaman arabayı
    ben izmirde hep kendim yıkıyorum köpüklü ama içini de temizlersem 30-40 dk yı buluyor
    çeşmeye gitmiştim paspasları yıkadım içerisi kum oldu tozu almak için 1tl attım makineye 5dk süresi var acele etmen gerekyıkamayı ve köpüğü adama yaptiriyorum benzin alip kafam eserse bahşiş veriyorumkurulamayı sadece ben yapiyorum mikrofiber bezi de oradaki yıkamacı önerdi bana kipadan aldım 2tane 6,45TL 10 TL olanlarda var ben memnunun sadece camları gazete ile siliyorum diğer yerleri bezle

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

kipada tesco malı microfiber eldiven var 5 lira kesinlikle tavsiye ederim
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Fırat bir dahaki izmire gelişimde senin araca da bir cila atalım
    artık elim bayağı yatkın bu işe gerekli malzeme de var
    bizim evin önü de rahat yıkama işlemi için