.
Inception Türkiye: BAŞLANGIÇ
IMDB Rating: 9.2/10
Ünlü yönetmen Christopher Nolan; yeryüzünün her yerinde ve rüyaların sonsuz dünyasında gezinen bilimkurgu aksiyon filmi ‘Başlangıç/Inception’da uluslararası bir oyuncu kadrosunu yönetiyor: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Berenger, Dileep Rao ve Michael Caine.
Nolan bu filmi yazıp yönetmekle kalmadı, Emma Thomas ile birlikte yapımcılığını da üstlendi. Filmin yönetici yapımcıları Chris Brigham ve Thomas Tull; ortak yapımcısıyla Jordan Goldberg.
Öyküde, Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsız. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çıkarmak ve çalmak. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli dünyasında aranan bir oyuncu yapıyor. Ancak, bu durum onu uluslararası bir kaçak da yapmış ve sevdiği her şeye mal olmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Hayatını geri verebilecek son bir iş. Cobb ve takımındaki profesyoneller bu kez mükemmel bir soygun yerine, tam tersini yapmak zorunda. Görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmek. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacak...
Inception Yeni Matrix mi?: Inception yeni Matrix mi? - Sinema Haber- ntvmsnbc.com
.
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
ilk fırsatta gidip izleyeceğim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Evet gidip izlemek lazım..
Yeni bir matrix serisimi olusuyor acaba![]()
Güzel filme benziyor...
BY Turbo SPORT 150 HP
.
Dün gece izleme fırsatım oldu.
Gerçekten müthiş bir film. aldığı Rating oylarından da belli.IMDB top 250 de 3. sıraya yükselmiş ki bu müthiş birşey. IMDb Top 250
Mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir film.
Şimdiden yerlerinizi ayırtın. Son dakika yer bulamayabilirsiniz
.
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
Benimde merakla beklediğim bir film. Bu akşam için izlemeyi planlıyorum.
seyredelim bakalım...
maaşı aldıktan sonra izlemeyi düşünüyorum,bir gün aslında kırıp bir sinemaya direksiyonu olacak...her yer yol üstü olunca bana(istoç bir uç orhanlı başka bir uç,İstanbul'da bilmeyenler için Viaport'tan biraz daha ileride Ankara yönüne doğru)
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri