Yavuz Sultan Selim'in Asil Cevabı!
Bir Gün İran Hükümdarı Şah İsmail ; Düşmanı Olan Yavuz Sultan Selim Hana Bazı Hediyeler Yollar. Ama Bu Hediyeler Çok Değerli Hediyelerdir. Halılar, Altınlar, Gümüşler Yakutlar, Deve Deve Yemişler Ve Ayrıca Da Sandık Dolusu Hediyeler. Hediyeler Yavuz'a Getirilir Açılır, Ama O Da Ne !
İçeriyi Bir Koku Kaplar. Çok Kötü Bir Koku, Nedir Bu Diye Hepsini Aramaya Başlar. Birde Bakarlar Ki, Sandığın Dibine İnsan Dışkısı Konulmuş.
Yavuz Sultan Selim Hemen Buna Bir Cevap Vermek İçin Ulemalarını, Hocalarını Toplar. Buna İyi Bir Şekilde Cevap Verilmesi Gerekmektedir. Fakat, Yine Cevabı Kendisi Bulur Ve Aynı Hediyelerden Kendiside Hazırlatır. Vezirine Kendisine Bir Kutu Gül Lokumu Getirmesini İster Ve Lokumun Altınada Bir Not Yazar Ve Elçiyle Şah İsmail'e Yollar. Şah İsmail Hediyeleri Kabul Eder Ama İçinde Bir Tereddüt, Acaba O Bana Ne Dışkısı Yolladı Mı Diye Düşünürken, İçeriyi Birden Lokum Kokusu Sarar Ve De Çok Güzel Kokmaktadır. Vezir Lokumu İkram Eder. Şah Önce Başkaları Tatsın En Son Ben Tadarım Diyerek Kendine Göre Önlem Alır. Herkes Lokumları Yedikten Sonra Sıra Şah İsmail'e Gelir, Şah Lokumu Yer Ve Altındaki Not Gözüne İlişir. Notta Şöyle Yazmaktadır:
‘'İsmail Herkes Kendi Yediğinden İkram Eder!'’
YAVUZ SULTAN SELİM...
....ALINTIDIR....
hahaha
acayip koymuştur adama
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
whalla kapak olmuş helal olsun yavuz sultan a![]()
ahahah evlat acısı gibi oturmuştur![]()
Hakkaten kapak olmuş![]()
çok fena bi cevap olmuş ama![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
fenaaaaa![]()
noktayı koymuş.
[QUOTE=Scottie;341971]
"İsmail Herkes Kendi Yediğinden İkram Eder!
YAVUZ SULTAN SELİM..."
cok iyi cevap ya
Osmanlı Padişahları Gerçekten MUhteşem Zekaya Sahipler
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri