Tolga google eart veya quiblalatorden bak gıdecegınyere
Arkadaşlar yarın sınav için Rauf Orbay İlköğretim Okulu'na gideceğim Oran'da MSB lojmanlarının ordaymış ancak tam yerini bulmak için hiçbir harita bulamadım.yerini bilen var mı?
Tolga google eart veya quiblalatorden bak gıdecegınyere
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
bende gazi de gircem bakalm başarılar msb lojmanlarına cinnahtan cıkıp oranı takip edersin cok bilmem oraları ama olmadı taksicilere sor...
dun gece ve hatta suan google haritaları hala açılmıyor bende,hatta hiç biri açılmıyor anlamadım gitti,neyse allahtan apaçi bi arkadaşımız var (CAGRI) tarif edince elimizle koymuş gibi bulduk
utku sanada başarılar kardeşim biraz geç oldu ama![]()
eyvallah tolga.. google map acılmıyor erişim sınırlandırılmıştı galiba utube gibi
Valalhı bugun a.pasada bır okulu bulana kadar canım cıktı bu google yasaklayanın yedı sulalesıne ettım lafımı ıyıce hersey yasak bu ne ıyıce azıttılar ıyıce sansurcu oldu cıktılar ben bılmedıgım yerlerı google earth ıle bulup gıdıyordum ne guzel
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri