geçmiş olsun önceki arabamda benzeri olmuştu düzeltme yaptılar. değiştirmene gerek kalmaz sanırım.
Printable View
geçmiş olsun önceki arabamda benzeri olmuştu düzeltme yaptılar. değiştirmene gerek kalmaz sanırım.
gecmıs olsun Ozan sıgır allahtan kapıya gırmemıs dısarıda kamera veya gorevlıye yakın yere park edıyorum genelde bısey falan olur sığırı bulmak kolaylasır
geçmiş olsun pul pul dökülenler sonradan boyatmanın azizlikleri ..
Geçmiş olsun ozan gören bilen kimse yokmu ?
Yazıktır, günahtır milli servet bunlar bu devirde para kolay kazanılmıyor.
tekrar teşekkürler herkese.
@Deniz abi 10 taksitle ödencek 150-200 lira için illegal yollara girmeye gerek yok.
@Serdar abi 120 araçlık otopark herkesin yeri belli normal koşullarda, 2 tarafıda kolon olan yerler var ama biraz dar. annem ben giremem dedi mecbur burayı almışlar. güvenliğede en uzak notka :S
@femoli onu düşündüm ama pek öyle değil gibi geldi, sanki benim boyanın üzerinde pul pul bi katman var çünkü bu katman boyadan daha yukarda gibi. boyacıya sorcam bakalım.
1 saat sonra evdeyim bakalım, yeri bizim yanmız olan araçtaki durum ne etraftaki araçlarda durum ne. ah bi bulursam...
Ozancım aklıma geldi bi söliyim dedim çarpan araç pick-up olabilir...
Illa kaskoyu bozmak gerekiyor mu Ozan, mini hasar paketlerinden yapilamaz mi?
Bu hasarı autokinge götürmem Emre abi daha beter olur.
Birand aday çıktı ama onunda hasarı ters tarafta esas adayım ortalıkta yok.
Ozan çok geçmiş olsun.. Çarpan araç yüksek olabilir. Ön kısmında ki koruyucu demir çarpmış olabilir. Ama sen yinede etraftaki araçlara iyice bi bak. Büyük ihtimal bulursun..