Bu ürünleri almayalım
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
barkod numarası olayını bilmiyordum.. bundan sonra dikkat edicem..
zeynel devammmmmmmmmm..Teget gecmesin
I ' m c a p u l i n g . . .
yardım gemisine baskın düzenlenmiş. adamlar hem soykırım yapıyorlar hemde bütün dünyaya karşı geliyorlar. bu ne biçim adalet. bütün dünya da iziliyor..
almıyorum abicim.
abı aslında ben adamlara bır (isaıl-ıran ) nevı hayranım dıyebılırm bit kadar ülke tüm dunyaya neydan okuyor ulen bıze gelmezkı boyle yonetıcıler bızde tum dunyaya meydan olkuyalım burnumuzun dıkıne gıdelım yok .
hıtler zamanında sunu demıs bır gun bu yahudılerın tum kokunu kurutmadıgımdan dolayı dunya bana kufredecek demıs sımdı edıyoz adolf sanada gelmısınede ,gecmısınede
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
İsrail için her şeyin sonuna kadar varım , nasıl silebiliyorsak bu *** haritadan bile silelim..
bu bir savaş nedenidir ....
kahretsin israile ve onu destekleyen ülkelere insanlara...
israile ait ürün kullanmayın...kullandırtmayın.
TSK nın israilden Heron ları almaları bile saçma...
lanetler olsun israile...sivillerden ne istiyor ? gücü ancak ona yetiyor...
başbakan ve dış işleri bakanı...israile karşı ne yapacaksınız ????
basit bir kınama mı ???
yazııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
pkk lılarda baskın yapıyor biz ne yapıyoruz...bakıyoruz...
adamlar 15-20dk orada çatışıyor...KALDIRSANA UÇAKLARI HELİKOPTERLERİ...
yooookkk ancak gösteri amaçlı tatbikatlarda falan görebiliyoruz...
sanki RC model araç....
TSK yı da kınıyorum...bu kadar savunmasız bu kadar basit saldırı alıyoruz mehmetçikler şehid oluyor.
o kadar imkan var teknoloji var...neden kullanmıyorlar ???
başbuğ istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabahtan berı canım sıkkın bu yuzden cok uzuluyorum ...
Bikere ipin ucunu verdık umarım 2011 de derslerını verırız
I ' m c a p u l i n g . . .
Bayagı sınır yapmısısz cemal fakat haklısın needen bır basbakanın,rutbelı askerın bakanın evladı sehıt olmuyor nerede garıban var hep onlar sehıt sonrada ıkı bakan üc pasa gıdıp basınız sagolsun deyıp medyada reklam yapıyor ıstesek ppkyı bıtırırız de rantı cok abı rantı cok yap karakolları cıddı anlamda saglam al maxımum guvenlıgı ondan sonra kader dıyeyım buna ankarada tsknın bır tesısı var sadece pasalar gıyor ve neredeyse wc dekı bataryalar bıle altın kaplama kısacası manyak luksmus buna para harcayacagına adam gıbı karakol yap askerının sacının telını herturlu maddıyattan ustun tutkı ınsanlar sehıt olmasın .Polıse askere kursun sık sonra af cıkar ser bırak vatanı bolmeye calıs sana ozel mahkeme kurulup ayagına gelsın senı ser bıraksın neymıs pısmanmıs sehıtlerın aılesıne anlat bakayım pısman oldu ondan bıraktık dıye u vatana kursun sıkanı sorgu sual yok ıdam edeceksın tek kurtulus bu soysuzlardan
Atam gibi insana askere deger veren bı yonetıcı ,asker gelmedıkce cok sehıt verırırz
Zeynel KARACAN
arkadaslar ısraıl urunlerını bılen herkez buraya yazsın cunku ısmını bılıpte ısraıle aıt oldugunu bılmedıgımız bır cok urunu mutlaka satıon alıyoruzdur cococola,danone,damla su,nestle,mc donalds,maggı gb
Bayagı sınır yapmısısz cemal fakat haklısın needen bır basbakanın,rutbelı askerın bakanın evladı sehıt olmuyor nerede garıban var hep onlar sehıt sonrada ıkı bakan üc pasa gıdıp basınız sagolsun deyıp medyada reklam yapıyor ıstesek ppkyı bıtırırız de rantı cok abı rantı cok yap karakolları cıddı anlamda saglam al maxımum guvenlıgı ondan sonra kader dıyeyım buna ankarada tsknın bır tesısı var sadece pasalar gıyor ve neredeyse wc dekı bataryalar bıle altın kaplama kısacası manyak luksmus buna para harcayacagına adam gıbı karakol yap askerının sacının telını herturlu maddıyattan ustun tutkı ınsanlar sehıt olmasın .Polıse askere kursun sık sonra af cıkar ser bırak vatanı bolmeye calıs sana ozel mahkeme kurulup ayagına gelsın senı ser bıraksın neymıs pısmanmıs sehıtlerın aılesıne anlat bakayım pısman oldu ondan bıraktık dıye u vatana kursun sıkanı sorgu sual yok ıdam edeceksın tek kurtulus bu soysuzlardan
Atam gibi insana askere deger veren bı yonetıcı ,asker gelmedıkce cok sehıt verırırz
Zeynel KARACAN
Allah kahretsin böyle yönetimi, daha ne diyelim.
Emin olun bu olanlarıda başka şeyleri gündeme getirerek unutturacaklar bize, bundan EMİNİM!!!
biz bu ürünleri yillardir almiyoruz.elimizden geldiği sürece türk malı almaya dikkat ederiz.ama insanlarimiz bu tür olaylar çıktıktan sonra belli bir süre boykot daha sonra aynı has aynı tamamsadece böyle zamanlarda şehitlerimiz ülkemiz aklimiza geliyosa bence hiç boykot yapmayalim daha iyi !
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Barkod olayı güzel de bu malların birçogu Türkiyede üretiliyor ya da Avrupa menşeili. Ayırdımı iyi yapmak gerek: İsrail ordusuna yardım eden kuruluşlar, Yahudi ama İslam düşmanlığı yapmayan kuruluşlar. Emin olmak çok zor ama bikaç ürünün gelirinin İsrail ordusuna aktarıldığına eminiz. Bunlar:Coca cola ve ürünleri ( Fanta,Cappy,Damla su,Turkuaz su) Bu firma Yaz mevsimi gelirlerini israil ordusuna aktardığını açıklamıştı. Kullandığımız bütün şampuan markaları ve deterjanlar da Yahudi malı ama düşmanlıkları hakkında emin değilim.
Ama sadece şu cocacola company ürünlerini İslam dünyası almasa yeter.
Konu ibrahim06 tarafından (31/05/2010 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.
Coca cola danone ve benzeri ürünlerini almayalım o zman hakikatten almayalım yani birbirimizi kandırmayalım onlarca kişi bakmış buraya o onlarca bir onlarcaya daha söylerse büyür gider ...
nette birisi sıralamış israil ürünlerini. ne kadar doğru biilmiyorum ama. aklımızda olsun:
İSRAİL MALLARI
1-NOKİA2-MC DONALDS3-VAKKO4-PROFİLO5-CARREFOUR7-SARALLE8-PANTENE9-ELİDOR10-RECOİCE11-BLENDAX12-DOVE13-LUX14-CLEAR15-İPANA16-SİGNAL17-COLGATE18-ORKİD19-CİF21-DOMESTOS22-REXONA23-COCA COLA25-PEPSİ27-FRUKO28-SPRİTE29-SENSUN32-LİPTON34-CAPPY35-ARİEL36-OMO37-YUMOS39-ACE40-RİNSO41-SANA42-KENT43-KNORR45-PANDA46-ALGİDA47-CARTEDOR49-DANONE50-VİVİDENT51-FİRST52-CALVE53-NESTLE54-NESCAFE57-MİLKA
www.antflame.com
kesinlikle boykot yapalım
bir markada ben ekliyorum
pedo çocuk bezi %100 israil malı ve üretildiği fabrikada kimberly clark israil firması
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
bunları da boykot ediyoruz abi o zman
![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
boykot konusunda çok duyarsısız bugün sabahtan beri tadım yok ama şuursuz birileri çıkıp milletin yüreğine su serpmek yerine tutarsız açıklamalar yapıyor ama artık uyanmak lazım one minute bedeli buydu. bu vebalin altına eline koyanlar artık haysiyetimizi daha fazla ayaklar altına alınmasına ne kadar göz yumacak bunu içimizdekiler nezaman farkedecek. unutmayın Atatürk gibi insanlar yüzyılda değil milyonda bir gelir. ama ben onu çok özledim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri