Arkadaslar nette grdum tuafıma gıttı sızce varmıdır bole bısı yazık gunah yha
Video: 18 aylık bebek günde 2 paket sigara içiyor! - Timsah.com
Arkadaslar nette grdum tuafıma gıttı sızce varmıdır bole bısı yazık gunah yha
Video: 18 aylık bebek günde 2 paket sigara içiyor! - Timsah.com
Elinden sigarayı alınca başını duvarlara vuruyormuş. tekrar veriyolarmış sigarayı eline bağımlısı olmuş cocuk yazık ya...
facia sorumsuzluk cehalet artık ne diyeyim hani bişey yazıcam forumu takip eden rütük gibi bişi var mı arkadaşlar açık açık yaza bilir miyim kusabilir miyim böyle insanlara kinimi yazı ile bile olsa.........
Çocuğun ne günahı suçu var anasını babasını yuvarlak bir hale getirip bantlayacaksın top gibi oynayacaksın daha bişi demiyorum ..
bende görmüştüm. internette. fakat şuna çok kızdım. endonezyada olan bir olayı bizim medyamız endonezya medyasını yerden yere vurmuş yok efendim böyle şeyi niye haber yapıyorsunuz falan diye. aynı şey bizim ülkemizde olsaydı. ballandıra ballandıra anlatırlardı.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri