Geçmiş olsun.
Printable View
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Coşkun.. Zihniyetleri anlamak çok zor..
coşkuncugum çok geçmiş olsun kafana takma diyorum ama seni tanıdıgım kadarıyla takmaman elde degil sanırım.bukadarla geçmiş olsun.
geçmiş olsun abi allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun Coşkun. Allah beterinden korusun.
Bir nazar boncuğu lazım Arizona Yıldızı'na :)
arkadaşlar bugün medos otomotive gittim yeni boyanmış depo kapağımızı taktık
kapak 72 tl idi
medos otomotivin forum üyelerine yaptığı indirimden yararlanarak 64 tl ye aldım
ayrıca boyasız geldiği için boyamasıda yapıldı boyamayla ilgili ücret talep etmeyip jest yaptılar
eeeee çay kahve derken kapak bedava ya geldi sayılır
servisteki arkadaşlara da ilgilerinden dolayı teşekkür ederim
Coşkun sen bu form sayesinde hayatı bedavaya yaşıyorsun zaten içkilerde benden olacak yani BEDAVA ama bir türlü gelemedin :)
Alah beterinden korusun.. Neyseki halledilebilecek bir şeymiş.. geçmiş olsun
coşkuncugum sen şu arizona yıldızına nefesi kuvvetlli bir hoca bul okut.başına gelmeyen kalmadı.nazara mı geliyor ne.allah kazadan belalardan korusun.bu kadarla geçmiş olsun.canım kardeşim veyada sen bursaya gelince şöyle uludağda mangallı bir hayır yap. arabanın üzerinden şöyle bir çeviririz aldıklarımızı arabanın yanına kimse yaklaşamaz o zaman.
gecmıs olsun allah beterınden saklaın.hallolmus zaten bıse kalmamıs
Geçmiş olsun çoşkun ben aracımı depo kapağı duvara gelecek şekilde park ediyorum ama top izleri özellikle ıslak top izlerinin arabamda bıraktığı lekelere bişey yapamıyorum çocuklar top oynuyorlar gidin otoyolda oynayın da diyemiyorsun sonuçta sitenin yeşil alanı tek ve o da otopark çekiyoruz artık ama gelir bir o çocugu dikkatlibir şekilde aracı çizer sonra herşey normalmiş gibi ıslıgını çalar geçer ve bunu da görüpdebana söylemeyen (başıma bela alırım diye korkan komşular) insan evladının da ben hep taaa......mmmmmmmmzzzccccx diye beddua ederek söylenirim evet genelde komşular şahit olsa bile böyle olaylara ihbar etmezler istanbulda komşuluk da ölmüş hele site komşuluğu...... Allah böyle insanları komşu olarak vermesin başıma iyişallah.
sitede oturmuyorsan,oturdugun yerin park yeri yoksa aracı olanlar için park yeri sorun.şimdi bursa merkezdeki bütün caddeleri belediye park ücreti alınır hale getirdi.çekiyorsun saati 4 tl insafta yok.mecburen arcımızı otoparka çekmek zorunda kalıyoruz.aylık 80 tl yapacak birşey yok.şehir merkezinde oturmanın cilvesi bu.osmangazi belediyesinin bir uygulaması, yıldırım ve nilifer belediyelerinde her yer ser.