-
Abicim cok cok geçmiş olsun. Ulan öyle cok kızıyorumki böyle kendini bilmez adamlara. Maşallah araç güzel olunca çekemiyolar valla. Ama bu cekekmemezlikten ziyade gıcıklık, adilik başka bişey değil. Ne güzel valla; o zaman bende yolda ferrari görünce, ferrariye sahip olamıyorum diye biyerini mi kırmam gerekiyo. Terbiyesiz insanlar. Ne diiiyim allahından bulsun yapan. Tekrar geçmiş olsun abicim.
-
Gecmis olsun vallahi bu terbiyesizlikten hainlikten baska bisey degil o depo kapagini kirinca ne oldu yani allahtan denildi gibi iyi ki boyaya veya kaporta ya zarar vermemisler bunla gecmis olsun. Kani bozuk bu insanlarin :(
-
coşkun geçmiş olsun biladerim,istanbul gibi metropolde yaşayıpta bu vatana ihanet eden vatan haini çok, birçok vatandaşımızın canını çok yaktılar biliyorsun, tek söyleyeceğim Allah ....... vesin,......çocukları................
-
Geçmiş olsun demekle yetinmek istiyorum. Fazlasını yazarsam duramayabilirim. Geçmiş olsun...
-
lar ne ıstıyorlar bızım arabalarımızdan benımkı kapalı garajda guya sag ve sol aynalar hafıften cızılmıs ne ıstıyorsunuz kardesım araclarımızdan Coşkun abi hani derlerya sakınılan goze çöp batar bizimkilerın uzerıne ne kadar dusersek yıne bıseyler canımızı sıkıyor gecmıs olsun Coskun abi 100 adet devemı kessek her puntoya bukadar goze yetermı ???
Bızım bır komsu vardı bundan 15 yıl once ıkıncı el murat 131 marka bır arac almıstı bızım buralar gecekondu ıdı ozaman adam kendı bahcesıne kapalı garaj gıbı bısey yaptı arabayı ıcıne koydu bununlada yetınmedı aracın uzerıne su esya tasıyanların kullandıgı bezden serdı daha sonra onun ustune plastık naylon torba gecırdı naylon torbayıda camasır ıpı ıle bagladı garajında kapıya asma kılıt vurdu bızdemı yapsak boyle ozamanda uzerıne ucak dusermıs :)))
-
yuh diyorum,biyerine kapak yapacak herhalde,
coskun gecmis olsun
-
Aga Geçmiş olsun..Takma kafana Belkı mezar eşeleyecektir kendine o yuzden kürek misali çalmıştır...
-
Bu durumlarda kelimeler kifayetsiz kalıyor, sineye çekmekten başka bir seçenek kalmıyor.Geçmiş olsun.
-
arkadaşlar hepiniz çok sağolun
iyiki varsınız böle bir olay karşısında birsürü arkadaşımın
teselli etmesi manevi yönden tarifi imkansız bir duygu
teşekkürler
-
Bu tür saldırılara fena kızıyorum. Yedikleri küfürleri nasıl sindiriyorlar hayret. Sineye çekmekten başka yapacak şey yok. Geçmiş olsun kardeşim.
-
-
Geçmiş olsun Coşkun abi cana geleceğine mala gelsin...Tabi ki insanın canı sıkılıyor dişimizden tırnağımızdan arttırıp aldığımız aracımıza zarar verilince ama üzülüncede bişey değişmiyor Allah cezasını verir merak etme...Benimde buna benzer bi olay 1 yıl kadar önce başıma gelmişti akşam eve geldiğimde bagajın 20 cm kadar sanırım anahtarla çizildiğini gördüm baya da derindi başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabi ettiğim küfürün haddi hesabı yok...Sonuçta bişey değişmedi tabi paşa paşa gidip boyattık :)
Tekrar geçmiş olsun abi şrfsizlik paraylamı bozma sen moralini değmez canını sıktığına...
-
Çok geçmiş olsun abi.
Nereye gidiyor bu memleketin halii offff
-
Geçmiş olsun Coşkun bey,Allah başka keder vermesin.
-
çok geçmiş olsunn çoşkun Cana gelmesin mala gelsin :( Burası istanbul.
-
Abi çok üzüldüm valla geçmiş olsun o kopardıkları depo kapağı var ya onların ..... anladın onu sen ...
-
geçmiş olsun usta. iyi tarafından bak, daha kalıcı bir zarar vermemişler. sağlık olsun...
-
-
bir kaç haftadan beri Eskişehirde bulunduğum mahallede gece araba aynalarını kırdıklarını duydum.. batıyor aynlar herhalde. aynları mutlaka kapatıyorum. ama kapatsamda kırmak istedimi açıp ta kırarlar...... aile terbiyesi almamış insanlar bunlar....
-
insan birine sinirlenip neden aracındançıkarır hıncını bu korkaklıktan baçka birşey değil okadar istiyorsan çık karşısına ona yap aynısınıda görelim.....