paylasım ıcın tesekkurler
Printable View
paylasım ıcın tesekkurler
istanbulda yaşadığımız zamanlarda uzuuun bir süre eşime "paranoyak" muamelesi yaptım,çünkü gündüz gözüyle bile dışarıya çıkarken ikinci kattaki evin bütün balkon kapılarını kapatmaya özen gösterirdi,bende onla kafa bulurdum,çünkü ev normal boyutlarda bir merdivenle bile ulaşılamayacak bir yükseklikteydi,sonra bir temmuz ayında saat sabah 4, 4:30 sıralarında sıcaktan dolayı açık olan pencerede bir kafa gördüm,fırladım yataktan pencereye doğru,ama malesef eleman ben pencereye gidene kadar aşağıya inmişti bile,aşağıda bekleyen 3 arkadaşıyla beraber kaçtılar.sonradan farkettik ki,pencerenin önünde kuzu gibi yatan eşimin çantası gitmişti, nasıl mı çıkmışlar,ETRAFTAN BİR YERDEN BİR MASA BULMUŞLAR,ONUN ÜSTÜNE DE BİR KALAS,KALASTAN TIRMANMIŞTI ELEMAN,
o gün bu gündür,hırsızlık konusunda kimseyle iddalaşmam,5. katta otursam bile,"buraya hırsız giremez" diye idda etmem,onun için her daim temkinli olmakta fayda var.
vay be.
Buna benzer organ mafyasının bi kaç hikayesini dinlemiştim arkadaştan tüylerin diken diken olmuştu.
Heriflerin kafaları buna bascana biraz ilime bassa şimdi uzayda olurduk.Şeytanın aklına gelmez bu tarz şeyler.
Haklısın Sercan şeytanın aklına gelmez..
Aslında bunlalrın aklına cok sey gelıyor fakat bız hepsını gorup duymuyoruz..
Okuyan okumayan ders alan almayan herkese tesekkur edıorum...
Toplum olarak bilinçlendirilmemiz herkesın menfaatinedir...
................
Dün akşam haberlerde görmüşsünüzdür. Adam arabayı çalmış, arka koltukta bebek var. Hırsızın insaflısı demek yanlış olur ama Allahtan bebeği arabada bırakıp, kapıyı da kilitleyip gitmişler.
Fakat babada da hata var; arabada hem bebeğini bırakıyor hem de anahtarı kontakta bırakıyor.