Arkadaslar ankara polısı bu aralar bı garıp abıdık gubıdık sacma sapan seylere dahı ceza kesıyorlar bu arada gecen gun balgat ankyraya spora gıttım camdan bı baktım polıs ceza yazıyor asagıda 30-40 araba var ındım hemen asagıya sordum neden ceza yazdıgını sag tarafa capraz ve dık park etmek ten dolayı ceza yazıyormus sag tarafa yatay seklınde sag kapının sag kaldırıma neredeyse bıtısık olması gerekıyormus ve ıkı arac yan yana park edersede cezai işlem yapıyormus allahtan benım araba en sondaydıda bana gelmeemeden cektım aracı yazamadı.
Kısacası Ankarada Polıs gorunce kacınız yada polıs,basbakanlık,adlıye,içişleri,(hakım enbabası) stickerları yapıstırın ön cama ozaman cevirmiyorlar ,ceza yazmıyorlar hatta cekmıyorlar.
Birinden bu stickerlardan herhangıbı bırını bulup scannerdan serı uretım yapacam forumdakı arkadaslara dagıtacam toplu halde cevırmeden kurtuluruz artık
Konu ZAK1980 tarafından (25/04/2010 Saat 03:49 ) değiştirilmiştir.
orada ceza yazarlarken bende oradaydım bankadan çıkmıştım yürüyordumtesadüf
bende bir anlam verememiştim öyle bir yerde ceza kestiklerinde.
o değil;
100.yıl sitesinde da kaza harici trafik polisi gelmezdi hiç. o gün 2 yerde polis vardı hatalı parklara ceza kesiyordu, megafonla anons falan yapıyordu
ilginç bir gündü kısacası
hakim stickerı çok rahat oluyo gerçekten, bi ara radara girince bile kesmiyolardı
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bana da 29 kasım 2009 tarihli bir pazar günü saat 17.49 da ulus, kavşak içinde yaya geçidi üzerinde bekleme yapmaktan dolayı bir ceza geldi. Pazar pazar ulus ta işim olmaz hadi onu da geçtim sebep çok komik artık. Yüksek sürata kes, 2. şerite park eden arabalara kes, ıkırmızı da geçen araca kes ama bu nedir ya iyice çığrından çıktı artık..
Bende Hazine müst. ve dış iş. baknlığının stickerleri var cok işe yarıyorgece çetinemeç ve ist. yolundaki cevirmelerde durdurmuyorlar hiç el işareti yetiyo
Bahsettiğiniz yerdeki polislerin uygulamasını geçen hafta bende gördüm:
Bankada sıranın bana gelmesini bekliyor iken 3 - 4 tane çekme aracı sırayla arabaları yüklüyorlardı, ben de pencereden izlemeye başladım. Renault Kangoo marka araca sıra gelmişti ki, polis ya da arabayı çekme olayını yapan görevli, çekme arabasının üzerindeki X'e benzeyen ve arabaları yukarı kaldıran metal parçayı arabanın tavanına vurdu. Çok net göremedim ama arabanın tavanında göçme olması yüksek ihtimal!
Adam bir an duraksadı, arabanın tavanına baktı ve sonrasında da hiçbirşey olmamış gibi çektiği arabayı aldı götürdü. Olan o arabanın sahibine oldu...
Allah kimseyi trafik polislerinin eline düşürmesin!
Emir almışlardır ''' bugün şu kadar ceza yazmadan gelmeyin'' diye
aynen öyle adamlara kota veriyorlar
yollara çıkmaya tırsar olduk valla
Ankara emn.muduru cok çetin bir insan..Kayseriyi adam etti ondan önce aksarayı adam ettı şimdi sıra Ankarada..Allah yardımcınız olsun ceza yemeyen araç kalmasın kampanyası başlatmıslar...
I ' m c a p u l i n g . . .
eskişehir deki garip uygulamalara hiç bakmayın o zaman....
saçma sapan işler var...
Tren garına bir yakınınızı almaya yada bırakmaya gidiyorsunuz. aracı ön tarafa park edip içeri giriyorsunuz. polis 5 dakika geliyor. silecekleri kaldırıyor. aracını çek diye. Garın yanında boş otopark var kullanmak yasak. TCDD personeline aitmiş. en yakın otopark 100 mt ilerde. oda 20 araçlık. hep dolu. aracınızı parak etmeye yer bulamıyorsunuz. ne yapalım hep tur mu atalım. saçmalıktan ibaret.....
her gittiğimde gıcık oluyorum. ayıp arkdaş. İstasyon önüne park yasağı koy. Vatandaşa park yeri gösterme... TCDD ye ait otopark boş boş yatıyor. Vatandaşın kullanımına aç. İstasyona gelen aracını oraya park etsin..... para kazan. yok cezadan para daha iyi kazanılıyor herhalde....
Tren gelir trafik kilit.... park eden araçlardan değil. 3 sıra taksiciler park ediyor. onlara ceza yok.....
Walla izmirde termınale park etmek 50 dk ucretsız baktın yetısemedın cık tekrar fiş al bır 50 dk daha kazan...
Trafık polıslerımız alkol ve hız(radar) dısındakı seylerde ılımlılar..
saçma da olsa kurallara uymak lazım...
Aslında benım aracımda en ınce fılm olmasına ragmen daha koyu renktekı fılmler guvenlık acısından sorun olacagı kanaatındeyım..
Araç içinin her ne sebeple olursa olsun gorunmesı hepımızın yararınadır..
Çok koyu renk cam fılmlerı hem gorus acısını daraltır hemde suclularla mucaadelenın önune bı nebzede olsa gecmektedır...
Güzel bır uygulama..Siz siz olun en ınce fılm yaptırtın araclarınıza....
..........
trafik polisi veya uygulama görünce ön camları tamamen indirsek nolur ki?
kaldır bakalım şu camlarını der mi?![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri