19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ankara polisi ve ceza

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Standart Ankara polisi ve ceza

Arkadaslar ankara polısı bu aralar bı garıp abıdık gubıdık sacma sapan seylere dahı ceza kesıyorlar bu arada gecen gun balgat ankyraya spora gıttım camdan bı baktım polıs ceza yazıyor asagıda 30-40 araba var ındım hemen asagıya sordum neden ceza yazdıgını sag tarafa capraz ve dık park etmek ten dolayı ceza yazıyormus sag tarafa yatay seklınde sag kapının sag kaldırıma neredeyse bıtısık olması gerekıyormus ve ıkı arac yan yana park edersede cezai işlem yapıyormus allahtan benım araba en sondaydıda bana gelmeemeden cektım aracı yazamadı.
    Kısacası Ankarada Polıs gorunce kacınız yada polıs,basbakanlık,adlıye,içişleri,(hakım enbabası) stickerları yapıstırın ön cama ozaman cevirmiyorlar ,ceza yazmıyorlar hatta cekmıyorlar.
    Birinden bu stickerlardan herhangıbı bırını bulup scannerdan serı uretım yapacam forumdakı arkadaslara dagıtacam toplu halde cevırmeden kurtuluruz artık
    Konu ZAK1980 tarafından (25/04/2010 Saat 03:49 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ankara polısı bu aralar bı garıp abıdık gubıdık sacma sapan seylere dahı ceza kesıyorlar bu arada gecen gun balgat ankyraya spora gıttım camdan bı baktım polıs ceza yazıyor asagıda 30-40 araba var ındım hemen asagıya sordum neden ceza yazdıgını sag tarafa capraz ve dık park etmek ten dolayı ceza yazıyormus sag tarafa yatay seklınde sag kapının sag kaldırıma neredeyse bıtısık olması gerekıyormus ve ıkı arac yan yana park edersede cezai işlem yapıyormus allahtan benım araba en sondaydıda bana gelmeemeden cektım aracı yazamadı.
    Kısacası Ankarada Polıs gorunce kacınız yada polıs,basbakanlık,adlıye,içişleri,(hakım enbabası) stickerları yapıstırın ön cama ozaman cevirmiyorlar ,ceza yazmıyorlar hatta cekmıyorlar.
    Birinden bu stickerlardan herhangıbı bırını bulup scannerdan serı uretım yapacam forumdakı arkadaslara dagıtacam toplu halde cevırmeden kurtuluruz artık
    orada ceza yazarlarken bende oradaydım bankadan çıkmıştım yürüyordum tesadüf bende bir anlam verememiştim öyle bir yerde ceza kestiklerinde.
    o değil;
    100.yıl sitesinde da kaza harici trafik polisi gelmezdi hiç. o gün 2 yerde polis vardı hatalı parklara ceza kesiyordu, megafonla anons falan yapıyordu
    ilginç bir gündü kısacası

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

hakim stickerı çok rahat oluyo gerçekten, bi ara radara girince bile kesmiyolardı
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Bana da 29 kasım 2009 tarihli bir pazar günü saat 17.49 da ulus, kavşak içinde yaya geçidi üzerinde bekleme yapmaktan dolayı bir ceza geldi. Pazar pazar ulus ta işim olmaz hadi onu da geçtim sebep çok komik artık. Yüksek sürata kes, 2. şerite park eden arabalara kes, ıkırmızı da geçen araca kes ama bu nedir ya iyice çığrından çıktı artık..

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Bende Hazine müst. ve dış iş. baknlığının stickerleri var cok işe yarıyor gece çetinemeç ve ist. yolundaki cevirmelerde durdurmuyorlar hiç el işareti yetiyo

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bahsettiğiniz yerdeki polislerin uygulamasını geçen hafta bende gördüm:

Bankada sıranın bana gelmesini bekliyor iken 3 - 4 tane çekme aracı sırayla arabaları yüklüyorlardı, ben de pencereden izlemeye başladım. Renault Kangoo marka araca sıra gelmişti ki, polis ya da arabayı çekme olayını yapan görevli, çekme arabasının üzerindeki X'e benzeyen ve arabaları yukarı kaldıran metal parçayı arabanın tavanına vurdu. Çok net göremedim ama arabanın tavanında göçme olması yüksek ihtimal!

Adam bir an duraksadı, arabanın tavanına baktı ve sonrasında da hiçbirşey olmamış gibi çektiği arabayı aldı götürdü. Olan o arabanın sahibine oldu...

Allah kimseyi trafik polislerinin eline düşürmesin!

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Emir almışlardır ''' bugün şu kadar ceza yazmadan gelmeyin'' diye

cihangir şengezer
    chngrrrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    10 AEZ 07
    Edilen teşekkür: 215

aynen öyle adamlara kota veriyorlar
    yollara çıkmaya tırsar olduk valla

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Ankara emn.muduru cok çetin bir insan..Kayseriyi adam etti ondan önce aksarayı adam ettı şimdi sıra Ankarada..Allah yardımcınız olsun ceza yemeyen araç kalmasın kampanyası başlatmıslar...
    I ' m c a p u l i n g . . .

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Alıntı Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara emn.muduru cok çetin bir insan..Kayseriyi adam etti ondan önce aksarayı adam ettı şimdi sıra Ankarada..Allah yardımcınız olsun ceza yemeyen araç kalmasın kampanyası başlatmıslar...
    Kayserideki polis nerde var abi ya Cezaya doydum... Arabaya binmekten soğutuyolar insanı

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emrah atış
    skyline28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 163

Alıntı utku952 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Hazine müst. ve dış iş. baknlığının stickerleri var cok işe yarıyor gece çetinemeç ve ist. yolundaki cevirmelerde durdurmuyorlar hiç el işareti yetiyo
    aynı sticker dan bendede var ama birkaç ay önce emekte benim aracı parka çektiler....

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Alıntı GünahsizSeytan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayserideki polis nerde var abi ya Cezaya doydum... Arabaya binmekten soğutuyolar insanı
    Kayseri doymadan cezaya ankara başladı..Aynı insan aynı yontem

19. Bu mesajı için 2 kişi Kriminal'ye teşekkür etti:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

eskişehir deki garip uygulamalara hiç bakmayın o zaman....

saçma sapan işler var...
    Tren garına bir yakınınızı almaya yada bırakmaya gidiyorsunuz. aracı ön tarafa park edip içeri giriyorsunuz. polis 5 dakika geliyor. silecekleri kaldırıyor. aracını çek diye. Garın yanında boş otopark var kullanmak yasak. TCDD personeline aitmiş. en yakın otopark 100 mt ilerde. oda 20 araçlık. hep dolu. aracınızı parak etmeye yer bulamıyorsunuz. ne yapalım hep tur mu atalım. saçmalıktan ibaret.....
    her gittiğimde gıcık oluyorum. ayıp arkdaş. İstasyon önüne park yasağı koy. Vatandaşa park yeri gösterme... TCDD ye ait otopark boş boş yatıyor. Vatandaşın kullanımına aç. İstasyona gelen aracını oraya park etsin..... para kazan. yok cezadan para daha iyi kazanılıyor herhalde....
    Tren gelir trafik kilit.... park eden araçlardan değil. 3 sıra taksiciler park ediyor. onlara ceza yok.....

21. Bu mesajı için 2 kişi Scottie'ye teşekkür etti:

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Alıntı Scottie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskişehir deki garip uygulamalara hiç bakmayın o zaman....

saçma sapan işler var...
    Tren garına bir yakınınızı almaya yada bırakmaya gidiyorsunuz. aracı ön tarafa park edip içeri giriyorsunuz. polis 5 dakika geliyor. silecekleri kaldırıyor. aracını çek diye. Garın yanında boş otopark var kullanmak yasak. TCDD personeline aitmiş. en yakın otopark 100 mt ilerde. oda 20 araçlık. hep dolu. aracınızı parak etmeye yer bulamıyorsunuz. ne yapalım hep tur mu atalım. saçmalıktan ibaret.....
    her gittiğimde gıcık oluyorum. ayıp arkdaş. İstasyon önüne park yasağı koy. Vatandaşa park yeri gösterme... TCDD ye ait otopark boş boş yatıyor. Vatandaşın kullanımına aç. İstasyona gelen aracını oraya park etsin..... para kazan. yok cezadan para daha iyi kazanılıyor herhalde....
    Tren gelir trafik kilit.... park eden araçlardan değil. 3 sıra taksiciler park ediyor. onlara ceza yok.....
    Personele ait olan park yerini kaldıraçla yada herhangi bir engelle sivil araçlara kapatmaları lazım.. Baska sehirden gelenler nerden bilecek personel olduğunu araç sonra çekmeyle uğraş dur.. Paso tuzak

23. Bu mesajı için 2 kişi GünahsizSeytan'ye teşekkür etti:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

Alıntı GünahsizSeytan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Personele ait olan park yerini kaldıraçla yada herhangi bir engelle sivil araçlara kapatmaları lazım.. Baska sehirden gelenler nerden bilecek personel olduğunu araç sonra çekmeyle uğraş dur.. Paso tuzak
    başına adam koymuşlar sokmuyor içeri..bir de bu adamın maaşı var.... devletimizin parası çok......

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Walla izmirde termınale park etmek 50 dk ucretsız baktın yetısemedın cık tekrar fiş al bır 50 dk daha kazan...
    Trafık polıslerımız alkol ve hız(radar) dısındakı seylerde ılımlılar..

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cemal arslan
    cemal arslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 598

saçma da olsa kurallara uymak lazım...

Deniz Asil
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864

Aslında benım aracımda en ınce fılm olmasına ragmen daha koyu renktekı fılmler guvenlık acısından sorun olacagı kanaatındeyım..

Araç içinin her ne sebeple olursa olsun gorunmesı hepımızın yararınadır..

Çok koyu renk cam fılmlerı hem gorus acısını daraltır hemde suclularla mucaadelenın önune bı nebzede olsa gecmektedır...

Güzel bır uygulama..Siz siz olun en ınce fılm yaptırtın araclarınıza....

..........

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

trafik polisi veya uygulama görünce ön camları tamamen indirsek nolur ki?
    kaldır bakalım şu camlarını der mi?

32. Bu mesaj için teşekkür edenler: