İçimiz karardı sabah sabah :(
Printable View
İçimiz karardı sabah sabah :(
Perde yaptırın arkadaşlar birde size bi tüyo veriyim eger akşam cevırmeye gırersenız iç lambanıızı yakın o zaman fılmler pek bellı olmuyor..Tecrubeyle sabittir....
film çektirmedim rahatım.....
cam filmim yok ama rayban gözlüklerim var polis ona da yazsın :D
iyi olmuş bu uygulama,
ya herkese ser bıraksınlar.
yada herkese ceza yazsınlar.
kimisi takıyo, kimisi takmıyo,
kimi polis ceza yazıyor, kimisi yazmıyor.
böyle adaletsiz oluyor.
adaletli olsunlar.
bir standartları olsun.
eger amerikan filmse soktukten snra tutkalımsı bırsey camda kalıyor arka cam rezistansı zarar görmemesi içinmiş onuda tinerle cıkara bilirsiniz ancak braz uğrastırıyor bundan önceki aracımın sonax filmlerini kendim sökmüştüm biraz yormustu benı fakat puntomun fılmlerını topkapı sanayide sokturdum en on cam ve on yan camları gayet basit bir işlemle söktüler filmi köşeden jiletle yarıyorsunuz sonra oradan bolca cam sil sıkıp jiletle braz actırdıktan sonra yavas yavas cekiyorsunuz zorlandgnızda tekrar cam sil sıkıyorsunuz fılmı komple soktgnuzde tum cama bolca camsıl sıkıp jıletle butun camı tarıyorsunz pırıl pırıl oluyor ve cok kısa zaman alıyor
herşey yasak işlerine geldiği gibi davranıyor polisler emniyet kemerim takılı yayaya yol verdim polis yanıma geldi sağa çektirdi aracı inceledi araçta woofer var diye ceza kesti böyle birşey olurmu ses falanda yok arabada :surrende:cam filmi falan hikaye bildiği gibi yazıyor vergisini verip taktığımız mallara ceza yiyoruz böyle bir ülke birşey demiyorum :clapping:
Orası Ankara arkadaşlar bunu aklınızdan cıkarmayın...
......................Fazzla söze gerek yok
böyle ankara olmaz olsun abicim, ota çöpe ceza yazıyolar, kıla tüye vergi alıyolar :@
Abicim orda nasıl işlediğini bu işlerin çok ıyı bılıyorum o yuzden susma hakkımı kullanmak ıstıyorum..Daha dıkkatlı olun yenı Ank.İl.Emn.mdrumuz çok titizdir bu konularda...
bu ara yemın etmısler sanırım ceza kesmeye bu aksam eve gelirken evime 100 mtre kala cevırdı sag far yanımıyomus cezayı yapstırdı sanırım xenon tutkluk yapmıs anlatamdm 130 tl kescektı en sonunda 62 tl lık bı cezada karar kıldık ceza makbuzlarını mı tuketın dedıler anlamdm gitti
arkadaslar direk filme odaklamıs durumda ekıpler ben bı 130 yedım 2ciyide yedım arac baglandı bı dunya ıslew muane falan derken illet ettım aman yakalanmayın....
merceksız farlarda xenona yazıyolar dye duymustum bnde gercı bnımde merceksız farlar ılk basta farlarında cok göz alıyo dedi belkıde yazıyorlardır bu seferlık yırtmısımdır ben kesın bısey bnde bılmyrum artık neye ceza kesceklerını sasrdılar ama bu ara cok sıkı denetım var dıkkatlı olmak lazm
anlaşılan sürekli camlar açık gezicez. o zaman arka bagaj camına da bi çare bulmak lazım :)
adamlar kıme ne ceza yazcagını bılıyo ya sankı arabalarımızı bzden ıyı tanıyolar istedikten snra yazar Ben pek sanslı degılım ama ins insaflı bırılerıne denk gelirsnz ben yandm sız yanmayın 5 gunde 2 ceza hıc olmadı
arkadaşlar son düzenlemeleri yapılan 2918 numaralı karayolları trafik kanununda cam filminin cezası yok ki muhayeneden bile geçiyor
fakat şimdi üniverste mezunu veya yeni bitme teşkilatda civciv derler denk gelirseniz adamlar trafik dersi almıyorlarki doğru dürüst ve mesleğe başlayıncada melak edip bakmıyorlar bakın ceza işlem yaptrıkları 2918 karayolları trafik kanunu maddesi açılımı:
Madde 30 – Araçların, esasları yönetmelikte belirtilen şekilde ve tarzda teknik şartlara uygun durumda bulundurulması zorunludur.
a) (Değişik : 21/5/1997 - 4262/4 md.) Servis freni, lastikleri, dış ışık donanımından yakını ve uzağı gösteren ışıklar ile park, fren ve dönüş ışıkları noksan, bozuk veya teknik şartlara aykırı olan araçları kullanan sürücüler 1 800 000 lira para cezası,
b) (Değişik: 21/5/1997 - 4262/4 md.) Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler 3 600 000 lira para cezası,
İle cezalandırılırlar.
Bu maddenin (a) bendinde belirtilen eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlar,teknik şartlara uygun duruma getirilinceye kadar trafik zabıtasınca trafikten men edilebilir. (b) bendindeki şartlara uymayan ve uyumsuzluğu trafik emniyetini tehlikeye düşürmeyecek nitelikte olan araçların şartlara uygun duruma getirilmesi ihtar olunur. İhtarda verilen süre için teknik şartlara uygun duruma getirilmediğinin tespiti halinde araç trafik zabıtasınca trafikten men edilir.
yani arkadaşlar sizin görüşünüzü engellemeyen kullanımıza hata vermiyen film aksesuarrın veya kamyon arkası yazılar gibi dikkat dağatmıyan yazılar olmadıkça filme ceza var yok
yasalar vatandaşları korumak içindir fakat yasa uyguluyacılar her vatandaş potansiyer suçludur gözüyle bakmasa olaya birde dadından yenmeyecek :D
ÖNEMLİ TAVSİYE :D:ryb:
size bir tavsiye arkadaşlar en yakın sağlık ocağına gidin güneş allerjisi için rapor alın o raporuda arabanızda bulundurun işte o zaman ceza yazabilecekmi film den dolayı civcivler size bakalım :D :thumbs_up2::spider:
Ben riske atmayacağım, ilk fırsatta söktüreyim filmleri, benim vaktim olmuyor, hele Göktan'ın bahsettiği kadar zor ise hiç bulaşmayayım.
Belki de sadece ön camları söktürüp, arka camlar için de polise; "arabada bebek var, güneş yakmasın yavrumu" bahanesini -ki bahane değil- kullanabilirim.:melek2: