nedir. deniz dinliyorum....
Printable View
nedir. deniz dinliyorum....
evet deniz seni bekliyoruz
anlat hadi
Deniz meraklandırdın anlat bari....
msj alındı.....
Görev tamamlandı şimdi ipler senın elınde Eser....
:D ne oluyo orda ya :D çatladım meraktan kaç gündür takipteyim eser ile deniz arasındaki muhabbete çözemeden düğüm oldum. bide biz alsak mesaj :P
Heyyyyyyyyttttttttttt noluyo ordaaaaaaaaaa
Den-izdivaç :)
feyzo kardeşi :D
https://film.com.tr/resim/filmler/ki...o/resim001.jpg
kapı çalsa ve kapıyı açınca bir çuval 200 lük banknot bulsamm........
Eser sende ne ıstedıgını bılmıyosun yaaaa
kapı acılınca benı bulcan bu gıdısle :P
bu ikinci isteğim.....
Benım karşına cıkmammı...!
deniz bende sana isim versem adresini felan bulabilirmisin şahsın
yada daha başka nelerini bulabilirsin
Coşkun abı sen iste ayagına getırtırım o derece....
Coşkun abı daha detaylı konuslaım fakat burda degıl ok
para dolu cuval ikinci istegim
Allahtan İstediğim Herşey Oldu İstemediklerim ise olmadı Şimdi bir dileğim daha var ama biraz çaba ve bir de Allahtan temiz kalp ile candan istemek ve amacının sonuna kadar gitmek çaba sarfetmekle herşey olabiliyor. 200lük banknot dolu çuvalı kim istemez ki ama onu kazanmak daha iyi olurdu üniversitede öğrenci iken taksicilik yapardım sene 1994 :) bir iş adamı cüzdanı düşürdü benim de 50milyon a (eski para ile ) kağıda ihtiyacım var çektim el frenini cüzdanı yerden aldım bağırdım duymadı adam pasaja girmişti o dönemler telefon da yok neyse taksiden 4 lüleri yakarak çıkmıştım adamı buldum cüzdanı verdim tonton bir amca imiş bana çıkardı içinden 50 milyon lira verdi istemedim ama çok babacan bir amca zorla verdi o dönem okul harcımı o para ile ödemiştim.
Neyse hatıralar anlatmakla bitmez yazılarla gözünüzü yormayalım saygılar. :)
kapı çalsa eski arabam corsa gsi ı sattıgım adamı görmek isterdim.araban sattıgın günkü gibi al senin olsun dese ne iyi olurdu.sene 2001