Yok öyle :D
Herkes kendi makinesiyle kendisi çekecek :)
Printable View
tamamdır abicim ödül beni tatmin eder:Dgüzel fikir
ne hava atacam be kayınço,gör bak.seni gidi av adamı seni:Dgördüm garajdaki fotoları hakketen güzel yermiş.bunu 1 ay evvel bilseydim,karadeniz sahilinde,artvin,kars ve ardahan dağlarında ne fotolar çekerdim.walla foto manyagı olurudm.anlaşılan artık yollar daha uzun sürecek şurdada foto çekeyim,aa şurdada çekmem lazım.yol bitmez walla:D:D
bendede N70 var:) hadi bakalım .....
bende 13 megapixsel canon pro makina ve iphone var:Dhadi bakalım....
Muhakkak öyle ama makinede olaya ayrı bir boyut katıyor.Acemi ellerde dahi tanıyamayacağınız fotolar ortaya çıkabiliyor.Dediğiniz üzere eskileri karıştırdım ve ayın g.p. si yarışmasını buldum.Katılım sınırlı kalmış umarım burda öyle olmaz.Sınırlı kalmasının sebebini araç güzelliği (modifiye) ile sınırlandırılmış olmasında buldum.Eleştirilerde bu yönde idi.Modifiyesiz sade araç sahipleride umarım bu yarışmayı öyle değerlendirip güzel karelerden bizi mahrum bırakmazlar.
irfan abi ankaradan iddalı bravolar olacagına eminim.katılımı en üst seviyede tutmak için elimizden geleni yaparız:D
Burak kardeşim Bravo lu güzel Ankara manzaralarını merakla bekliyoruz :)
sadece ankara ile sınırlamayalım abi:)iş gereği 1 hafta buna pek zaman ayıramayabilirim,ama sonrasında gidecegim güzergahlara göre güzel ankara ve ankara dışı etkileyici fotoları mimar gözüyle çekerim:)şimdiden kimseyi ürkütmeyim:)
Bolu abant manzaraları bana ait smdiden söyleyim enişte bey :D Sonra oralarda kapışmayalım dayak yemek istemiyorum :D
Çok güzel fikir bu!!!!!
Herkeze başarılar iki örnek sunmak istedim arkadaşlar :)
1.Resim Kartepe Sucuk Mangal ve tabiki RAKI
2.Resim kapımın önü yine kar tabiki
3.Resim yine kartepe
4.Resim Bursada bir dere kenarında lingo lingo şişeler :) EFES
Zorlu rakipler var :thankyou::boxin:
Arkadaşlar yarışma bugünden itibaren başlasın.16.04.2010 mesai bitiminde bitirelim.Oylama 16.04.2010 mesai bitiminde bütün resimler yüklendikten sonra yapılmaya başlansın ve 18.04.2010 pazar günü saat 18:00 de sonuçlar belli olsun.Aldığı teşekkürler ölçüsünde birinciyi belirleyelim dedim ama bir hakem seçerek gizli oylamada yapılabilir.
kafanı yorma kayınço abant senin olsun ben bulurum,ptesi istanbuldayım fuarda güzel bir kare görürsem affetmem.:Dkimden dayak yiyeceksin bendemi?:D:)ablan canıma okur sonra:D:D
bana uyar abicim mantıklı yoksa uzar gider.uygundur.
Kesinlikle,süre olarakta 4.ayın 16 sı makul sanırım.Fotoğrafları hazır olan arkadaşlar beklemeyip eklesin.Oylamanın bütün resimler eklenince yapılması kıyas açısından en doğrusu olacak sanırım.
Bende sony cybershot HX1 var uyar mı acaba? Hem panaromik çeki hadisesi e var :)
Yarışma fotoğraf yarışmasından çıkıp makine yarışmasına döndü iyimi :D
Pazar yollardayız dedik ama kapalı havanın kurbanı olduk, çekim yapabilen varmıdır acep.
Whalla dostum haklısın Bravomu alırken yeni almış olduğum canon 50 D mi satmıştım puntonun üzerine koyarak masraf vs bravoya atmıştık kendimizi yani 50 D kullanan bilir canon foto konusunda emsalsizdir bir alt gömlek ise sony diyorum yada nikon. Ben uygun olan fiyat performans oranı en iyi ve full hd çekimi en ucuza sağlayan HX 1 aldım ama amerikadan aldım 770tl ye geldi burada hala 1390 liradan satıyorlar Amerikadan alınan makinaların menüsündeki video çekimi full hd destekli TR deki menü ise 1080i o yüzden Amerikadan hem de daha ucuza aldım tavsiye ederim. Doğubankta bir müşterimiz amerika fiyatlarından satıyor bu makinayı canon a fazla para vermek istemeyen arkadaşları yönlendirebilirim özel indirim kredi kartı vs geçer.
Fotograf sevgisi gerçekten herşeye değer çok güzel bir uğraş.
Saygılar Sevgiler.
Evet gerçekten fotoğraf sevgisi apayrı bir duygu.Video çekimide iyi ama bilmiyorum bende fotoğrafın verdiği duyguyu vermiyor.Güzel çekilmiş fotoları slayt yapıp arkadanda güzel bir fon müziği verdiğinizde o anı yeniden yaşıyorsunuz.Hatta boş bir vaktimde evde ne kadar eski fotoğraf varsa tarayıcıdan geçirip arşiv yapmayı düşünüyorum.Canon yılların markası, ağabeyimde bir tane aldı modelini bilmiyorum 400-TL civarı bişeydi ama gerçekten canon burdayım diyor.
Canon eos 450d
var oda benim değil kiz arkadaşimin işimi görür heralde hadi bakalim...