yaa femolii rengine taktım süperr ama tuşları falan bide eni çok geniş ona takılıorum..abdullah okuyunca kesin kızar bana :9 bi karar veremedin dieee...;) tabii e900 daha ağır basıo şuan
yaa femolii rengine taktım süperr ama tuşları falan bide eni çok geniş ona takılıorum..abdullah okuyunca kesin kızar bana :9 bi karar veremedin dieee...;) tabii e900 daha ağır basıo şuan
e900 tek geçerim diyim sana yinede sen bilirsin...
ölee görünüooo :)
D900 bence
Nokia N73 kullanıyorum. Olağanüstü bir telefon. Fiyatları da çok düştü. Tavsiye ederim. İnternete bağlanıp bu foruma mesaj bile yazabilirsiniz bu telefonla. Ara sıra mesajları tel. den takip ediyorum. Fotoğraf kalitesi de olağanüstü.
biras kalın deil mi pekiii
:icon_razz:
ahahahaha :) tipkisinin aynisi
samsung bence alinmaz ama siz bilirsiniz... bende ilk ciktiginda e900 almayi dusundum biraz kurcaladim bence alinacak bi telefon degil... ben suan pocket pc kullaniyorum en guzeli bence (hp 6815 herkese tavsiye ederim)... normal telefon almayi dusunuyorsaniz sonyericsson alinabilir...
samsunglar iyidir ben kullanıyorum memnunum. e900 ün dokunmatik tuş takımı zor kullanılıyor. d 900 bence daha iyidir
Aklim Karişti Iice
çağlarka E900 ü Tavsiye Eder Misin?? Bide D830 Un Tün Tuşlari Dokunmatik,zor Olur Mu Kii
dokunmatik tuş takımı alma da ne alırsan al. bi arkadaşım kullanıyodu e 900 sattı d 900 aldı. d 900 aynı bence sadece dokunmatik tuş takımı yok. dokunmatik olunca basıyosun bastımmı acaba diye tekrar basıyosun karışıyo işler. aynı boyutlarda ucuz da olsun istiyorsan e 250 alabilirsin. ekranının çözünürlüğü düşük bi de fotoğraf kalitesi. mp3 çalar radyo kamera vs var
Uuf Yaaa..en Iyisi 7610 A Devam
işlevsellik mi şekil mi sorusuna
şekil diyorsun. tam bayan telefonu bencede alınabilir.
teşekkür ederim ;)
seçim çalışmaları son süürrat devam edioo..kim tutar seni beee....:captain:
Zeynep mesajını taşıdım yalnız bir üstteki mesajda aynını içeriyor.
Uzan başlığını da sen açmamışmıydın zaten yavv...
süperlig de 3 korner bi penaltı olcakmış:bigdance2:
d900 forever!
zeynep o telefonu öneririm ben biraz bilirim bu işleri;)
telefondan ne istediğine bağlı...
ben eskiden çok özellik isterdim ama şimdi n serisi filan çok kaba geliyo bana yani artık şekil ağır basıyo bu yüzden birazda ucuz olsun diye D600 aldım öncesinde 4 sene nokia kullandığım için biraz sinir etti ama kolay alıştım. işlev olarakta fena değil aslında orta halli bir kamerası işimi görüyor...
gerektiğinde internete giriyorum.
kısacası samsung iyidir beğendiğin modelini al derim