Walla bugünde Gordion yakınlarında benim yanımdan siyah bir REVENTON geçti 34 plakaydı , tam da sigara yakıyordum o sırada birden arabayı yakasım geldi :)
Printable View
Walla bugünde Gordion yakınlarında benim yanımdan siyah bir REVENTON geçti 34 plakaydı , tam da sigara yakıyordum o sırada birden arabayı yakasım geldi :)
hahah bulut senden korkulur elinde makine şehrin göbeğinde ne ara çektin resmi:D geçen aynı benim başıma geldi 120 ile kırşehir kayseri arası gidiyorum radar olur filan korka korka ya arkadan bi tısss die ses geliyor ama dedim heralde lpg de sızıntı var ama olmaz dedim yoldan geliyor aynaya bakmamla yanımdan bi mercedes geçti ama ben aynadan bakıp bittiğimde o nerdeyse kayseriye yetişmişti abartısız :D sadece tısssssss dedi bide arabanın kasasından markasını tanıdım :D
başın öne egilmesin aldırma gönül aldırma:D
Arkadaşlar elimizdeki araç bize eldeki kuş gibidir dışarıda gördüğümüz lüks araçlar ise teldeki kuştur yani ulaşılması zor olandır.
Eğer birgün bu araçlardan birine sahip olursanız aklınız dışarıda kalır evinizde rahat oturamazsınız hep kontrol manyağı olursunuz. (Başıma geldi de) Bence önce kapalı garajı olan bir ev edinmek daha doğru yada 30-40 bin lirayı geçmeyecek bir araba sahibi olmak.
O dediğiniz ferrari nereden baksanız 250binlira o araçla yarışamayız sadece forumda güzel hayaller kurarak dalga geçer espri yaparız.
Gerçekler çok ağır o arabayı kullanan adam da ya fabrikatör ya da babadan zengin yada hırsızdır.(hırsızlık göreceli kavramdır yasal hırsızlar da var lütfen yazdığımı saptırmayalım)
TR de böyle arabalara binmek için yoktan var etmek çok zor veya illegal yollardan olur. Hazırda olsa da bizde binsek hani dünyaya bir kez geliyoruz hesabı. :)
Pembe hayallerde ilk etapta kapalı garajlı triplex bir ev olmalı ama gençlik bu işte gönül istiyor.
Herkese saygılar sevgiler. Kazasız sürüşler.