Ödül amış bir kaç fotoğraf ..Sizce ödülü haketmişlermi ?
![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
çocukluk eskidenmiş sokakta yağmurda çamurda kırda bayırda biz yaşamişiz şimdikiler net çocugu![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Bazı fotoğraflar çokta eski değil gerçi. Örneğin kızın ağaç arkasındaki fotosunda ayağında crocs terlik var![]()
![]()
benden kaçmaz![]()
![]()
benim çocuklugumda da yoktu bunlar gerçi bisikletim bile yoktu klasik memur çocugu bir şort patlak bir top misket gazoz kapagı.. ilk digital kol saatini gördügümde kara şimşekdeki adamın saati sanmıştım çagırıyordu arabayı saatiyle çok istemiştim.. çok yaşlanmışız...
Bende memur cocuguyum ılk okuldan berı hep babam bana bısıklet alıcam hayalıyle sınıfı tesekkurle gecmeme sebep olmustur fakat her ne hıkmetse bı turlu alınamayan bu bısıklet lıse1 de alındı ve sonuc 1 ay sonra çaldılar hayalimi,belkıde cocuklugumu...
Vay be çocuk olmak vardı şimdi herşeyden uzak dert tasa yok..
Paylaşım süper olmuş tşk ederim.
Haklısın vallahi Zafer. Ben aynı duyguyu tuşlu telefonlar yeni çıktığında yaşamıştım. Tuşlara bastıkça kit gibi ses çıkartıyor diye seviniyordum
1980 yılında babam Arabistan seyahati sonrası uzaktan kumandalı arabalar, pilli bebekler, ayılar, köpekler vb. bir sürü oyuncak getirmişti. İlk ışıklı terliklerimi ve müzikli ayakkabımı giydiğimde 3 yaşındaydımTR'de o tarz oyuncaklar pek yoktu biz çok şanslıydık kardeşim ile. Ancak annem ve babam paylaşmamız gerektiğini söyledikten sonra olay kabusa döndü. Tüm kuzenlerimiz ve mahalledek arkadaşlarımız ile oyuncakları paylaşınca sonları pek bir acıklı oldu. Halen daha sakladığım bir kaç sağlam oyuncak duruyor
Ancak en büyük zevk gazoz kapakları ve meşeler yüzünden yapılan kavgalardı be arkadaş.
Sen yine lise1 de de olsa kavuşmuşsun. Evimiz cadde üzeri diye annem asla bisiklet aldırtmadı. İlk kez bisiklete binmeyi öğrendiğimde 18-19 yaşındaydım![]()
Konu Scottie tarafından (12/08/2010 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
Şimdiki çocuklar çok sanlı çokkk
arkadaşlar belki bisikletim olmadı el atarisini lisede gördüm bana hiç alınmadı.. elimize ekmek arası bişeyler veripte dışarı bile salmazlardı başka çocukların canı çeker diye..yoklugu gördüm var olan şeylerinde konuşmasının ayıp oldugunu ögrettiler.. ama çok şevkatli sevgiyle büyüttüler bizleri..ALLAH RAHMET EYLESİN. NUR İÇİNDE YATSINLAR..
Hayat geçiyor ve bitiyor farkındamısnınız , hiç bir zaman eskiye dönemeyeceğiz giden gittiO kadar isterdimki ve her şeyimi verirdim 4 yaşında 5 yaşında bir çocuk olmayı ve her şeye yeniden başlamayı 25 sene öncesine dönmeyi isterdim transformers , kara şimşek , sporcu kağıtları bilyeler gazoz kapakları, comodore 64
offf off sabah sabah ..
Hortlatmak istedim![]()
hep o resimlerdeki gibi masum temiz kalabilseydik.çok teşekürler tekrar hatırlattığın için......
Ben teşekkur ederım valla dalıp dalıp gıdıyorum bazen eski gunlere
konu hortlamaca var bugün moda herhalde...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri