murat hepimizi stickerladın
Allah senden razı olsun
sokak lamsında görüntü bozuk ama
gündüz gözüyle de eklerim sonra
tekrar sağolasın murat
https://img1.loadtr.com/k-520689-ata.jpg
Printable View
murat hepimizi stickerladın
Allah senden razı olsun
sokak lamsında görüntü bozuk ama
gündüz gözüyle de eklerim sonra
tekrar sağolasın murat
https://img1.loadtr.com/k-520689-ata.jpg
sizler sağ olun arkadaşlar. lafı olacak şeyler değil bunlar. bu forum havuzunda kulaç atan herkes kardeştir. elimden gelen herşeyde yanınızdayım.
eyvallah murat sağolasın
burada dostluk var kardeşlik var
hepimiz omuz omuzayız burda
Allah bozmasın
Kurdela takma konusunda ne durumdayız arkadaşlar. Stickerli ve kurdelalı pek araç göremiyorum da. İsteyene kurdela temin edebilim....! :D
:) ben kurdelalandım stickeri yapıştırma fırsatım olmadı gündüz gözü ile yapayım diyorum :) birde arabayı yıkayabilsem :D süpper olacak!!!
Arkadaşlar imzalar çok harika durmuş. Yarın ilk işim aracıma kurdele almak olucak :)
Nedir benim bu mahalle veletlerinden çektiğim....Dün birisini fena azara çektim kulağıyla birlikte. Sürekli olarak kurdelalarımı çalıyorlardı zaten. 5 sefer !!!! yeniledim. Bu seferde veledin biri elinde ufak bir meyve bıçağı öndeki atatürk yazısını söküyor. balkondan gördüm hemen aşağı indim ( bağırıpta kaçmasını istemedim ) hemen yanaştım yanına, napıyorsun sen dedim.
- abey vallahi bişi yapmıyom ( benim imzanın bir kısmı yerinden çıkmış ama )
- Neden söküyorsun sen o yazıyı....
- Biz bu adamı sevmiyok düşmanımız o bizim.
- senin ***** avradını şerefini......pata küte ( bir tekme bir tokat )
sonra anası babası geldi tabi. höööst ne oluyor
bende çıkıştım hemen elindeki meyve bıçağıyla arabamı çizmiş. bitane de babası vurdu çocuğa ama inanın içim soğumadı... Ne durumdayız görüyormusunuz ???
Geçmiş olsun,aileden ne görüyorsa onu söylemiş !
Daha fazla zarar vermesinlerde
evet erkan bencede daha fazla gıcık belleyip zarar verebilirler
keşke daha tatlı dille anlatsaydın çocuğa
Alışık bunlar abi. mahallede akşama kadar sürekli huzursuzluk çıkarıyorlar zaten bu veletde daha önceden mimli zaten daha öncede gazabımdan faydalanmıştı :) O seferki Türk bayrağı mevzusuydu. sustuğun zaman ses çıkarıyorlar da ses yükseltince pusuyorlar. İçim rahat ;)