ya arkadaşlar şu atatürk imzasından varsa bir tane de bana yollayacak bir arkadaş yokmu koca forumda
imza imza diye yırtıyorum kendimi bi allahın kulu çıkıpta al abi senin canın sağolsun demiyor
yazık benim gibi moda istifa edecem bu gidişle
Printable View
ya arkadaşlar şu atatürk imzasından varsa bir tane de bana yollayacak bir arkadaş yokmu koca forumda
imza imza diye yırtıyorum kendimi bi allahın kulu çıkıpta al abi senin canın sağolsun demiyor
yazık benim gibi moda istifa edecem bu gidişle
Kurdeleden ziyade ön tampona ata imzası daha güçlü bir mesaj olur diye düşünüyorum.
Ben de en kısa zamanda imzayı alıyorum...
Çoşkun abi herkes alsın yapıstırsın eger ben bulursam sana yollarım...
ben reklamcıda yaptrdım 4 tl ye:S5 tl dedi 4 tl cıktı anca:)
Arkadaşlar ata imzasi tabi ki güzel duruyor sizden ricam ata imzasi benim arabada var ben kurdele takmayayim diye düşünmemenizdir.lütfen herkez bu dediğimi yaparsa mutlu olacağim.. Teşekkürler arkadaşlar..
Biri takar biri bakar kıyamet ondan kopar... Bende imza istiyorum Yasemin hanım :) mümküne tabi...
Yasemıjn bır sor ısteyen herkese yollayalım maliyetine
ilk adres yazan 5 kişiye yarın kargo yaparım imzayı.
Çakıl Cafe buluşmasında arkadaşların yanında vardı hemen alıp arka cam sağ alt köşeye yapıştırdım. Ama ön tarafa farın üst tarafına da koyu renk koymak istiyorum.
Murat biliyosuunnnnnnnnn
ilk 3 tanesi gitti. kaldı iki tane . orta boy ayarlıyorum arkadaşlar. büyük değil. renk tercihinide yazarsanız sevinirim . siyah yada beyaz..
bu arada banada akıl verin arabam titanyum gri camlar film. arka camda forum stecker var bide imzamı yapsam ne renk yapsam siyak zemine beyaz olur demi..
Murat bey ilgisiyle beni utandırdı, kendisine tekrar teşekkür ederim, arka cam yerine ön kısımda strawberry (Mert Sözge) arkadaşımızın arabasındaki gibi ebatta ve yer olarak bence mükemmel olur, arkada forum stickeri ve imza kalabalık gözükür bence..