bugün sancaktepe de vosvosçu bir tanıdık ile karşılaştım. yanımda da montajcı ekibim vardı. onlardan biri arkadaşa bilindik klasik soruyu patlattı; abicim bunlar çok yolda bırakıyor değil mi? diye sordu. arkadaşımda birden karşıyı işaret ederek yok arkadaşım ama ferrariler bırakır yolda dediarkamızı döndük ve bi baktık ki ferrari cadde ortasında gazlıyor ama gidemiyor
![]()
tabi bende fırsatı kaçırmadım hemen yardım etme bahanesiyle gittim fotoyuda çektim. bu arada soruyu soran çocuk resimde ki mavili çocuk idi. şans işte lafı gediğe oturtmak budur galiba
![]()
kör talih![]()
Keyif BMW'Dir...
vay yerine oturtmuş![]()
TSİ Jetta.
ahahaha ferroya bak vah zavallı![]()
şaka gibi... böyle arabam olsa yolda kalsa hayatta ittirmem... bırakırım... servis uğraşsın
Olabilir böyle şeyler,Allah kimsenin başına vermesin. Ama ben olsam da ittirmezdim.![]()
benzim dök yak daha iyi...
İnternet aleminde çok hit alır bu fotoğraf...![]()
Rahmetli Kemal Sunal Almanya dönüşü Mercedes'i eşeklere çektiriyordu, o hesap![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sonuçta aynı kapı,ferraride italyan arabası değilmi...
Adaresi söylede bi el atalım yazık yolda kalmış.....
Arkadaşlar 355 i bırakın, Ferrari'nin kurucusu adına 400 adet özel olarak üretilen ENZO modeli, 3 defa hızlı kalkıştan sonra balata yakıyor, kullanılmaz hale geliyor (kaynak, Top Gear) Bu olayı 599 modelinde twin plate (çift baskı balata) yöntemi ile çözmüşler...
güzel bir söz vardır aslında; otomobil 100 yılı aşkın süredir kullanılan ulaşım aracıdır hint ineği muamelesi yapıp tapmanın bir anlamı yoktur![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri