evet yaa,
serdar abi naapmışsın sen yaa?
at-eşek ilişkisini de aşmış hatta unicorn'dan inip eşşeğe binmek olmuş resmen :) :) :)
Printable View
evet yaa,
serdar abi naapmışsın sen yaa?
at-eşek ilişkisini de aşmış hatta unicorn'dan inip eşşeğe binmek olmuş resmen :) :) :)
bu aralar çok hoşuma giden 1.4 T 160 HP scirocco.
biraz para biriktirip ilerde almayı istiyorum. inş hayırlısı olur.
aynen yaa bi scirocco en beyazından şöyleee offf yaa onun bakışı yeter walla :)
Hepiniz haklısınız. Bundan önce de 5,20 BMW'm vardı. Digital ortamda foto olmadığından koyamadım. Ancak hayatın getirdiği şartlar nedeniyle ufak tefek değişiklikler yapmak zorunda kaldım. Ama çok ciddi söylüyorum GP'mi şimdi bunların hiçbiri ile değişmem. Oğlumdan çok memnunum. Değiştirmem yada yenilemem icap etse EVO alırdım.
Şartları bilemeyiz tabi abi de bir BMW aşığı olarak üzüldüm açıkçası, inşallah ilerde bir M 3-5 sahibi olursun.
Bizim GP'lerdeki konfor da yadsınamaz bu arada tabi... Eeee nede olsa yavru Maserati bunlar değil mi?
Şimdi BMW'lerden bahsediyoruz diye bizim çocukların pabucunu dama atmayalım. Yerin kulağı var, üzülürler mazallah.
Bmw arabamı ya;P
O zaman bıle benzın yetoıstıremıyodum ucuz oldugu halde..Şimdi km/1 tl yakar sanırım..
Puntom herseyım kırmızı seytanım az yakar dosttur bana ezer gecerım ne varsa..Yüklerim kamyon misali surerım taslı yollara rotu bıle bozulmaz::)
w126 mercedes 300 sel amerikan far
w140 mercedes 560 sec
e 30 :) 3,25ci amerikan stop
bravo emotion 1.6 mjet stil paket
anadol stc 16
bunları koyacak bir garaj
bir ev
bir yakıt istasyonu
Şimdi detaya girmeyelim. Anlatırsam özellikleri bana sattığımdan dolayı daha da kızarsınız.
E tabii eski sayılır. Şu anki arabalarımız dahi eski olmadımı EVO çıkınca.
O zamanki idealim X3-X4-X5 gibi jeep almaktı. Ama kısmet değilmiş.
Ben hala çocuğum:
Bir XBOX 360 (ama Elite paket olacak, yanında da Forza Motorsport 3, GTA 4'ün son 2 oyunu olacak)
Die-Cast koleksiyonum için 1/87 ölçekte plastik kamyonlar, kamyonetler sarılı kırmızılı (rüyalarıma giriyorlar artık çıldıracağım. Rietze, Herpa, Brekina, nereden alabilirim ne olur yardımcı olun)...
Nokia N86 (Yeni bir telefon, retro tasarımını çok beğendim)
Otomobil olarak da tamamen orijinal Murat 131 (rahmetli dedemin arabasıydı, ilk göz ağrımdır, zamanında iki tane almış, sonra da Tipo 1.4 aldı kendisine, eski FIAT'çılardandı)
Rus Volga marka bir sedan, W212 kasa Mercedes-Benz (son model E serisi) ya da Opel Omega...
Nasıl??
Arkadaşlar Bravomu verip üste de para bayılıp Mercedes B150 alacağım ancak eylül ayına anca yetişir sizce değer mi model olarak 2007-2008 triptonik 7 vitesli 95 bg araç benim arabayı da kıyaslarsak ikisi de aynı ağırlıklarda olup benim araç 120 bg Hani attan inip eşşeğe binmiş demesinler :D gerçi mercedes gibi eşşek olsun razıyım sizce nasıl :)
fiat bravonun 2. elleri temiz olarak 30 bin lira mercedes benz in temiz ve az km li 2. elleri gerçek satıcıdan (sahibinden) alınırsa 39-41 bin lira arasında değişiyor.
Mercedese dicek lafım yok ama b150 şekil itibariyle en nefret ettiğim model :) zevk renk meselesi :)
Fiat ve mercedesi karşılaştırmak zaten ynalış..Mutlaka mercedes adının vermiş olduğu kalite kondor vs fazladır..
Hakan abi benim öbür aracım opel vectra Cdx 2001 fume onunda tadı baska bee
opel değil de amacım b150 almak 18000 avromuz olursa 2.el temiz bişi alınabilir. sıfırları 34500 avro bizde nerede o kadar para. :)
modifiye şirketim olsun isterdim..... ;)
bugatti veyron 16.4
hızlı ve öfkeli filmlerindeki gibi garajlarım olsun illegal sokak yarışları düzenleyim isterdim.. istediğim arabayı istediğim şekle sokayım isterdim..
not: Arkadaşlar sadece hayaldir kimse illegal sokak yarışlarına filan kafasını takmasın sadece hayal:D:D