Murattttttttttt..................
Printable View
Murattttttttttt..................
Valla arkadaşlar yorumlarınızı almak istememin nedeni aynı tarz arkadaşlarla bir aradamıyım merak ettim ve gerçekten bu yazan arkadaşları tek tek tanımak isterim yokmu şöyle büyük bitr buluşma tanışıp kaynaşsak arkadaşlar filmin giriş sahnesi on numara ve salonda herkez kalkıp oynuyacak sandım gidin izleyin ve görün gülmekten kırılacaksınız ben susmadım kahkaha üstüne kahkaha ve gülüşümde abartı berbat bir gülüş millet bıktı benden filim bitsede kurtulsak şu ivedikten demişlerdir kesin :) arkadaşlar on numara yorumlarınız için tek tek teşekkürler hepinize kafa dengi bir ortamdas oldugumu birkez daha bana gösterdiniz TEŞEKKÜRLER... herkeze SAYGILAR...
Valla arkadaşlar eglenceli olacagına eminim ve gelmekte isterdim aslında ve bursayada gittim mesafe falan sorun degil gelirdim aslında ama istanbuldan kimler var bilmiyorum keşke böyle bir konu açsaydık planlı bir şekilde gelirdik ama benim işim belli olmaz bakarsınız çıkar gelirim kısmet diyorum arkadaşlar iyi eglenceler sizleride tanımayı gerçekten isterdim ankara grubunu saygıyla selamlıyorum...
evet şahan severlere saygı duyuyorum,ama esprilerine alışamadım.inşaat sektöründeyim senelerdir farklı şiveli insanlarla çalışıyorum ve ivedik karakterli onlarca insan var etrafımda, üç beş sene önce hiç tanınmayan ş gökbakar recep ivedik karakteriyle (1,2,3 serisiyle) paraları çuvalla kaldırdı.magazin hariç biryerde göremediğimiz,tabiri caiz çıplakken insanlara birşey veremeyen şahan, kaba saba, garip homurtularla konuşan,kahvehane esprileriyle,sokakta öküz dediğimiz ivedik karakteriyle rekora koşuyor,izleyin şahana sizde koltuk çıkın.
Filmden yeni geldik tek kelime ile harika gidin izleyin gülün çıkın ama bişey beklemeyin yanlızzz yahşi batı gibi fiyasko bi film değil. Bi de güngören de değil feriköyde geçiyor olay istanbullu olmasak biz de yiyecez recep ivediğin güngörenliğini.
bugün gittim bende :)
Film boyu tebessüm yüzümden eksik olmadı.
En çokda paintball sahnesinde fatih terim taklidi yaparken gülmekten yerlere yattım :) Salonda bi ben güldüm deli gibi kimse anlamadı ne demek istediği ne taklidi yaptığını falan kendimi çok kötü hissettim:):):):)
ben en çok filimin başındaki 3 harfli muhabbetne çok güldüm ya :D
Harf alıyım ozaman.
tamam , ortaki harf _İ_ ???
:D:D:D:D:D
Ben asıl çukulata şelalesine çok güldüm var ya eğer varsa tr de böyle biri tam ayı hatta primatlar ailesinden olmalı espriler baştan sona kriz geçirtti sinemada herkese yaw :D
ı dont want to see the back, ı want to see the front. vats can ay du... samtaymmmssss hıh :)
Lütfen youtubeden fatih terim ingilizce yazığ bi izleyin çok güleceksiniz ::):):))
------------
Lütfen izlememiş olanlar youtube den yada herhangi bir yerden dediğim videoyu izleyip sonra recep ivedik izlesinler :) O zaman orda yarılcaklar :cool:
Sercan yakıstımı sana...
Espiri yaptıydım ya :D
''Çevir kazı yanmasın '' :))
yok yok öle bişi yapmadım gerçekten =)
Öyle bişey yapılmayacak bir filmde degilki her an gülüyorsun on numara tebirkler bence şahana yine kaldırdı parayı helal hoş olsun bütün günkü stresim gitti degdi dogrusu verdigim paraya helal hoş olsun gerçektende yeni filmlerini bekliyorum desem yeri arkadaşlar yorumlarınızda on numara sizlerede tebrikler iyi bir film izliyecisiniz benim bile anımsayamadıgım sahneleri sizlerden ögrendim desem yeri :)
Ne yalan söyleyim fatih terimi ben de anlamadım :):)
Ama en çok karate sahnesine güldüm