bakalım bize nisanda neresi çıkacak???
poffff...
:ermm::ermm::ermm:
:S:S
:hmm::hmm:
:********(
:rolleyes2::rolleyes2:
(bulabildiğim tüm endişeli ismailleri seçtim valla)
Printable View
bakalım bize nisanda neresi çıkacak???
poffff...
:ermm::ermm::ermm:
:S:S
:hmm::hmm:
:********(
:rolleyes2::rolleyes2:
(bulabildiğim tüm endişeli ismailleri seçtim valla)
al bir harita kütüğü işaretle, haritayı ikiye katla işaretin tam karşısı gideceğin yer:) hayırlısı olsun kısmet:)
Kardeşim gideceğin yer önemli değil gittiğin yerdeki ortam ve komutanlar önemli bilhassa...Çünkü benim askerlik KARS'a çıktı ama İzmir deki veya başka bir sahildeki insandan daha rahat askerlik yaptım diyebilirim :)
Ordan ya izmire yada kayseriye düşersin demedi deme...
1975/1 tertip 9. topçu alayı
Sarıkamış / Kars
Sakarya il Jandarma Komut.
Bitane bile kayseri çıkmazmı yaa
Ardahan/Göle
25 nci mknz p.tug.k.lığı
Soğuk başka hocam tabi o ayrı ben -28 derece gördüm yani bir tek traş olurken banyo yaparken uyurken vs vs... ama ben diğerlerine göre askerlik yaptığımı tam olarak hissedemedim demek istedim , hem beni tugay içinde görevlendirdikleri yerden dolayı hemde sağolsunlar komutanların iyiliğinden dolayı...
bugün gittim sülüsümü aldım kütahya hava er egitim tugayı - ulastırma bölügü makam araçları söförlügü yazıyodu..beni söförmü yapcaklar simdi acemilik bitince :))
73/3 tertip olarak acemi birliği izmir gaziemir,usta birliğini kırklareli demirköy de bulgaristan sınırında yaptım,yazıcıydım,komutan şöförüydüm,emir eriydim,çokrahattım demiyorum,düzenli olarak bayram yüzbaşının dayağını yiyerek 19 aylık işkenceyi bitirdim.uzun hikaye merak edene alatırım sonra.......
tecilli olarak 70/2 Kars-Sarıkamış 9. topcu alayı 3. topcu dağ tab.
s-3 yazıcısı, bölük yazıcısı,komutan postası,şöför, onbaşı,çavuş ne varsa yaptık askerde...
Isparta 40.piyade Er Eğitim Alayı 273.DÖNEM
Yazıcı Piyade Çvş.
Bana soğuk demeyin.
Bende yazayım bari yaw
299 K.D. bitli piyade taburu Kars merkez :D
319 KD Mardin 70.mknze Piyade tugay komutanliği acemi birliği akabinde nusaybın 2. hudut taburu ordan İdil Dincerler KArakolu en son olarak tekra Nusaybin Kantar Karakolunda bitiş:)...... torpilliydim:)