329 KD Ağrı ili Taşlıçay ilçesinde Jandarma olarak yaptım :) cok fazla soguk gormedim en fazla -25
Printable View
329 KD Ağrı ili Taşlıçay ilçesinde Jandarma olarak yaptım :) cok fazla soguk gormedim en fazla -25
Pek soğuk değilmiş gerçekten de :) Ben Kars'ta yedek subaydım. Tabur nöbetçi subaylığı tutuyorduk biz. Gece 3-5 devriyesi için kalktığımda dışarıdaki termometrenin -43 yazdığını gördüm. Allah sizi inandırsın insanın kirpiklerinde biriken gözyaşı bile donuyor :)
-----DİYARBAKIR / LİCE ----daha dün geldim
- 43 mü...
Kayseride saglam soguktu ama bızım termometre -37 de bozulmustu
Kuşadası'nda büyüyen bir insan için Kars'a alışmak gerçekten zor olmuştu. Evet yanlış duymadınız arkadaşlar -43 :) Ama, bir daha aynı şartlarda oraya seni askere gönderelim deseler hem valla hem billa koşa koşa giderim. İnsanın hayatında çok güzel anılar bırakıyor. Süperdi yavv...
- 43 wuwwwwwwwwwwwww
-43 obaaa:D
pöfff..Düşünsene gece bı yere gıtmek ııcın arabanı calıstırıyosun...Motor ikiye bölünür sanırım...
ben izmir narlıdere istihkam'da yaptım 2009 aralık'ta gittim ve hava 10 derece olunca üşürdük bize eğitim yaptırmazlardı :D :D
Serkan ne şanslıymışsın..Bizim yatacak yerimiz bile yoktu dağlarda :S
abi kader kısmet, bu askerlikte herşey şans değil mi zaten...
siirt pervari asttegmen olarak
diyarbakır / lice
ardahan/damal sogugu hakkında yorum yapmim bilen bilir...
Acemi biriliği: Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı
Etimegut/ANKARA
Usta birliği : 4.Mekanize Piyade Tugayı
Keşan/ EDİRNE
hatay reyhanlı hudut boluk komutanlığı
325. KD 6. Van Alay Hudut 4.Tabur 2.Bölük Aksipi Sınır Karakolunda Gece Çavuşu ,
313. kısa dönem olarak Sivas Zara ilçesinde yaptım. Zatürre oldum. 10 gün istirahat için evime geldim. Sivast' öğlen 2 de sıcaklık -19 iken İstanbulda gece 2 de 14 dereceydi... :)
1982 / 4
Acemi samsun sahra sıhhiye eğitim komutanlığı
2 nci ordu komutanlığı malatya
sonra 3 ncü komando tugay komutanlığı siirt.. yazıcı
293.Dönem Asteğmen Serdar :)
Acemi Birliğim Tuzla Piyade Okulu - Sonra 5 Hafta İzmir Foça Komando Jandarma Eğitim Birliği
Kıtam :Bilecik Er Eğitim Tugayı Karargah Subayı.
86/3 hatay il jandarma alay komutanı şöförü
ERZURUM / Köprüköy ilçe jandarma komutanlığı 329. kısa dönem. -25 derece gece dağın başında 2 saat nöbet tutuyordum. Rezaletti.
321. dönem yedek subay
Samsun Sahra Sıhhiye Eğitim Komutanlığı
Çanakkale/Gelibolu 18. Mknz. Piyade Tugayı
( bu arada memleket Çanakkale/Yenice-ŞANS İŞTE)
bana daha nasip olmadı :D
sorma valla. kura çektim burası çıktı. ilk sıradaydım üstelik. gerçekten büyük şans
benim devrelerimden birinin ailesi buca'da oturuyordu ama kütük başka yerde olduğu için askerlik de izmir'e narlıdere'ye çıkmış :)
329. k.d. sivas il jandarma komando bölüğü acemilik. kangal ilçe jandarma karakolu,alacahan jandarma karakolu,çetinkaya jandarma karakolu usta birlikleri baya bi gezdim bende:D:D-43 görmedim ama -30 derecede nöbet tutmuşluğum vardı.
1988/2 tertip
acemi birliği (mebs) muhabere elektronik birlik sistemleri ankara/mamak
usta birliği 1.hudut taburu edirne ipsala
istihbarat/tabur komutanı&haberciği
17/08/2009 teskere
Ankara Merkez Komutanlığı
283. KD
Isparta dağ komando er eğitim taburu
kıbrıs türk kuvvetleri alayı komando bölüğü
ISPARTA komando alayı 331.KD allah düşürmesin kimseyi =)