off kötü vurmuş..çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
Printable View
off kötü vurmuş..çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın..
amin ertuğ sağolasın
Kaza yapan herkese geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
İkinize de çok geçmiş olsun
Anıl kardeşime ve Yasemin kardeşime geçmiş olsun diyorum. Canınıza bir şey olmamış ya sağlık olsun diyelim. Neyseki olan arabaya olmuş ve bu kazalar sizide bir süre arabasız bırakacak. Ne kadar üzülmeyin desekte ateş düştüğü yeri yakıyor. Teselliyi sağlığınız yerinde olmasında arayın.
kardeşim büyük geçmiş olsun.
kardeş büyük geçmiş olsun, kimseye birşey olmaması sevindirici.
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
arkadaşlar teker teker çok çok teşekkur ederim allah beteri varsa beterinden korusun hepimizi
çok geçmiş olsun anıl çok üzüldüm verilmiş sadakanız varmış iyi ki cana gelmemiş
yasemincim sana da çok geçmiş olsun iyi ki sana bişey olmamış
geçmiş olsun Anıl Allah daha beterinden korusun size bişey olmamış ya ona dua et.Ehliyet kurslarına babam nüfus azaltma kursu diyor gerçekten artık katılıyorum böle şeyleri gördükten sonra tekrar tekrar geçmiş olsun....
Çok geçmiş olsun anıl üzüldüm yeni aracına hayırlı olsun diyemeden gaçmiş
olsun demek istemezdik.
Geçmiş olsun Anıl, ucuz atlatmışsınız gerçekten...
Sayın anıl,çok geçmiş olsun.
Gerçekten çok üzücü,bir kaza.
Yıllardır,dünyada kaza rekorları kıran bir ülkede,Tv,gazete ve internet ortamında,her gün gözümüzün önüne getirilen kaza haberlerine rağmen,hala bundan bir ders alamamız,herhalde,aptallıktan öte bir durumdur diye düşünüyorum.
herkezin dediğine katılıyorum şiddetle katılıyorum hemde çok teşekkur ederim:(
büyük geçmiş olsun Anıl
anıl çok geçmişolsun üzücü bir olay ama sevindirici tarafıda kimseye bir şey olmaması
ülkemizde meydana gelen trafik kazalarının %29 gibi büyük bir oranını yani neredeyse 3te 1 ni arkadan çarpma ile meydana gelen kazalar oluşturuyor
bu yüzden trafikte fren yaparken sizin durabileceğiniz gibi arkanızdakininde durup duramayacığını kontrol etmeliyiz
böyle birisi çıkıp aracınızı bir anda mahvedebiliyor
tekrar geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
amin arkadaşlar aminnnnnnn...
geçmiş olsun anıl