Farklı bir yerden mi oturum açmaya çalışıyorsunuz ?
arkadaşLar yeri burasımıdır; değiLmidir biLmiyorum ama anLayan bir arkadaş yardımcı oLursa memnun oLurum.
Msn'ime giremiyorum İD'niz (adresiniz) yanLış oLabiLir diyor. Bu nedir nasıL çözeriz biLen varsa bir yardımcı oLsun şimdiden teşekkürLer.
Farklı bir yerden mi oturum açmaya çalışıyorsunuz ?
msn messengeri tamamen kapattınmı sistemden kapatmalısın ve yeniden açmalısın olmadıysa sistemi yeniden başlat
madem konu msn bende bir soru sorayım ,bilgisayarımda 4 adet msn açık ama bir tanesinde türkçe karakterler çıkmıyor enteresan bir şekilde diğerlerinden yazışma yaptığımda normal ama birinde iğüçş harfleri çıkmıyor garip şeyler nokta felan çıkıyor bunu bilen arkdaşımız varmı acebaaa![]()
hayır herzamanki makinamdan açmaya çaLıştım dün çalIşan msn bu gün çaLışmaz oLdumsn de kuLLanıcı adım hep sabittir. sadece şifre yazar ve girerdim bu gün sabah açmaya çaLıştım giremedim sabahtan beridir uğraşıyorum adres de probLem var diyor şifremi unuttum böLümünden acaba msn imi çaLdıLarmı diye şüpheLenip girdim adresi kabuL etmedi böyLe bir adres yok diyor
sinirden ağLıyacam o kadar müşteri adresi kayıtLıydı off off
![]()
Konu imdesign tarafından (10/07/2009 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir.
hey maaşallah 4 tanebazen 3 den sonra açılan msnlerde sorun olabiliyor.
Messenger'dan oturum açmayı denedin mi? Başka bir yerden mi açıyorsun diye sormamın nedeni bazı kişiler windows messenger kullanıyor bazıları ise Msn messenger kullanıyor. windows messenger kullanan bir kişi Msn messenger özellikle yüklüğ bir pcden oturum açmaya kalktığında bu tarz uyarılar veriyor.
madem konu bu kadar derinleşti bende bir bilgi vereyim bilmeyenleriniz için. windows messegerin son sürümünde hesabımı aynı anda farklı yerde açmama izin ver diye bir şık var eğerki oraya tıkladığınızda sizin şifrenizi bilen biri msninizi açtığında sizin bütün gelen ve giden yazışmalarınızı görebiliryor ve ikinci msn açıldığındada sizede bir uyarı gelmiyor.
bunları bır bılgısayarcıya sormak lazım![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
birde probLem şuki başka bir makine den biLe giremiyorum aynı hatayı veriyor Hata Kodu:80048821 netten baktım expLoreri boşaLtın geçmişi siLin diyor ben firefox kuLLandığım haLde 2 sinide temizLedim msn virüs programı kurdum gene yok gene yok ya kafayı sıyırıcam![]()
peki modemi kapatıp açtınmı
dicek bişey bulamıyorum artık.
iLk defa başıma geLir yav böyLe bişey nasıL çözerizki bunu msn in numarasını biLen varmı yav müşteri hizmetLeri gibi![]()
şifren yanlısdır buyuk harfle gıırıosundur. bunllar harıcınde tamamen silip tekrar yukleebılırsın msn yı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri