ben hala insanlara "takım""laf ebelerı" gibi ithamlarda buluncagınıza sorulara yanıt beklıyorum lafı dolandırmanın anlamı yok
ayrıca abi bence kendını fazla onemsıyorsun sana karsı takım kurulcak fılan fazla abartmıssın gıbıme geldı
:):):)
Printable View
ben hala insanlara "takım""laf ebelerı" gibi ithamlarda buluncagınıza sorulara yanıt beklıyorum lafı dolandırmanın anlamı yok
ayrıca abi bence kendını fazla onemsıyorsun sana karsı takım kurulcak fılan fazla abartmıssın gıbıme geldı
:):):)
whalla ben de öyle sanmıyordum hiç işiniz gücünüz yok mu yaw sizin diye sorduğum da olmuyor değil hani diğer sorulara cevap vermiyorum kişisel sataşma içeriyor daha derinlere gitmesin ben kendimi biliyorum elbette önemsiyorum karşılıgında seni ve senin gibi forumu okuyan insanları da önemsiyorum tek derdim bu sataşmalar haklı değil daha doğrusu ben günah keçisi değilim bunu anlatamadım. Neyse neyse neyse. :)
Hakan bey mutlaka kendinizi savunacaksınız bu sizin en doğal hakkınız ,Yanlız savunurken yazdığınız kelimelerle diğer yazılanlardan bir adım öne geçmek için kaba ve kırıcı ve tüm meclisi kaplayacak kelimeler kullanmamalısınız . bu size karşı hep bir antipati yaratacaktır ..
İyi bir insansınız (sanırım) kültür düzeyinizide anladık (her daim bunu yazıyorsunuz ) ama lütfen bırakında bunu yazılarınızdan biz anlayalım yani siz kendi sınıfınızı belli edici kelimeler kullanmayın ,efendiliğinizi oturaklığınızı bırakın biz söyleyelim ..
Konularda dikkat çekmeniz sebebide zannedersem şu deyimden geliyor , Adı çıkmış dokuza inmez sekize :) çünkü zmanında (sadece hatırladıklarım) benim aracım emotion ,benim bravom ,benim kültürüm , benim sınıfım ,diye bahsetmeniz insanlarda bir ön yargı oluşturdu ben yine size karşı iyi niyetli yaklaşıyorum çünkü özünüzde iyi insan ama bunları kelimelere dökerken biraz zayıflık yaşayan biri olarak görüyorum ,İnsan kendini zayıf görünce kaşısındakine belli etmemek için kendini yüce gibi gösterip karşısındakini küçümsermiş ..
Neyse uzun lafın kısası siz ve sizn gibiler olmasa sitede pek atrakson olmayacak iyiki varsınız :):):):):):):):):):):):):):):):):) bi çok smille koydum ...
gereksiz bir konu,
sırf forumdan birisimi acaba diye açtım, olmaması hem sevindirici hem hayal kırıklığı.
Hayırdır Coşkun. Turkcell'in kampanya kapasitesini zorlamaya çalışıyorsun galiba. Elin değmişken tüm forumu ara bari :) :)
hayatım boyunca en büyük hedefim bilerek kimsenin kalbini kırmamak olmuştur,bu konuya cevap yazarken de özellikle bu yüzden çok dikkatli olmuştum,konunun uzamasından da üzüldüğümü belirterek,bu msj la son bulmasını ümit ediyorum.
1-int.de uzun süre olabilecek bir zaman geçiren biri olarak forum kullanıcılarımızın seviye olarak ortalamanın üstünde bir duyarlılığa ve seviyeye sahip olduğuna inanıyorum.bu demek değildirki hepimiz mükemmeliz her kurum her sosyal toplulukta olduğu gibi bizim içimizde de yanlış insanlar olabilir.bu konuda da forum ilgilisi arkadaşların gerekli hassasiyeti gösterdiklerine inanıyorum.
2-ilk yazdığım mesajda kimse kırılmasın diye açık olarak söylememiştim ama madem saptama konu sahibi tarafından yapılmış,o halde açık açık söyliyeyim,
* Mustafa Koç a kimsenin bir düşmanlığı yok,elbette kendisi ülkemiz için önemli bir şahsiyettir,hangi takımlı olduğuda önemli değil, çünkü biz insanları tuttuğu takıma göre değerlendirmeyecek kadar olgunluğa ve sağ duyuya sahibiz.
*Mustafa Koç un ayağının kırılmasının (çok geçmiş olsun) borsaya bir etkisinin olacağını da zannetmiyorum,eğer gerçekten de bu olaydan dolayı o borsa düşecekse zaten yerin dibine batsın:)
*Bu olay sıradan bir kaç cümleyle haber yapılsaydı da bir sorun olmazdı,ancak haberin kocaman puntolarla ve resimlerle haber yapılması beni rahatsız etti.
Niyemi rahatsız etti?
birisinin esprisine teşekkür etmenin yalakalık olarak nitelendirildiği bir yerde herhalde neden rahatsız olduğum anlaşılmıştır.
adami lokalde görsem tanımam bu konu yuzunden kendisinden soğudum .) bitsin bu çile yha. tv de yaw ne kadar gereksiz diip izlediğimiz programlar gibi oldu bu konu .)
daha fazla tartışmalara sebebiyet vermemesi açısından konuyu kilitliyorum arkadaşlar
arkadaşlar konuyu açıyorum
hakan beyinde söylemek istediklari varmış
son sözü ona verelim
Yazılanları okudum herkese teşekkürler.
Yorumlar biraz ucu açık kalmış yani bencil bir yapım var hep kendimden ve yaptıklarımdan bahsettiğim kanaatine vardım. Bunu biraz sulandırmanın da faydası olur o halde ancak benim emotion satılalı aylar oluyor. şimdilerde dynamic kullanıyorum :)
Çoşkun bir ara görüşürüz kaydettim seni olgun bir arkadaşa benziyorsun hafta içi konusur dertleşiriz buradan yazdım. :)
Kimsenin kalbini kırmak değil yazılanların ve yorumlayanların yer değiştirmesini düşünmelerini sağlamaktı amaç dedim ya biraz kendinizi benim yerime koyun femolinin dediği gibi adım çıkmış dokuza inmez sekize :)
Neyse biraz sinir hakimdi hafta sonu yazıyorum aile ile geçirilen en iyi saatlerde sırf meraktan yorumları okumak hastalık yaptı :)
Biraz ağırdan almakta fayda var yanlış anlaşılmamak için çaba sarfetmek daha da yanlış anlaşılmaya neden oluyor.
Son birşey sabah gazetesinin haber sayfasında gördüm yazıyı diğer kaynaklar kısa bahsediyorlardı bir tek sabah detaya girmişti hemen sizlerle paylaştım yoksa mustafa koç beni tanımaz ama bu yazıyı okuyorsa kesin (okumaz ama) çok güler. :):)
Arkadaşlar kalbinizi kırdıysam hepinizden özür dilerim.
Sizleri seviyorum ya sizler beni sevmeseniz de :)
(Hayatımda tenis oynamadım ya bu kadar da atılmaz ki zuhamuhaha :):):) )
İyi hafta sonları ve sağlıcakla kalın şimdilik. :)