Hayırlı teskereler,dede 289Kd den ;)
Printable View
Hayırlı teskereler,dede 289Kd den ;)
hayırlı teskereler. sağ salim çabucak geçer askerliğin,çok güzel anılarla dönersin umarım.
Hayırlısıyla gider dönersin inşallah şimdiden hayırlı teskereler.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız beni gercekten cok mutlu etti.
Şu an itibariyle ogrendim ki kısa donem er kütahya cıkmış havacı olduk yani.
inşaallah hayırlısıyla yapar geliriz :)
Kalın saglıcakla
Allah'a ısmarladık
Çok sevindim abi senin adına
Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah
Hayırlı tezkereler
kütahya oo soğuğa gidiyorsun hadi kolay gelsin kardeşim güle güle git gel :)
Biraz soğuktur ama kısa dönem olduğu için rahat edersin. Hayırlı tezkereler sağlıcakla kal. Allaha emanet ol.
havacı olmak güzel bence
hayırlı teskereler şimdiden
Hayırlısı olsun kardeş güle güle git güle güle gel:)
Hayırlı olsun Ömer.Ben de acemilikte oradaydım (Hava Er Eğitim Tugayı) Sonra Kayseriye gittim,
Sıkıntı çekmeyeceğin bir yer, şanslısın diyebilirim.Havası biraz değişken, sabahları kışı, öğlenleri yazı yaşayabilirsin:) Ancak yatmadan sütlü çikolata içebileceğin nadir tugaylardan;)
12'den sonra 75 başka yok :D
vay bee bi aralar ne saatlerimi harcardım site basında
simdi kolluk nobetleriyle cebeleşiyoruz.
3 hava istikam inşaat tabur komutanlığı etimesgut ankara'da
arkadaşlar saglıcakla kalın herkese selam
Hayırlı teskereler :)
Dostum kısa dönem (KD) yada poşet :D (ne diye sorma gidersen anlarsın :)
Yaparsan daha güzel olur albay gibi yapar gelirsin kd ler zaten askerlik yapmıyorlar ama yedek subay çıkarsan 3 ay ayvayı sonra maaşı yersin elinde yine bişey kalmaz 1 sene gittiğinden başka evli isen en makulu KD yapmaktır.
Sakın sınava girmezsem KD yaparlar diye sınava gitmemezlik yapma bu sefer de sınava rivayet etmemekten KD hakkın da yanar benim bölükte böyle bir üniversite hocası vardı uyanıklık etmiş sınava girmemiş KD hakkını yakmışlar uzun dönem yapıyordu küfrede küfrde, marmara üniversitesinde ingilizce hocasıydı üstelik :D
Sınava gir KD yapmak istersen süper toto oyna zaten 45 dakka falan veriyorlar abuk subu mantık sorular falan var ben hepsini çözerim demesem de salladım ve KD gittim.
KD lerin askerde üniversite kültürlerinden yararlanırlar genelde okuma yazma bilmeyenlere kurs verirsiniz simitçi poğcacı kanalizasyon aracı komutanı yemekhane sorumlusu gibi abuk subuk kıl tüy işler verilir genelde KD lere şöförlük verilmez KD oldukları için o yüzden ehliyete hiç güvenme :D
Hayırlı teskereler ve tadını çıkarmaya bak askerlik de kolay birim yok aile hasreti her birimiin zorluğuna eklenince kolay gelmese de kısa sürede alışırsın neyse ki teknoloji var telefon sırası tek derdin olacak o da kaçak telefonun var ise dert değil zaten. :)
Az kalmış Ömer. Bir an evvel bitirmen ve ailene kavuşman dileğiyle tekrardan hayırlı teskereler
Az kalmış ömer hayırlısıyla bitir gel biranönce :)
şafak 50 başka yok :)
hayırlı teskereler şimdiden bak bitmiş bile :)