geçmiş olsun yasemin hanım
inşallah tekrarlanmaz
Printable View
geçmiş olsun yasemin hanım
inşallah tekrarlanmaz
abartmayalım kol bacak şeriat. Hukuk devleti düzgün işlesin, insanları eğitelim yeter.
yasemin çok geçmiş olun arkadaşım
elleri kırılsın ********lerin.
Allah beterinden korusun arkadaşım
tekrar çok geçmiş olsun..
tekrarlanmaması dileğiyle...
gecmıs olsun Yasemın Hnm. bunada sukur demekten baska caremız yok maalesef...
cok cok gemiş olsun..cok sinir bozucu bir olay..
gecmıs olsun sınır bozucu bır durum
Yasemin geçmiş olsun nasıl cansıkıcı bir durum olduğunu iyi bilirim 2 kere girdiler benim aracada hiç bir şey almamışlar ama camlarımı kırıp gitmişler bununla geçmiş olsun iyiki olay yaşanırken uyanmamışsın yada duymamışsın allah korusun bu adi heriflerin gözü dönmüş olur bırak kırılan cam olsun teyp olsun olay esnasında ters bişi söyleme yaklaşma bile..
Mehmet öncelikle teşekkür ederim. Fakat seninle yakından tanışmadık. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler sinirlendim mi gözüm bir şey görmez. Ben her iki olayda da uyanıktım, pencereden aralıklı olarak arabayı gözledim ve olay anında adamların peşinden koştum. (Sonrasında aile içinde bununla ilgili sorun çıktı tabiki :) ) O anki panikle adam dönüp banada zarar verebilirdi tabiki bunada şükür fakat o an onu düşenemiyorsun. Nede olsa mal canın yongası.
geçmiş olsun valla benimde korkulu rüyam haline geldi bu hırsızlık olayı, alarm hakkaten caydıcı mı onu da bilmiyom, taktırsam mı?
büyük şehirde yaşıyossan ya evinin kapalı garajı olacak yada büyük bi sitede oturcan çoçocuk da rahat edecek... gerçi çocuk için falan daha çookk var :)
helal olsun ne dıyelım gunumuz erkeklerının yapamadıgını siz yapmışşınız:)
ama sızın de hatanız var ılkınde onlar pusuya yatmısdır polısın gelip gitmesini beklemıslerdır sızın cagırmadıgınızı anlıyınca tekrar yeltenmışler
evde bir makine şart:)pencerenin arasında bacagına bacagına sıkacaksınız bunlara kı bır daha yapmıyacaklar
Yasemin abla geçmis olsun.Nedense böyle olaylara çok sinirleniyorum çünkü arabadaki tesisatımız çalındığı zaman aklıma geliyor bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin ********ler.İnşallah bir gün yakalarımda elimden alana helal olsun
Sinirlendiğimizde veya canımız yandığında bu tarz kötü düşüncelere hepimiz ister istemez giriyoruz. Fakat biraz sakinleştikten sonra düşündüğümüzde bu şekilde fevri davranmakla aslında onlara benzemiş oluyoruz. O nedenle ne kadar sinirlensekte bırakalım cezalarını Allah ve adalet versin. Ben kendi adıma bundan sonra böyle bir şey yaşamamak için daha ne gibi önlemler alabilirim diye düşünüyorum.
Kötü zamanımda yanımda olduğunuz içinde tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim.
gecmiş olsun, umarım bir daha tekrarlanmaz.
eee ne olacak makine olunca sen çektin adamda bunu gördü senin elindeki kuru sıkıda olsa adam tuttu sana bir kaç el salladı sen neoldu mefta peki deyecekmi yada tam tersi sen adamı vurdun o zman arabayıda satsan kurtulamazsın .. önce can
Lütfen yorum yapacaksak adabına uygun güzel örnek olacak yorumlar yapalım ...
Geçmiş olsun Yasemin. Allah daha beterinden korusun.
:( yasemin çok geçmiş olsunn:( İzmir'de bu hırsızlara bir çare bulamadılar.adamlar dalga geçer gibi hırsızlık yapıyorlar.Sadece arbaya girip çıkar da zarar vermezlerse "allah razı olsun" der olduk.Birinde direksiyon kilidimi çıkarmak için direksiyon simidini bile kesmişlerdi:) Ben de az çekmemiştim araba FARElerinden.Bergama'ya geldim de rahatladım.Gün aşırı giriyorlardı arabaya İzmir'de.Bence bu işte birilerinin zaafiyeti var.Daha sık devriye gezilmeli. YENİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Umarım bu son olur;)
gecmıs olsun yasemın...
ablacım çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle talihsizlikle karşılaşmazsın :(
geçmiş olsun abla...